Hirdetés

2021. április 18., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) BBéci


BBéci
félisten

Nem legújabb kavarás, hanem a Samsung gyárban dolgozó szervizes szakember által megadott értékek.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre?

(#2) Silent77 válasza BBéci (#1) üzenetére


Silent77
veterán

Kíváncsi lennék a véleményére.

About You 10% kupon: CS-AYFYBN - Friss Banggood kuponok: https://www.kinabolrendelek.hu/banggood-kuponok/

(#3) attamero81 válasza Silent77 (#2) üzenetére


attamero81
senior tag

Hello!
Ilyen szinten én nem szoktam mérni.Az én valós Hz méréseim egy HDMI jel generátor alapján írtam ki.Ha te ezt mérted,tanulmányoztam és valósnak tartom.Mint ahogy megjegyeztem én gyári műszerekkel javítok és ezzel mértem.Tehát az én jelgenerátorom amit kiír az is valós és amit te otthon mértél az is valós.Ami viszont biztos,hogy a jel kép amit megjelenít az 1080i.A jel generátoraink nem mindig adnak pontos képet sajnos.Ide bent sokszor szívunk velük.A kép Hz-ek viszont biztos adatok,mert azt mindig pontosan szkóp és generátor is kiírja.
Javítások közben nem szoktam ennyire bele merülni,mint itt egy-két tag.Az én szemléletem mindig más,mint a felhasználóé.Ezért van az,hogy felhasználói kérdésekben nem szoktam részt venni,mert idebent felboncolva a tv-t másként látom.

Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!

(#4) JoeYi válasza attamero81 (#3) üzenetére


JoeYi
őstag

köszi a véleményezést :R

Nekem már csak ez a hsz-ed okoz kavarodást. Szerintem félreértettük egymást, én azt kérdeztem, hogy maga a kijelző ugyanaz-e az es6100-ban és az es6800-ban, te pedig szerintem arra adtál választ, hogy a vezérlő panel különbözik.

(mondjuk a freki táblázatod is zavarba ejtő. Számomra kaotikus a 2D-100Hz, 3D-120Hz számpáros, mivel ezidáig úgy értelmeztem, hogy EU-ban 50-100-200 Hz -en, USA-ban 60-120-240Hz-en mennek a tévék. De ez már olyan dolog amit csak elfogadni tudok, meg nem is tartom fontosnak felhasználói szemszögből)

[ Szerkesztve ]

(#5) attamero81 válasza JoeYi (#4) üzenetére


attamero81
senior tag

A kijelző válaszom:
Az ES 6xxx szériában lehetségesnek tartom ugyanazon kijelző használatát,mivel alap széria a kijelző.Ezen felül viszont eltérő a mainboard illetve a T-con panel.Tehát amit kérdeztél,hogy a kijelző egyforma:LEHETSÉGES!

Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!

(#6) Csabi1984


Csabi1984
őstag

Sziasztok! Sajnos nem tudom hova feltenni ezt a kérdést mivel amihez tartozna nem frissült x év óta. szóval mitől van az,hogy Számítógépen (monitoron nézve) a film normális színű! Míg Hdmi-n összekötve a :Led tv-vel már nem adja ki azt a színt. Médialejátszóval pompásak a színek..

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.