Hirdetés

2019. november 17., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11) Xaels válasza AxBattler (#10) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Nekem az a bajom, hogy pont nem. Maga a Rock féle film sem hozta nekem a hangulatot, nagyon felhigították, gyerekbaráttá tették mindezt úgy, hogy Jumanjiban játszódik. Az eredeti film sokkal parásabb volt annak ellenére, hogy Jumanjiból csak apróbb szeletek jöttek át a mi világunkba. Sokkal misztikusabb is volt mint ez modernizált verzió, az animációs sorozatról nem is beszélve. A karakterek képességeit a filmvásznon el lehetett adni, de egy coop játékban azért annál több kellene mint amit ott nyújtottak.

Ettől a játéktól azt várnám, hogy elemeiben olyan legyen mint a Lara Croft and the Guardian of Light és a Temple Of Osiris TPS nézetben, Jumanjis sztorival, látvánnyal és kihívásokkal. A probléma csak az, hogy az új filmben szvsz mint csapat nem működtek jól, olajozott gépezetként és a konfliktusokat is leginkább egyénekként oldották meg. Mondjuk nekem nem hiányzik Kevin Hart ripacskodása és Jack Black tinicsajként rinyálása sem. Hiányoztak a rébuszokban felvezetett feladatok, ahol a megoldást is ki kellett néha találni, nem volt elég csak túlélni. És akkor itt ez a Fortnite-os grafika. Persze ettől még lehet, hogy a játékmenet jó lesz.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.