Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató WireGuard VPN a mindennapokra
- Tudástár Chieftec Uni uk-02b ház bemutató
- Tudástár Androidos eszközök újrahasznosítása 2.
- Vélemény A játékkonzolokról, és azok "feltöréséről"
- Bemutató Hyundai Sonata bemutató
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Somatom:] Múlt vasárnapi fotók, Note 9 -cel.
- [Re:] [Algieba:] Vasárnapi fotók tükörreflexessel
- [Re:] [MasterDeeJay:] AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [FireFox1996:] Horgász topik: 2022-es tavaszi fórum peca
- [Re:] Hyundai Sonata bemutató
- [Re:] [Adamyno:] Ez most komoly?!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
DEJVID
őstag
3200DPI-t használok, nekem így kényelmes, 800-tól megőrülnék.

myteve
csendes tag
Gratula a billentyűkhöz. Itt egy wireless Logitech van, szeretem, 2 év alatt csak egyszer kellett benne elemet cserélni. a logó már lekopott róla, különben hibátlan. Kicsit kalffog, kicsit koszos, de a mienk!

JetiRulez
őstag
A wireless nálam kimarad. Eddig az összes ismerősöm csak bajlódott ezekkel az eszközökkel (hamar lemerültek). Nem nagyon emlékszem milyen márkák.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

JetiRulez
őstag
Meg persze meg is hibásodtak és tudom, hogy nem voltak idegbeteg egyének, akik folyton püfölik ezeket.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

myteve
csendes tag
Lehet mázlim van.

JetiRulez
őstag
Eszembe jutott, hogy nekem az egyetlen wireless cuccom eddig egy Philips fejhallgató volt. Az se bírta sokáig. Elkezdett vándorolni a frekvencia megállíthatatlanul. Kidobtam 12000 Ft-ot az ablakon.
bejegyzés Mai napi jó cselekedeteim
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Thinkpad T480 27% ÁFA, 14 FHD IPS, i5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, ujjolv., dupla akku, gar
- Ryzen 1300X - RX 570 4GB - 12GB RAM - SSD POSTA AZ ÁRBAN
- MacBook Air 2020 RoseGold - i3/8 gb/265 ssd
- Lenovo System x3650 M5 Machine Type 8871 8SFF szerverek - 5 év garanciával - 168.457 Ft+ÁFA-tól
- Latitude 7480, 14" FHD IPS matt, i5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, magyar vilbill., gar