Hirdetés

2020. október 21., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ldave


ldave
nagyúr

Nem vagyok a HD Remasterek rajongója, de ezért hajlandó lennék pénzt kiadni. A modern JRPG-k úttöröje ez a játék, megmutatta, hogy egy ilyen régi műfaj is képes megújulni és érdekes maradni.

A Slime draws near! Command?

(#2) Memora válasza ldave (#1) üzenetére


Memora
senior tag

Bizony, és az a harcrendszer! Milyen kár, hogy a XIII-részhez csak egy lebutított verziót hoztak át, a helyett, hogy továbbfejlesztették volna!
Én azért remélem, hogy a HD remaster nem merül ki szimplán a felbontás felhúzásában (ezt bármikor megcsinálom emulátorral is a PC-men...), hanem esetleg részletesebb textúrákat és karaktermodelleket is kapunk. Én ráadásul egy véletlen folytán (pont akkor ment tönkre a régi képcsöves TV-m) soha nem is fejeztem be (a leges-legvégén jártam), de egy minőségi felújítást újrakezdenék az elejétől. Persze még mindig megvan az eredeti PS2 kiadás, ki is próbáltam emulátorral 1080p-ben (szinte már-már PS3 szint, sőt, a magasabb felbontás és az anti-aliasing miatt tisztább is a kép), de nem fejeztem be (kéne tápolni is az utolsó Esper-ek megszerzéséért).

[ Szerkesztve ]

''Valahányszor valaki igazat ad nekem, mindig úgy érzem, hogy nincs igazam'' Oscar Wilde

(#3) grandia


grandia
csendes tag

Én pont a harcrendszertől voltam rosszul. Kb 10-15 órát bírtam vele de azt is végig rossz szájízzel. Ez nem final fantasy!! Vagyis a többi (régi) részhez képest semmiképp! Teljes pálfordulás a tíz után:( kinek az ötlete volt ez a valós idejű körbe szaladozós kaszabolás nem tudom.. Az egyetlen és első játék ami akkora csalódás volt, hogy nem azonnal eladtam hanem szó szerint kidobtam a kukába előtte persze jól kettétörtem. Meta: 92% ezek szerint mindenki kajálta az új rendszert csak én nem:) kicsit félek a 15 től is de kénytelen leszek megszokni változik a világ az igények és a trendek is.

(#4) ldave válasza grandia (#3) üzenetére


ldave
nagyúr

A játék eredeti rendezője Matsuno mester volt, akitől nem áll messze a körökre osztott játékmenet, hisz az ő nevéhez fűződik a zseniális Final Fantasy Tactics és az isteni Tactics Ogre is. Ezek után megcsinálta a Vagrant Story-t, mely valamilyen szinten átment a körökre osztott megoldásból a folyamatos felé és ezek után jött a FF XII.

A Slime draws near! Command?

(#5) grandia válasza ldave (#4) üzenetére


grandia
csendes tag

Még a legnagyobbak is hibázhatnak:DDD
Node tiszteletben tartom akinek tetszett nekem nagyon nagy eltérés volt a legendás 10. után. Story biztosan nagyon jó lett, graf gyönyörű, kihívás, tartalom biztosan jók csak az a fránya harcrendszer ami mégis csak a lelke az egésznek. 13 már jó volt ilyen szempontból.

(#6) AAAgold


AAAgold
senior tag

én is emulátorban toltam - nem volt rossz játék, sőt, de valahogy mégis jobban várom az VII remaket :D

"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.