Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Az elsőt én is egy remek akció keretein belül vettem meg, de még a 60 eurót is megérte volna.

-
cpt_sanya
tag
Hát én most kezdtem ezzel a csodás xcom2 kieggel játszani, mert az alap nagyon bejött. Hát random bugok , a feszített tempó még feszítettebb. 2. küldinek be adta a csatornát rohanj a pálya túl végére , úgy hogy alig van köröd az ellenség nem kicsit túl erőben van. De azért taktikázz. + benyomtam , hogy több kör legyen , de így is van hogy 2-3 kört adott a hatástalanításra , időm nincs leszedni az ellenfeleket , de defuse...
-
Gery9112
őstag
Ígéretesnek tűnik, remélem lesz ez olyan mértékű kiegészítő mint az XCOM2 esetében a War of the Chosen.
Látom Sean Bean ezt az előzetest se élte túl.

-
Zedz
addikt
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Körökre osztott az is, diplomáciával, kereskedelemmel, mindennel. Csak ha kedved tartja akkor lejátszhatod a csatákat, de a gép is elintézheti neked. Persze előtte látod az esélyeid.
-
Zedz
addikt
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Akkor már inkább Total War: Warhammer. Elvileg a második rész nagyon komoly lett, szemezgetek vele.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Franticfox
üzenetére
Régebben toltam azzal is, de mikor egy baráti ország megadta magát nekem mert különben legyakta volna az ellensége, akkor olyan mennyiségű pepecseléssel járt már minden egyes körváltás, hogy inkább abbahagytam a játékot.
-
MongolZ
addikt
Tököm kivan, hogy minden sz*rért fizetni kell. Kijön egy játék nem kevés pénzért, aztán dobálják hozzá a kiegészítőket 30 eurókért. Nevetséges. Pl. A HoI 2 annyira jó játék volt, szabadon moddolható, rengeteg ingyenes kiegészítőt készítettek hozzá a rajongók, a HoI 3/4-nél meg egy egyszerű skinpackért is fizetni kell. Hát bazzeg. Rohadjanak meg a kiadók, hogy kiadnak egy játékot teljes áron, aztán meg a javítások jönnek dlc-ként. Civ 6-hoz jön majd AI pack???
(#12) RareParrot: Na, az szuper lenne. Meg se tudom mondani, hogy mennyit játszottam vele.
-
törölt tag
Inkább a 2. részt remasterelnék.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nálam volt ilyen, hogy az üres de falas várost nem tudta elfoglalni a mellette álló egység, meg se próbálta betámadni, csak álltak ott az egységei. A stemes fórumban is sokan írták ezt a problémát.
Meg még van egy tucat nagyobb probléma, szóval majd 2 év múlva jó játék lesz a Civ VI, addig meg lehet tolni a Civ V-tel. Úgy emlékszem az elején abban is gáz volt az AI

-
Millerchris
tag
Jó lesz, imádom.

-
citkar
addikt
Nem tudom, nekem simán ütött be városomat régen is

Az AI valóban gyenge ennek ellenére, nehéz fokozotan is csak a kezdeti leőnye miatt nehéz, olyan mint a régebbi civekben. De hát lehet online is játszani.
Ha valaki tud hasonló jellegű körökre osztott stratégiai, de élvezetesebb játékot mondani, ne tartsa magában. -
Healbacsi
őstag
Van 9k negativ is, ami nem keves. A jatek javitasaihoz irt commentek szinte csak arrol szolnak, hogy meg mindig nem javitottak semmit az ai-n, illetve a diplomacian. Igy en ezeket a commenteket reszesitettem elonyben (hiszen mar 1 eve kint van a jatek) azokkal szemben akik a grafika szepsege miatt adott pozitiv ertekelest. Szamomra a grafika az utolso egy strategiai jatekban.
-
Solten
őstag
"A Firaxis Games által fejlesztett Civilization VI tavaly októberben jelent meg PC-re és kifejezetten pozitív visszajelzést kapott"
??? A visszajelzesek tobbsege a primitiv AI-rol szolt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Esetleg az AI-n dolgozzanak még, mielőtt ilyen drága kieget adnak ki.
Valami vicc, hogy mennyire rossz AI-val jött ki a játék. Azt hiszem még mindig megvan benne az a bug, hogy ha városfal van egy városod körül, akkor az AI képtelen elfoglalni a várost, akkor is, ha nincs benne védő egység.
*maga a játék egyébként fasza lenne.
-
citkar
addikt
30 Euro nem olcsó, meglátjuk megéri-e.
Kíváncsi vagyok visszatér-e az előző részben is meglévő nemzetek gyűlése (vagy nem is tudom minek hívták), ilyen-olyan szavazással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest