Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
"- Most speciel csak ott mentünk bringaúton, ahol nem okozott időhátrányt, de egyébként az északi parton szerintem messze átlagon felüli Magyarországon, a délin pedig átlagos, de túrázáshoz megfelelő."
Arról az északi partról beszélünk, ahol végig felnyomták a fa gyökerek az utakat, 2 biciklis épphogy elfér egymás mellett, 90 fokos kanyar az általános vonalvezetés (természetesen bozótossal az út mellett, hogy ne lehessen belátni), és a szerencsétlen biciklizőket felküldik Badacsonylábdihegyre?
Persze kb. Tihanytól egész vállalható, de hogy messze átlagon felüli, azt még arra se mondanám, inkább csak hozza az elvárható szintet... ehhez képest én déli parton gond nélkül végigjöttem, nem tudom ott mi a probléma.Miután elküldtem a hsz-t rájöttem a titok nyitjára: montis a srác és versenymontival ment körbe, így nézve vajsima az út

-
ncc1701
veterán
Ne büfét keress, hanem kis közértet. Sapka, napszemcsi kell. A fröccs sokkal egészségesebb, mint egy akármilyen "üccsi", bár a sörben több a kalória, és az oldott ásványi anyag (nem vicc)!

Mi már vagy 5 éve mindig megkerüljük, úgyhogy a balatonra csak néha nézünk rá. Ott van, és kész, menni kell.Ja, én nem számoltam, de tavaly a haver megivott 6 korsó sört, és 3 liter vizet.
Én 108 kiló vagyok, egy balcsi kör nekem vagy 4500-5000 kalória. -
-igu-
veterán
Azért hívtam fel a figyelmedet a 'normális' energiabevitelre, mert az segít túlélni az ilyen szintű megterhelést - főleg akkor, ha ez nem rendszeres igénybevétel.
Az izotóniás sportital hasonlóképpen fontos, izzadással fontos ásványi anyagok ürülnek ki a szervezetből, amit illik pótolni. Hasonlóképp a vércukor szintjére is ügyelni kell, mert hiába eszel, elgyengülsz. A palacsinta ezt azért rendben tartja
Ezeket nem okoskodás céljából írom, hanem saját tapasztalatomat osztom meg veled és azokkal, akik hosszabb túrát terveznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Persze kb. Tihanytól egész vállalható, de hogy messze átlagon felüli, azt még arra se mondanám, inkább csak hozza az elvárható szintet... ehhez képest én déli parton gond nélkül végigjöttem, nem tudom ott mi a probléma.