Hirdetés

2019. augusztus 24., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Renwick


Renwick
(senior tag)

Néhány kiegészítést tennék a témához:

-az off-line UPS-eket standby UPS-nek is szokták nevezni,
-a legtöbb típus 4-5 msec körüli áthidalási időt biztosít, ennél hosszabban csak a nagyon ratyi szünetmentesek kapcsolnak, egy 16 ms-os áramkimaradás legtöbbször már elég egy átlagos PC-tápnak a lekapcsoláshoz,
-a line-interactive típusoknak semmi közük az off-line UPS-ekhez, egészen más elven működnek,
-PC-k mellé jellemzően ezt a két típust szokták ajánlani (standby, line-interactive), ''alap'' szünetmentesítésre megfelel a standby, rossz minőségű áramhálózat (elsősorban instabil feszültségszint) esetén, vagy kisebb szervereknél ajánlott inkább a line-interactive topológiájú UPS.

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#2) vicces


vicces
(addikt)

hehe:)

[link]

a line interaktiv modot hivják eco-mod-nak is. igy a szünetmentesen eső veszteség jóval kisseb, mintha folyamatosan az egyenirányitón keresztül kapnák a fogyasztól a tápot.
zehát az a lényege, hogy a terhelés nem az inverteren van, hanme a kerülőágon, de áramszünet esetén a statikus kapcsoló kb 0idő alatt :) kapcsolja át a terhelést az inverterre.

[Szerkesztve]

(#19) Blaise


Blaise
(veterán)

Na ez nagyon nesze semmi fogd meg jól írás, legalább adhattál volna vásárlási tanácsot :D

(#20) usza


usza
(tag)

Üdv!
Kebo gazdikat keresek, gondoltam itt is bepróbálkozom...
Kellemes Ünnepeket!

HACCP készítés, oktatás, élelmiszeripari üzemek technológiai és higiéniai tervezése, akár teljes körű ügyintézéssel, gyártmánylap készítés, tápérték számítás, allergén tertalom meghatározás, stb.

(#21) K!LLeR


K!LLeR
(őstag)

én anno majdnem vettem egyet mikor mindig elment az áram és Windows restartot kellett nyomni....aszt venni kellett 1 új tápot
igaz volt benne 1-2 konnektorból való kihúzás is mert azt hittem h nincs a gépen restart gomb...aszt 2év múlva kiderült hogy van ;]

na m1 most már nem is bántam meg h nem vettem mert már nincsenek ilyen bajok :D

(#22) usza válasza K!LLeR (#21) üzenetére


usza
(tag)

Nálam faluhelyen rendszeres, és van mikor többször egymásután pár másodpercre megy el. Ilyenkor a hajam téptem. Így meg most a net sem szakadozik.Kebo meg jó áron volt, (1200D) ezért gondoltam próba cseresznye. Aztán gar időn belül megdöglött, kicserélték, és azóta tökéletesen üzemel már 3 éve.

HACCP készítés, oktatás, élelmiszeripari üzemek technológiai és higiéniai tervezése, akár teljes körű ügyintézéssel, gyártmánylap készítés, tápérték számítás, allergén tertalom meghatározás, stb.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.