Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
jaja, szerintem is kicsit fura ez így, de végül is, ha valami petíciós site-on megy ott sem sokkal hitelesebb a dolog. viszont ott annyi előnye van, hogy lehet úgy is aláírni, hogy rejti a nevet meg az email címet, amik itt feltétlen publikusak maradnak. Meg szerintem maga szöveg is lehetne jobb, de végül is a lényeg így is adott.
egyébként annál is szomorúbb ez az egész, hogy pont most volt hír, hogy hollandiában 2008 dec harmincig átállnak open source cuccokra. Kicsit olyan érzésem van, mint amikor itt nálunk árulták az isdn modemeket közben meg nyugaton már ment a szélessáv. mi még pár évtizedik tejelünk az ms-nek.
-
t72killer
titán
Igaz, rendes aláírásgyűjtés kellene, tollal/papírral. Az a baj, hogy azt egy embernek elég macera+sok munka kezdeményezni+nem is tud egyedül elég aláírást gyűjteni.
Óriási szemétség, hogy a politikai vezetés baklövéseit magának a népnek kell 1 csomó pluszmunka árán korrigálni. civilizált országokban adnak az on-line közvéleménykutatásra is (Mo.-gon meg még a hiteles aláírásokra sem sokat
) Az a baj, ha egy korrupt politikus/kormány a kenőpénzeit védi, annak mindegy, h mivel érvel az ember, nem lesz hajlandó spórolni a közkasszából
(félreértés ne essék, párt és személyneveket nem mondtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) Az a baj, ha egy korrupt politikus/kormány a kenőpénzeit védi, annak mindegy, h mivel érvel az ember, nem lesz hajlandó spórolni a közkasszából
(félreértés ne essék, párt és személyneveket nem mondtam)