Hirdetés

2019. augusztus 24., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Rossi


Rossi
(őstag)

Ezért kell Nokiát venni...

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#2) shteer válasza Rossi (#1) üzenetére


shteer
(félisten)

nem csak venni, ajándékozni is :)

G25 / G27 pedál adapter Fanatec kormányhoz eladó

(#3) Pompi


Pompi
(MODERÁTOR)

Van a családban egy ilyen. Alig több, mint egy hónapos. Most azt játsza, hogy fogja magát és kikapcsolgat. Hozzá se nyúlsz és egyszercsak azt veszed észre, hogy ki van kapcsolva. Ugye ezt amúgy elég nehéz észrevenni, mert ha picit nem nyúlsz hozzá rögtön olyan állapotot vesz fel mintha ki lenne kapcsolva.
Ha pedig ez nem lenne elég akkor olyat is csinál, hogy a slide becsukására kikapcsol véletlenszerüen. Ez sem vicces.

Szóval a kedves rokon bevitte a Pannonhoz - ott lett véve - sikerült reprodukálni a hibákat, de végül nem maradt ott a telefon mert náluk 2-3 hét lenne a folyamat, így azt javasolták, hogy vigyük a szakszervízbe ott kb. 2-3 nap. Nem mind1.

Ekkor került hozzám a telefon, hogy szedjem le róla azt a párszáz telefonszámot amit most máshol nincs meg. Így kerültem közelebbi kapcsolatba ezzel a PC Sync nevü csodával. Igaz elsőre nekem sem ment, de aztán sikerült levarázsolni róla a telefonszámokat. Azt dolog titka, hogy be kell kapcsolni a modemet a telefonba, csak után hajlandó a szoftver leolvasni a telefonról a számokat, egyébként hibaüzenetet kapunk.
Viszont ha be van kapcsolva akkor simán lehet telefonszámokat kiolvasni, beolvasni, importálni, exportálni csv-be. Ha már itt tartunk erre pl. a Nokia programjai képtelenek...
(remélem ezzel tudtam segíteni)

Szóval miután kiolvastam belőle a telefonszámokat, ma elvágtattam a telefonnal a Pannon által javasolt és a lg.hu oldalon is megtalált szakszervízbe a XIV. kerületbe a Szugló utcába. Itt viszont kiderült, hogy a szervíz Budaörsre költözött.
2007 Magyarország. Gratulálok. Itt tartunk.

...

(#4) divot válasza Pompi (#3) üzenetére


divot
(veterán)

Már el is felejtettem ezt a kis írást. :)

A feleségem szereti, mert szép, de amióta látja, hogy mit tud és azt hogyan tudja az M600i, kicsit árnyaltabban gondol a csokoládéra. ;)

(#5) ALI_G


ALI_G
(veterán)

csecse, az a lényeg, amúgy kukába való.

(#6) róland válasza Rossi (#1) üzenetére


róland
(veterán)

ott is vannak rosszul sikerült telefonok. Ld.: 6280.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#7) divot válasza ALI_G (#5) üzenetére


divot
(veterán)

Itt a csecse a lényeg, ilyetén siker a telefon.
Mondjuk számomra döbbenetes, hogy már több millióan vásároltak ilyet, ennek ellenére a gyár még véletlenül sem ad ki a buta hibákra szoftverfrissítést.

(#8) adalbert1 válasza divot (#7) üzenetére


adalbert1
(addikt)

Mondjuk számomra döbbenetes, hogy már több millióan vásároltak ilyet, ennek ellenére a gyár még véletlenül sem ad ki a buta hibákra szoftverfrissítést.

Lehet hogy a selejt példányok kerültek Mo.-ra, a világ többi részén forgalomban lévővel semmi probléma nincs... :))

Egy telefonnál meg szvsz jobban számítanak a normális tulajdonságok és a pontos, hibátlan működés, mint a külső, akinek meg reprezentációs célokra kell vegyen Vertut.

(#9) divot válasza adalbert1 (#8) üzenetére


divot
(veterán)

Az emberek jelentős része telefonál és néhány sms-t ír. Erre a készülék alkalmas, szóval ha ennyivel beéred, akkor már miért ne választanál szép telefont?

(#10) Zadia


Zadia
(senior tag)

Sajna nem csak ez a készülék ilyen.Kb. ide sorolhatnám az összes Siemens csodát is.

(#11) F3@R


F3@R
(tag)

na ilyent se veszek :D

Olcsó, megbízható, gyors. Ezen szavak jellemzik szolgáltatásainkat. Játék és Voice szerver host! vng.hu

(#12) Lejszi


Lejszi
(senior tag)

én is találkoztam 2 hete egy ilyen telefonnal, a kézi könyvében irja, hogy a képeket, be tudod rakni háttérnek, de arra nem tér ki hogy csak a gyári képeket... :(
akár melyik mappába másoltam azt a képet amit ki akartam tenni háttérnek sehol sem sikerült beállitani háttérképnek.
van esetleg vmi trükk rá?
amúgy a teló tényleg pofás, de túl érzékeny az érintő képernyő.

(#13) divot válasza Lejszi (#12) üzenetére


divot
(veterán)

Ezt már sikerült megoldanunk, de most nem ugrik be, hogyan, utánanézek, és leírom.

(#14) Lejszi válasza divot (#13) üzenetére


Lejszi
(senior tag)

oké, nagyon szépen megköszönném :R

(#15) divot válasza Lejszi (#14) üzenetére


divot
(veterán)

Naszóval:
Összenyomod a képet 320*240-re, és jpeg-be mented. Ezt átmásolod a telefonod fotó könyvtárába. Aztán a telefonon a saját médiában, a fotóban megnyitod a képet, majd az opcióból a beállítás háttérképként funkciót választod.

(#16) Whaskes


Whaskes
(senior tag)

hmmm, lehet felkéne rakni tölteni azt a telefont? ;]

|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

(#17) carmena


carmena
(csendes tag)

Sziasztok!

A segítségeteket kérném!
Tavaly novemberben vásároltam egy csokimobilt. De elkeserítő, hogy telefonáláskor semmit sem hallok városi forgalomban, buszon stb. Hiába szorítom a fülemhez, szinte azt sem hallom kicsöng-e vagy felvették-e netán beszél hozzám vki.
Visszavittem a Pannonhoz, de szoftverfrissítés után visszakaptam. Na picit jobb volt, de most újra nem hallok rajta semmi. Van vkinek hasonló tapasztalat? Szóval max hangerőn is rendkívül halk a készülék telefonálás közben. A külső hangokkal, hangjelzésekkel semmi baj! Még 2-es fokozaton is hangos...
Ha tudtok segítsetek!
Előre is köszönöm!

Üdv: Anita

Ui: Első saját vásárlású készülék, jól rá is faragtam ... :(
Ja, és ha már kérdezek: a fotó készítésekor nektek is csak 1×-es zoom lehetséges?

(#18) Finec válasza carmena (#17) üzenetére


Finec
(csendes tag)

A válasz engem is érdekelne, kedvesem telefonjával ugyanez a helyzet.

(#19) Papa-Georgo


Papa-Georgo
(senior tag)

Kedvesemnek augusztusban vásároltunk ilyen készüléket, neki is halk volt, karácsony elött annyira szar lett, hogy recsegett, nem lehtett hallani ki mit mond másiknak, újraindult, elfejetett mindent.
Jelenleg ott tartunk, hogy most menne 4!*-re szervízbejanuár óta folyamatosan ott van, már volt szoftverfrissítés, hangszórócsere, kétszer árnyékolást is cseréltek meg isten tudja még mit, de semmi. Azóta is ugyan az a hiba. Pannon széttette kezét, LG szervíz szintén.

Kicsit megelégeltem dolgot, és beballgatam személyesen LG istenhez, ahol végül meglepetésemre, szívélyesen fogadtak majd kb. 5perces számítógépben valót turkálás után közölte a csóka, hogy jogosnak találja kérésemet, miszerint kiszeretném cserélni készüléket, és jóváhagyja a készülékcserét. Vigyem be szervízbe, és majd ott kapok egy új készüléket.

Jelenleg itt tartunk, ha ténylegesen sikerült kicserélni majd írok még róla!

1. szervíz 2hét volt
2. szervíz kb. 3,5hét ez a kettő mind pannonon keresztül
3. szervíz szintén 1,5-2hét, de itt már közvetlen LG márkaszervízbe vittem

Agyrém ez az egész metódus ami ezzel kapcsolatban megy.

''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''

(#20) Jégkokó válasza Papa-Georgo (#19) üzenetére


Jégkokó
(veterán)

Ezért nem kell ilyen "trendi" csoki mobilt venni. Amugy meg sose szabad a szolgáltatóhoz vinni a telefont, csak is kizárólag a gyártóhoz.Mert azok legalább nem ülnek rajta több hétig.

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#21) Papa-Georgo


Papa-Georgo
(senior tag)

"swap"-olják a csokit.

Azaz teljes bél csere...ház marad.kicsit csalódás, ámbár ha ez eredményt hoz, egye fene.

''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''

(#22) Valaki002


Valaki002
(csendes tag)

Nekem nagyon régóta van csokim, de ezek szerint én rendkívül szerencsés voltam (vagy csak figyelmesen elolvasom amit az utasítás vagy a telefon kiír)!
Semmi problémám nem volt a telefonnal mindaddig, amíg le nem esett egy második emeleti erkélyről, ám még ezt is szerencsésen túlélte, de már kezd sz*rakodni, most fogok venni egy újat, de mindenképp ugyanilyet.
A fenti vádak egy része nekem alaptalan, ugyanis én a szoftver-t is tudom használni, háttérképet is nagyon egyszerűen tudok berakni (sőt, ha nem jól csinálom akkor még rá is kérdez a teló, hogy tegye-e be a képet a megfelelő mappába, hogy tudjam háttérképként használni...) és még néma üzemmódban is tudok vele telefonálni!!! Számomra, az hogy nem kezel könyvtárakat nem gond ugyanis mint köztudott, hogy a nem túl nagy memóriájú telefon nem annyira sok zenét tud befogadni, hogy zavaró legyen a "könyvtárnélküliség". Azt pedig hogy csak kis méretű képet lehet csatolni a nevek mellé pontosan el lehet olvasni a leírásában. Tehát ha valaki vádaskodik, akkor előbb olvasson is!
Ezek persze egyéni vélemények, függ attól is hogy valaki mennyire kényes vagy szőrszálhasogató!
Szerintem azért, mert néhányan kiírtak különböző problémákat, még nem kell általánosítani.
Igaz, hogy a telefon inkább szebb, mint okos, de egy teljesen átlagos felhasználónak mint amilyen én is vagyok teljességgel tökéletes. Mindent tud amire szükségem van és emellett még káprázatosan gyönyörű is! Én csak ajánlani tudom!!!

Üdv
Dia

(#23) Holly04


Holly04
(csendes tag)

Sziasztok!!!

Igen, nekem is ilyen telefonom van és az enyém is azt csinálja, h nézegetem a képeket (általában akkor szokta) és kikapcsol magától, majd rögtön utána visszakapcsol! Néha olyankor kéri a pin kódot, de néha nem!
Beadtam szervízbe ott ahol vettem, mert ugye garanciális és azt mondták, h 4 hét múlva visszakapom, mert olyan sz*r a szervíz Pesten, h csak akkorra lesz kész! Persze egy hét után hívtak, h kész a telefonom és mehetek érte, megcsinálták, jobb mint újkorában stb...
Erre ugyan olyan sz*r és most már naponta kell tölteni pedig májusban vettem! Szóval vihetem vissza megint! :W

(#24) Holly04


Holly04
(csendes tag)

Ja, és én is azon gondolkoztam, h lehet direkt csinálják ezt, h rossz telókat küldenek magyarországra, h kicsesszenek velünk v csak én vok ilyen szerencsétlen, h pont azt fogtam ki amelyik rossz!!! :((

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.