Hirdetés

2020. november 25., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) d@vee


d@vee
senior tag

Pár hónapja volt. Ebayen vásárolni kellett tesómnak az ő notiján, ki is volt könyvjelzőzve vagy 10 dolog.
Be akartam jelentkezni ott ebay-re, azt írta a jelszó nem jó. Pedig tisztán emlékeztem rá, vagy 3 sikertelen próba után mondom a férfi nemiszervet se érdekli, új jelszó. Emailre jön a link, írom az új jelszót arra, amire emlékeztem és amit 3 alkalommal sem fogadott el. Beírom, erre az új jelszó nem lehet azonos a régivel :W
Ilyen nincs, úgy elszidtam mindent amit láttam, hogy magamra sem ismertem. Mert a noti piszoklassú volt, a leírtak már 20 perce zajlozzak.
Na mindegy, írtam teljesen másikat, azt már elfogadta. Bár ez még egy könnyebb jelszavas eset volt. Volt egy ennél rosszabb is, de most megyek zuhanyozni, lusta vagyok leírni :DD

"Kétségtelen, hogy kemény vagy. Amikor leérsz a terembe, megdöglenek a kismacskák és vér folyik a falból akkor is, ha lány vagy. Az edzést pedig nem neked kell bírni, hanem a gépeknek"

(#2) Bambuszpro


Bambuszpro
tag

Engem is szivatott már meg a Microsoft a bejelentkezéssel. Diákoknak ingyen jár az office amivel élni is akartam. Egy ójra telepítés után szükségem lett volna a telepítóre amit a rendszerükből kelelt letöltenem. Beírom a jelszót , nem jó. MEgnézem a mentettet az sem jó. Kérek egy újat amit meg is adok erre aztmondja nem lehet azonos az előzővel.

Pedig ugyan azt adtam meg az elöbb de nem fogadtad el. Nem tudom ,hogy a bánatba tudták ilyen szarra megcsinálni.

Manapság az okos telefonok és a ostoba emberek korát éljük.

(#3) total90


total90
veterán

Xbox 360 FAQ, ott írjak, hogy az 360-as csak 10 karakterig kezel jelszót. Szóval nem biztos, hogy az MS az ördög, csak azért valaki az apró betűs részt átugorja.
Igen, frissíthetnék ezt, mert 2019-be alap lenne, de hány éves egy 360-as? Pont le szarja a MS azt a réteget, "vegyél újat" jelszóval.

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

(#4) pengwin válasza total90 (#3) üzenetére


pengwin
addikt

Ennek nem a FAQ-ban kéne lennie, hanem egy értesítésben amikor észreveszi a gép, hogy be akarsz írni egy 11. karaktert. Pont ugyanolyan fontos lenne ezt a bejelentkezési mező mellett/alatt/felett közölni a felhasználóval, mint azt, hogy be van nyomva a Caps Lock.

[ Szerkesztve ]

Üdv, pengwin

(#5) mephi666 válasza d@vee (#1) üzenetére


mephi666
veterán

ebay bakker: kb fél éve hülye voltam, vettem valamit, paypal meg linkelte magát az ebay fiókomhoz, hogy instant lehessen fizetni... (kényelmem érdekében, persze... hozzákötve bankkártya, ahogy kell) ...egyszer nézem, hogy jött emailben 3 visszaigazolás, hogy miket vettem: wtf? belépek ebay-re, nyelv orosz, visszaállítottam, nézem az order history-t, ahol semmi... ott egy checkbox, hogy mutassa a rejtett vásárlásokat: ott a 3 tétel... (bóvli telefon+tokok) szállítási cím tatárföld, naberezhnye chelny :Y gyorsan cancel+refund minden rendelésre, leírtam a sztorit az eladóknak, jelszóváltoztatás, 2lépcsős azonosítás be, paypal leválaszt és a létező összes helyen 2lépcsős azonosítás bekapcs, ahol addig nem volt... meg is jött a refund mindenhonnan órákon belül (egyik tag viccesen írt is egy sort, hogy "every week the same shit from russia" :D ) ...eddig a pontig hülye és felelőtlen voltam, de szerencsére ingyen tanultam ebből

lényeg, hogy anno (kb 10 éve) még régi telefonszámmal hoztam létre az ebay fiókot, most a 2lépcsősnél felvittem az új telefonszámot, amit kért is először bejelentkezésnél, semmi baj nem volt... pár nappal később az orosz hülyegyerek megint próbálkozhatott a belépéssel néhány soron, ami sikertelen volt, viszont ebay azzal díjazta, hogy lockolta a fiókom... próbálok belépni újra, mire az a f*s a régi telefonszámomra akarta küldeni az azonosítót :D semmi lehetőség az új számom kiválasztására... írtam a supportnak, hogy gyalulják már ki onnan a régi számomat, leírtam a teljes sztorit, hogy mi/hogy történt, mire jött a válasz, hogy ők ilyet nem csinálhatnak... vegyem fel a kapcsolatot a telefonos ügyfélszolgálatukkal (ami asszem usa-ban van) :U próbálkoztam még egy kört, hogy a szóbeli angolom rossz, nem értenénk meg egymást, örülök ha emailben meg tudom értetni magam velük, nézzék meg a számaim: magyar előhívószám van a régi meg az új előtt, oroszországból törték a fiókom, új számom pár napja regisztráltam, működött is, majd az ő fiókzárásuk óta nem tudok belépni: nem csinálhatnak ilyet levél alapján... hívjam a telefonos ügyfélszolgálatot... (itt rájuk hagytam és regeltem inkább egy új fiókot)

ui: ms ügyfélszolgálattal is lenne sztorim, de az nagyon pozitív :K (g2a-ról vett oem win8.1 kóddal volt bajom, de pillanatok alatt megoldotta az ügyfélszolgálatos... gyors volt, kedves, segítőkész... egyik legpozitívabb élményem ügyfélszolgálatokkal kapcsolatban)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6) kemotox válasza mephi666 (#5) üzenetére


kemotox
addikt

Egyik ismerosomnek dildokat vettek igy a ruszkik :DD

(#7) Csapoati válasza kemotox (#6) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ja, a "ruszkik" vettek neki dildót. ;]

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#8) mephi666 válasza Csapoati (#7) üzenetére


mephi666
veterán

simán :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#9) d@vee válasza kemotox (#6) üzenetére


d@vee
senior tag

Aha, én is a ruszkikra fognám :C

"Kétségtelen, hogy kemény vagy. Amikor leérsz a terembe, megdöglenek a kismacskák és vér folyik a falból akkor is, ha lány vagy. Az edzést pedig nem neked kell bírni, hanem a gépeknek"

(#10) kemotox válasza Csapoati (#7) üzenetére


kemotox
addikt

Igen, meg az "ismerős" :DD

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.