Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
beleszólok
üzenetére
Haldoklik a Föld és elmennek egy Fekete lyukon át egy másik galaxisba új hazát keresni. Vagyis nem igazán a Föld haldoklik inkább csak az emberiség létfeltételei csorbulnak rohamosan.
-
Xaels
félisten
Na megnéztem az Interstellar-t tegnap. Hihetetlen film, még mindig a hatása alatt vagyok. Nolan kezében jó helyen lesz az Alapítvány.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
beleszólok
üzenetére
Ezt meg tudom érteni. Egy próbát azért megér.
(#113) ollie majd meglátom, már várom. A Dűnék szerintem sem voltak rosszak. Az elsőben Harkonnen báró nagyon profi volt, bár mellette Sting inkább komikusnak hatott.
-
Xaels
félisten
válasz
beleszólok
üzenetére
A Dűne egy mozit és egy Minisorozatot élt meg. A Moziba Sir Patrick Stewart volt Gurney és szvsz a film első fele nagyon jól követte a könyvet viszont ahogy fogyott az idő és a pénz a második fele kicsit összecsapottabb volt. A 2000-ben megjelent sorozat már nem volt annyira hű az eredeti műhöz, de az sem volt rettenetesen rossz, ami egyébként megélte a folytatást is a Dűne gyermekei képében. Mi néha néha mindet újra nézzük.
-
Xaels
félisten
válasz
beleszólok
üzenetére
Irritáló? A Hype lehet az körülöttük ez tény, de ez nem von le szerintem az értékükből. Eleinte én is szkeptikusan álltam hozzá, párom noszogatott, hogy töltsem le aztán jött a "Na csak még egy részt" effektus.
De mindegy, nem akarlak meggyőzni, viszont arra számíts, hogy az Alapítvány körül hatalmas lesz a hype.
-
Xaels
félisten
válasz
beleszólok
üzenetére
Boardwalk Empire(Gengszterkorzó), True Detective(A tötrvény nevében), Game Of Thrones(Trónok Harca).
Vannak amik nem HBO sorozatok, de idehaza ők adják.
-
Xaels
félisten
válasz
beleszólok
üzenetére
Nolan-ék most nagyot robbantottak az Interstellar-ral... (Majd hétvégén megyünk megnézni) Az HBO sorozatokra sem lehet nagyon panasz szerintem, meg van a tőke is és nem szívbajosak. Sorozatként biztos több idő lesz a részletekre.
-
Xaels
félisten
Én is a kedvenceim közé sorolom Asimov-ot. Mindig szemeztem az Enciklopédia Galaktikával, de a terjedelem miatt úgy sem bírnám olvasni, ezért marad a Kindle.
Rám még aki nagy hatással volt az Herbert. De rajtuk kivűl azért sok mást is olvastam, többek között Szergej Sznyegov, Edgar Rice Burroughs, Watson és mostanság ami bejött még az a Gears Of War regények meg a Deus Ex. Anno még Shadowrun köteteket is forgattam, de ezek nem olyan horderejűek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi