Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
Én rendesen bírok futni álmomban, nem érzek semmi nehézséget. Gondolom rengeteg eltérés van az emberek álmaiban fellépő lehetőségek között. Páran írták, hogy tudnak kiabálni, de nem tudnak futni. Na én pont fordítva vagyok "bekötve".

kmisi99: Én eddig arra gyanakodtam, hogy a testem (vagy inkább az agyam) blokkolja a beszédkésségemet azért, hogy a valóságban ne ordítozzak. De, amit te írtál az már nagyon durva.

CloZee: A tudósok állítják, hogy az álmok összefüggésben vannak az aznap történtekkel.

Szatyor95: Én is gyakran "álmodom meg a jövőt", csak kicsit felturbózva. A múltkor azt álmodtam meg, hogy ülök a teraszon, beszélgetek mamámmal egy fontos témáról, egy macska átfut a járdán és a kertbe bezuhan egy kamion. Na..a kamion elmaradt. A telefonos történetedtől kirázott a hideg.
-
Joci93
senior tag
válasz
dynamicrossh
üzenetére
Dehogy vagy orvosi eset....mindenki álmodik furákat...

Régebben nagyon rá voltam kattanva erre a témára...még a tudatos álmodás is ment, csak aztán elkezdtem hanyagolni és elfelejtettem. Pedig nagyon para, amikor rájössz, hogy amiben vagy az valójában álomvilág és bármit megtehetsz.

-
Joci93
senior tag
Igen...az álmok durván tudnak "témát" váltani. Én egyszer álmomban sétáltam az utcán, majd hirtelen a barátnőmnél találtam magam.

dynamicrossh: Ilyenről még nem hallottam.
Ilyenkor mit csinálsz az álmodban?Ed3r_X_: Én mindig csak menekültem az álmomban...lehet, hogy azért, mert nem vagyok valami kigyúrt gyerek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- BMW topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Energiaital topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- ÚJ !! Apple MacBook Pro 14" M5 10 CPU / 10 GPU / 16 GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Huawei Mateview 34 Standard (3440x1440 165Hz) ultrawide monitor
- Gen 4.0 vertikális VGA bovid
- Riser 20cm gen 4.0 16x
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest