Hirdetés

2020. augusztus 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) djsunny


djsunny
(aktív tag)

Ezen kár filózni!
Két lehetősége van az embernek. Vagy a ''szerzetes életet'' választja és kiköltözik a természetbe nem foglalkozik a 21. század vívmányaival, nem szempont a pénz kergetése stb. stb.
A másik lehetőség, hogy igázol egész életedben, a célod az anyagi gyarapodás. Megveszed az új drága kütyüket (telefon, számítógép, LCD TV stb. stb.) lesz egy családod, onnantól mégjobban igázol, hogy el tudd tartani a gyerekeidet és a végén meghalunk! Ennyi

Talán azoknak az embereknek jó akik felismerik és belátják azt, hogy ''idiótaság'' megvenni a 100.000-es telefont!
No nem azért mert szarok, hanem azért mert nem jó befektetés hiszen jön az újabb és nem tartja az árát. De az emberek szeretik herdálni a pénzt és megveszik a százezres telefont majd fél év múlva azt veszi észre, hogy bukott 50.000Ft-ot. :W Ez akárhogy is nézzük pénzherdálás (mert fél év alatt nem nyújt akkora élvezetet a menő telefon, sőt vannak akik már 2hét után megunják).

Igazából minden felfogás és elszántság kérdése! Van akinek mindent megér, hogy a legújabb telója legyen mert ebben élvezi ki magát, ebbe szereti belerakni a pénzét. Van akinek ugyanezt az érzést az új hardver nyújtja másoknak ha az autójukat tuningolják.

Különbözőek az emberek, mindenki másra szórja a pénzét és így lesz egész a piac! Így jön létre a gazdaság.

[Szerkesztve]

(#2) Blaise


Blaise
(veterán)

Igazad van, bár nálunk a mobilszolgáltatók teljesen irreális áron árulják a telefonokat.

Angilában ha előfizetésre veszel telefont hűségnyilatkozattal, akkor a legjobb készüléket is ingyen kapod, ráadásul kapsz hozzá ajándékba PSP-t, vagy éppen iPod-ot. Ráadásul kb 30 font (cirka 12.000 HUF) havi díjért jár neked havi 400 perc és mondjuk 1000 sms ingyen. Az ottani fizetéshez képest ez nem túl sok... :W

Hiába, ez a piaci verseny talán egyszer elér hozzánk is. :D

(#3) dragonfx


dragonfx
(veterán)

Fejlődni kell, aki nem tart lépést ha nem si midnenben és azonnal az elveszik a mai világban, ennyi.Ezen tényleg kár töprengeni.Van egy okos szabály erre, megszoksz vay megszöksz.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4) C4mp3r válasza dragonfx (#3) üzenetére


C4mp3r
(addikt)

Én ezzel nem teljesen így vagyok. Megvettem most egy SE w850i-t azelőt egy Nokia 3650-es telom volt, amit 3 évig használtam és idáig meg voltam vele elégedve. Mióta megvettem továbbra is figyelemmel kísértem a mobilok fejlődését, de nem vettem minden hónapban egy új telefont mert most az a menő. Nem értem azokat az embereket akik csupán azért vesznek meg egy telefont, hogy villogjanak a közösségben. Persze ez csak az én véleményem. :R

[Szerkesztve]

(#5) Peet210 válasza dragonfx (#3) üzenetére


Peet210
(őstag)

Fejlődni kell, kérdés az mennyiért?Sajnos nem mindenki tudja megfizetni a legújabb technikai vívmányokat.

Today's record, is tomorrow's motivation

(#6) dragonfx válasza Peet210 (#5) üzenetére


dragonfx
(veterán)

persze természetesen így van.nekem sincs core 2öm pedig szeretnék, dehát a kesss....eddigi telefonjaim mind 1.5-2 évig voltak meg, igena pénztényezőt nem írtam bele elöző hsz.be.sry.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#7) Akheron válasza dragonfx (#3) üzenetére


Akheron
(senior tag)

Tulajdonképpen mi a frászra használjátok a telefonokat? Mert bevallom őszintén, én telefonálni és sms-t írni szoktam rajta, azt meg egy sokéves készüléken is meg lehet tenni. Persze okostelefont vásároltam, mindenféle ambiciózus céllal, de végeredményben, a kezdeti buzgalom elmúltával ennyit teszek vele: telefonálok és sms-t írok.

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#8) Peet210 válasza Akheron (#7) üzenetére


Peet210
(őstag)

Valahogy nagyon igazad van pl a telefonomban lévő kamerát az esetek 99%-ban nem is használom, még sms-t se nagyon írok(2 havonta 1-2).Tehát a fő szempont a telefonokkal szembe nállam a megbízhatóság.

Today's record, is tomorrow's motivation

(#9) adalbert1 válasza Peet210 (#8) üzenetére


adalbert1
(addikt)

Ezzel én is így vagyok, megbízhatóság+minél hosszabb aksiidő, sms-t talán 2-3 havonta írok egyet...

(#10) villamos


villamos
(őstag)

Érdekes a téma. Engem is sikerült behúzniuk a csőbe. Volt ugyan egy 3410-em, de már úgy éreztem unom. Mindenki színes, fényképezős, meg csillivilli mobillal flangált, és úgy éreztem, hogy lemaradok. Így hát megvettem a csodálatos, hipiszupi 6230i -t. Szép volt, jó volt, és az én tellám volt a legjobb a melóhelyemen, lehetett is vele villogni, meg minden. Persze minden csoda 3napig tart. Kisvártatva azt vettem észre, hogy tulajdonképpen semmi másra nem használom, mint elődjét. Nem halgattam vele mp3- at, mert fapad, meg volt lejátszóm. Nem fényképeztem vele, mert nem volt nagyon mit. Végül is semmi másra nem használtam, csak telefonáltam, és SMS-eket írkáltam, azt sem túl sűrün. Tulajdonképpen rájöttem, hogy semmi szükségem erre a vacakra, ráadásul vigyáznom is kellett rá (nem irodában dolgozom). Hiányozni kezdett a 3410 letisztult egyszerűsége. Elhatároztam, hogy megszabadulok tőle. Mégsem 3410 -et kértem helyette, hanem 3510-et. Mert az még nem volt. Bár jelentős veszteséggel sikerült túladni rajta, de nem érdekelt. Meg akartam szabadulni tőle, mindenáron!
Jelenleg is a 3510 -et használom, és meg vagyok vele elégedve. Sikerült kiválasztani egy brutális csengőhangot, amit ha meghall bárki, megáll benne az ütő (a gyári ring-ring hang, 5-ös hangerőn ;]) Nem kell rá vigyáznom, és olyan alakot sikerült kreálni, hogy igen könnyen becsusszan az ember zsebébe, pl. buszon üldögélve farmerzsebből kirángatni bármit is...
Egyedül a JAVA hiányzik belőle egy icipicit (jó lenne egy tetris :( ), de megvagyok nélküle.
Sajnos azonban gyülekeznek a viharfelhők. Itt van a cég 6233-as modellje egyből, amit szívesen elfogadnék, és már nézegetem az árlistákat, hogy hol, mennyibe kerül, de a mostanság bejelentett 6300 pengét is nézegetem. Ezt ugyan még nem lehet kapni, de mi lessz majd, ha lehet!

-

(#11) Brumi


Brumi
(senior tag)

Én sosem próbáltam másoknak megfelelni. 99 óta van telefonom, abból 2 évig Nokia-m volt 5110-es, aminek elromlott a kijelzője, majd vettem egy Sony J70-est 70k-ért amit 5 évig használtam. Még most is működik az eredeti akksijával és közel 1 hetet bír. Csak most voltam vele úgy hogy lecserélem. 3 napja egy K610i-m van, ami remélem szintén kibírja 3-5 évig.
Másoknak közben volt vagy 10 telefonjuk és elszórtak rá egy csomó pénzt, amit tiszta hülyeségnek tartok. Ez is csak divat és az a ''trendi'' aki megveszi a drágábbnál drágább szarokat és letölti rá az 500 ftos csengőhangot meg szexvideót...

http://www.flickr.com/photos/brumi/

(#12) ollie válasza Brumi (#11) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Én nem azért veszek új mobilt, mert trendi, meg hogynézmárazkihogyrégiamobilom, hanem hogy tudjak rajta játszani utazás közben (rpg és strategy), és akár képeket és/vagy zenéket is hordozhassak/nézhessek/hallgathassak. Az sem utolsó szempont, hogy adatbázisban sok mindent tárolok a mobilomon, melyet nap mint nap használok. Sőt, a határidőnaplója is fontos nekem.

****

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.