Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
Nem fut a P1 233MMX-en (64MB RAM, Elsa Winner office2000 PCI 8MB RAM)!
Feltelepul, de nem hajlando utana elindulni!
P3 (667 Celeron, 96MB RAM, valami Intel AGP 8MB videokari) megy, de meg nem volt idom komolyabban kiprobalni!
Hulye kerdes, de mi ennek az oprendszernek a minimalis hardverigenye? (az oldalukon nem talaltam infot, de szerintem en neztem el valamit, NAGYON) -
-
zdanee
őstag
Pontosan amiatt a 0.01% elteres miatt, amiert pont a te hangkartyadon nem lesz terhangzas, vagy amiert a Shake2.5 ki fog fagyni alatta, vagy amiert a mai napig nincs egy 100% MS Office kompatibilis megoldas, pedig az csak egy file-formatumot kene visszafejtsen, nem egy kernelt meg binaris-formatumot. Mire ez 100%osan kompatibilis lesz, mar a Vista 4. servicepackje fog kijonni, es regen elavult lesz. Mire a sajat kerneljuket megirjak, hogy rendesen kezelje a 2-4-(2^x) magos 64, vagy ki tudja, 128 bites proceszorokat is, szoval azok a dolgok, amikhez nem eleg egy nyamvadt dll, addigra Te mar a hamut is mamunak fogod mondani. Es ki tudja, ezert nem kernek-e majd ugyanugy penzt, ha egyszer tenyleg sikerul megcsinalniuk, elvegre bejegyzett, szabadalmakkal vedett technologiakat kell emulaljanak, a licenszre valot ki dobja majd ossze nekik?
-
Bero
aktív tag
Hallod-e, egy szóval sem jelentettem ki hogy ez bizony linux. Csak azt mondom hogy erősen hajaz rá, és olyan mint ha az lenne. Meg plána a több desk része...
Nagyon nem értem minek egy teljesen kiforratlan dologgal kísérletezni, ha a windowsos dolgok futtatásának alapja a wine. Ezt eddig az összes linux distro vágja. -
joghurt
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Valami baja van a tápomnak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Feltelepul, de nem hajlando utana elindulni!