Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Kristof93
üzenetére
Akkor játszál a cinebench-el meg a winrarral, meg a cpuz benchmarkkal meg ezekkel és élvezkedj az eredményeken a majd hamarosan megvásárolt sok magos prociddal. Mert hogy nincs kihasználva rendesen az a sok szál gaming alatt az is halálbiztos. Sokkal többre megy az ember ma 4 magas órajelen járó maggal (4,7-5 ghz) mint egy 10-16 magos 3 ghz körül járó procival. A régebbi alkalmazások soha nem fognak gyorsabban futni 50 000 maggal, mert már nem foglalkoznak velük a fejlesztők. Hajrá , akkor vásárolj rízent mi akadályoz meg benne? Hogy 4 ghz-nél kifullad meg kell még vagy 10 bios update neki?

-
->Raizen<-
veterán
válasz
Kristof93
üzenetére
Kijön ami a 8 magos procival is kijött miszerint játékokban kihajtja 4,5 ghz-en a 6600k a gtx 1080-at is. Meg hogy 970-nél 2x 2,5x gyorsabb az 1080 lemértem. Nem vagyok limitben.[link]Nem tud érdekelni ez a mag háború, majd visszább veszem a látótávolságot maximum meg butítok esetleg a geometrián, ezek amik eszik a processzort/illetve fogják állítólag leterhelni a 16 magot is akár. Grafikus kártya csere a tuti, egy jól bevált platformot nem fogok kidobni csak azért mert most valaki megigéri hogy majd a jövőben ki lesz használva az a rengeteg mag. Produktum rá meg nincs, nulla. Megeszitek azt a sok marketing bullshitet meg a sok rgb led meg a gamer szöveg elég is már nektek és rohantok a boltba elb@szni több havi keresetet feleslegesen. Egy rahedli ideig 1 magot terhelt a forza horizon 3 is és rengeteg idő múlva adtak ki patchet több magos rendszerekre optimalizálva a produktumot, amíg ilyen hulladékul optimalizált szoftverek jönnek ki minek támogatni a hardver gyártókat előre lefektetni a bizalmat? Előbb tartalom kell aztán kell vásárolni és nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Kijön ami a 8 magos procival is kijött miszerint játékokban kihajtja 4,5 ghz-en a 6600k a gtx 1080-at is. Meg hogy 970-nél 2x 2,5x gyorsabb az 1080 lemértem. Nem vagyok limitben.