Hirdetés

2022. január 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) zoo8800


zoo8800
veterán

Sejtem én, hogy nem álmaid munkahelye, de a nagyáruházakba egész könnyen be lehet kerülni. Ezt próbáltad már?
Közben kereshetsz másikat.

Rip & Tear

(#2) Jamby18 válasza zoo8800 (#1) üzenetére


Jamby18
aktív tag

Igen próbáltam mentem a tes*o ba az ügyfélszolgálathoz elküldtek a hátsó személyzeti bejárathoz ahol a biztonsági mondta hogy nem veszi el az önéletrajokat mert nincs felvétel, a másik meg hogy árufeltöltőnek vagy polcszervizesként inkább csak diákokat alkalmaznak.
Ha megnézem a 2állásajánlatokkal foglalkozó oldalt 300leadott jelentkezés van és meló diák közvetít ki nappali tagozatos diákokat :F

(#3) berci válasza Jamby18 (#2) üzenetére


berci
senior tag

Köszönettel vettük cégünkhöz benyújtott jelentkezését. Ha képzésének gyakorlatának és érdeklődésének megfelelő üres állásunk van az ön számára meg fogjuk keresni önt.

Ha ez volt a valasz a jelentkezesedre, akkor ne legyenek tul nagy elvarasaid. Ez elegge tipikus sablonvalasz amire nem erdemes varni, kb annyit jelent hogy "most nem, de rendesek vagyunk, kuldunk rola ertesitest". Szoval ha tenyleg vesznek fel embert, akkor erdemes lehet rakerdezni hogy mi ujsag. Emailben, de lehet jobb ha telefonon.

[ Szerkesztve ]

Don't go home! Many people have died there!

(#4) Jamby18


Jamby18
aktív tag

Úgy néz ki most van 1kis remény egy ingyenes hetilapban láttam hirdetést lépéselőny egyesület ingyenes magán munkaközvetítés.
Kitöltöttem a jelentkezési lapot és adtam önéletrajzot, munkáltatókkal vannak kapcsolatban és így személyre szabottan keresgélnek.
Munkanélkülibe ennyit se csinálnak csak dátumoznak 3hónaponta.

(#5) Kolondrum


Kolondrum
félisten

Te hallod ha fejre állok sem kapok sehonnan választ, írhatok bárhova ha kérik ha nem! Kiemelném a gigatelt! ;]

(#6) aXXon válasza Jamby18 (#2) üzenetére


aXXon
senior tag

Ilyet egyszerűen nem mondhatna, ő nem is ott alkalmazott. Keress valami ismerőst, aki bent dolgozik.

Hja, és azért egy helyesírás ellnőrzőt ráengedhetnél az írásodra, na meg egy-két vessző is kimaradt innen-onnan.

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#7) SAMYka válasza Jamby18 (#2) üzenetére


SAMYka
aktív tag

Üdv
Megosztanám veled a tapasztalataimat.
Volt már egy pár munkahelyem (mondjuk 1 TB könyvem már betelt) De ha nagyon akarod a melót akkor menni kell utánna. Tapasztalatból mondom hogy ahova hetente visszajártam érdeklődni hogy "na mi van van már meló" oda fel is vettek. Azt nem tudom hogy megunták vagy a kitartás miatt de ez bevált. Ahova beadtam a papírjaim sehonan nem jeleztek vissza semmit.
Munkaközvetítőkkel kapcsolatban: regisztráltam egynél 1 évre talán 500ft volt a tagságidíj. Szépen mosolyogtak meg segítettek meg minden ami kell csak jött egyszer egy kis baki: felvettek egy céghez és nem azért mert ez az iroda talált nekem melót hanem mert én mentem utánna. Na ez az iroda meg kiküldött nekem egy levelet hogy nagyon örülnek hogy dolgozhatok és írjam már alá hogy ők találtak munkát nekem. Én bementem és mondtam hogy nem ők találtak így nem írom alá, na ekkkor már nem mosolyogtak olyan szépen. Kicsit vitatkoztunk majd mondta a nő hogy ha nem írom alá akkor felbontja a szerződésünket ami arról szól hogy ők keresnek nekem. Erre annyit mondtam hogy "szerettem volna kérni". Na ezek után én kerülöm az ilyen irodákat ha akarok valamit akkor a sorrend a következő:
Info szerzés a cégről kit ismerek ott ki milyen körülmények között melóznak mennyit kapnak konkrétan
Ha van ismerős milyen protekciót tud szerezni kit kell keresni kivel kell beszélni
Személyes megjelenés és hetente érdeklődés

A pénzre nagyon figyelj oda mert volt olyan cég ami azt ígérte hogy minimum 80K/hó erre kaptam 42K fizut aztán gyorsan fel is mondtam hogy nehogy már az én levont fizumból legyen a főnök fiának uj kocsija

Ez az én személyes véleményem és személyes tapasztalatom remélem tudtam segíteni

PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

(#8) Jamby18 válasza SAMYka (#7) üzenetére


Jamby18
aktív tag

Alakultak a dolgok és lehet igazad is van.... ugyanais aki ismerős mondta,hogy felvettek 166embert az én jelentkezési lapom már november óta le van adva és semmi.... az a nagy igazság szerintem hogy az 500as halom jelentkezési lap tetejéről levettek 166lapot az enyém meg volt mondjuk a 300ik.szvsz,de szerintem csak az lehet!!!...
Debreceni vagyok Tiszaújváros 67 km-re van,most arra gondoltam aki ott dolgozik barátom egyeszer ki megyek vele megmutatja hol is van ez a cég illetve a buszvégállomást hogy hazajöhessek,és így magamtól is ki tudok menni. És ott rákérdezek mi is van már, telefonszámot elkérem, meg leadok még1 jelentkezési lapot ha lehet.
Köszönöm az ötleteket.

[ Szerkesztve ]

(#9) SAMYka válasza Jamby18 (#8) üzenetére


SAMYka
aktív tag

Igen ez így szokott lenni ezért kell őket baszogatni
Csak nem a TVK?

PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

(#10) Jamby18 válasza SAMYka (#9) üzenetére


Jamby18
aktív tag

Jabil

(#11) kpal


kpal
veterán

Az a teló összeszerelő és tesztelő az jónak tünik. Ez nem a Nokia teló gyár ? Láttam valamelyik ujságban iternetes munkát csak oda éretségi kell.Én is munkanélkül vagyok de addig is próbálok elintézni valamilyen tanfolyamot.

[ Szerkesztve ]

(#12) Jamby18 válasza kpal (#11) üzenetére


Jamby18
aktív tag

Én még csak összeszerelek, ahogy telik az idő lehet úgymond szinteket lépni javító technikus is lehetsz.
Itt Blackberry van.
Toborzó napok vannak most is, veszik fel ha nem is "százával" az embereket,még Miskolcra is nem csak Tiszaújvárosba, ahol most én vagyok.
Állóképesség az fontos 12órázás van ebből 11órát állni kell és ugyanazt a monoton munkát végezni. De mint manapság szokás mondani ez van, jobb nincs.

(#13) localhost


localhost
Közösségépítő

-

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#14) localhost


localhost
Közösségépítő

Hajrá! - habár ez Szombathely :(

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#15) zoo8800 válasza Jamby18 (#12) üzenetére


zoo8800
veterán

Grat:)

Rip & Tear

(#16) kpal válasza Jamby18 (#12) üzenetére


kpal
veterán

Az lenne jó ha itt Debrecenben lennen meló nem szertnék sokat utazgatni. Egyik ismerős is volt ilyen mobill üzemebn 1hét után nem feladta.

[ Szerkesztve ]

(#17) Jamby18 válasza kpal (#16) üzenetére


Jamby18
aktív tag

Én se tudom meddig bírom állóképességem nem igazán van meg most értem haza és délután 16.10kor már indul is a busz újabb 12órát lehúzni 18-->6ig. :W
Buszon hazafele bizsereg a lábam annyira fáj,volt hogy a bokám is bedagadt.
Debrecenebe a Foxconn volt de kivonult 2008 decemberben.

(#18) kpal válasza Jamby18 (#17) üzenetére


kpal
veterán

Az a 12óra nem semmi, én 4éve voltam nyáron beton keverésen és egyébb hozzá tartozó munkán és reggel 6-tol este 6-ig 7-ig 35fok-os melegben 1.5hónapig birtam asse tudtam fiu vagyok-e vagy lány . A Foxconnál volt ott is ismerős de megszünt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.