Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hNp88
aktív tag
válasz
JetiRulez
üzenetére
hát ez van. most is egy kínai, "tecsós" mtb-t nyüstölök, ha beválnak terveim, akkor jövő nyárra lesz egy egész jónak mondható országútim
az spd pedál többet ér rajta mint az egész bicikli 
az esés annyiban volt szerencsés, hogy ha a fejemmel kapom telibe a szegélyt, biztosan ott pusztulok.
-
hNp88
aktív tag
válasz
JetiRulez
üzenetére
a villatörés az úgy vóóóttt, hogy Egerben a Csiky Sándor (google earth-on ha gondolod keresd meg, jó kis lejtő, az alján ~90fokos bal kanyar) utcán rongyoltam lefele ahogy szoktam, amikor kezdtem volna beledőlni a kanyarba egyszer csak azt mondta valami ott elől, hogy RECCS, első kerék balra el, a kormány meg ott maradt a kezemben, a borulás után kb 50 métert mint egy darab takony csúsztam lefelé, a lejtő alján, a kanyar után már velem szemben levő járdaszegély fogott meg, kishíján a fejemet b¤sztam szét rajta ...
... a végkifejlet?
azon kívül, hogy totál lesokkolódtam, rúgtam egy nagyot a bicajba, beráncigáltam a járdára az úttestről, és próbáltam felfogni, hogy most majdnem megdöglöttem............ utána nézem, hogy a bal térdem lehorzsoltam + a jobb oldalamat (ami nekiverődött a járdának) rommá zúztam, de csak kívülről volt csúnya, meg se repedt egy csontom se
egyetlen idős hölgy jött oda érdeklődni (tenném hozzá ott van két buszmegálló, tele volt mindkettő) miközben színes tintákról álmodtam, hogy jól-e vagyok, mondom ja, Hauser termékbemutatót tetszett látni 
ez egy pénteki nap volt, hétfőn már újra nyeregben voltam, igaz nem a saját bringámon, mert az totálkáros lett
viszont azóta sem merek ott a szokásos tempómban menni, ... mindenhol máshol igen, de azon a helyen azóta sem..szerk.: bár nem mond túl sokat, de így nézett ki az esés után a bringám

-
hNp88
aktív tag
válasz
potyautas
üzenetére
ha lenne végre egy rendes outim, jobban sajnálnám a kerekét mint a fejemet

viccet félretéve nemtudom, évek óta bicajozok nem kis forgalomban városban és azon kívül egyaránt, de még csak igazán veszélyes helyzetbe se kerültem, nemhogy elüttessem magam
biztos én vagyok túl szerencsés 
na jó 1x, amikor az első villám menet közben kb 50nél eltört, ... na azt nem szerettem

-
hNp88
aktív tag
ember, ahogy már írtam is, le az összes kalappal, de lehet még a hajam is lerakom....... (akkor aztán tényleg Sheldon leszek igaz művnő?)
komolyabb rákészülés nélkül, gyak. ismeretlen bicajjal ennyit menni...

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Trollok komolyan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ez már nagyon off.
az spd pedál többet ér rajta mint az egész bicikli
egyetlen idős hölgy jött oda érdeklődni (tenném hozzá ott van két buszmegálló, tele volt mindkettő) miközben színes tintákról álmodtam, hogy jól-e vagyok, mondom ja, Hauser termékbemutatót tetszett látni
viszont azóta sem merek ott a szokásos tempómban menni, ... mindenhol máshol igen, de azon a helyen azóta sem..
biztos én vagyok túl szerencsés