Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srodney
senior tag
már megint a kérdőjelek és a kételyek!!!amint már mondottam vala,meg kell nézni mire van szükséged,mennyi pénzed van és teszt olvasás maraton!amiről te dilemmázol,attól tartok egyéni szoc.probléma.neked kell dönteni.
..és nem az 1155-ös a legdrágább hanem a s2011( x-socket),az abszulut csúcs kategoria. -
Srodney
senior tag
nah igen,itt azért már több igazság van,de a lényeg:
nézd meg a phenom2(am3) és az új i5 (s1155,sandy bridge)proci teszteket és nézd meg mennyivel jobb az intel az amd-nél.ha neked az a 10-20% többlet fps megéri,akkor viszonyítsd hozzá a másik tényezőt,az árat ha az is 10-20%-kal több akkor megérheti neked váltani,de attól tartok hogy árban nem ennyivel hanem jóval több az eltérés.az adatoknak most nem jártam utána,csak sac/kb-ra mondtam. nézz utána és hasonlítsd össze így az ár/érték arányokat!mellesleg azt írtad hogy p4ről váltanál: hát szerintem akármire váltasz(am2+,am3,am3+,s1156,1155 vagy akár 1366) jól jársz, alaposan nézz szét és tanulmányozd a teszteket.vannak akik ár-éték szerint vásárolnak vannak akik csak a teljesítményt nézik és valaki kombinál a fogyasztással is.mire van egyáltalán szükséged?
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Horgász topik
- Hardcore café
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Napelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már megint a kérdőjelek és a kételyek!!!