Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
jó írás...a lényeg azt hiszem átjött
Hogyhogy nem szolgálnak ki álló vendégeket ?
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Bevallom őszintén, hogy nem emélkszem tisztán , ami egyrészt az elfogyasztott mennyiségnek, másrészt meg annak köszönhető, hogy nem a saját kontómra kellett vedelni.
De valami olyasmi volt, 5-7 euró között, amit a liter, kizárólag a fesztiválra főzött sörért - mert csak olyat csapolnak - igazán nem sok píz. -
divot
veterán
Azért annyira nem vészes a helyzet, mert odakint is seregnyi sörcsap vár (sőt, egy helyen valami bögyös bajor szőke unszolására bort is ittam ), csak persze odabent az igazi a hangulat.
Első nap nem szabad odamenni, mert akkor egész München kimegy vedelni - a polgármester veri csapra az első hordót. A hét vége felé már lanyhul a lelkesedés. -
sanyixXx
senior tag
nagyon tetszik az írás
idén tervezem a kiutazást ill. egy ottani korsó megszerzését.Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Jofi81
őstag
Az a rengeteg ember hova tud menni pisilini? Gondolom, ha literszámra isszák a sört, elég gyakran kell nekik...
-
sanyixXx
senior tag
nekem úgy rémlik, hogy régen ott volt a vizelős vájú a pad alatt. a bajor gatya is olyan, hogy ki tudod lógatni a brét belőle. de javítson ki valaki bajor (és nem az imre ), ha tévedek.
hogy manapság hogy megy, azt majd ősszel megmondomRumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
ALI_G
veterán
wihihihi
Idén lehet én is kitudok nézni nagyon szeretnénk már a haverokkal és idén 2 haver kimegy erasmus ösztöndíjjal a közelbe egy fél évre, mi meg odatanyázunk egy kocsinnyival
Az árban ugye a korsó ára is benne van? Minden csapolásnál új kriglit adnak, vagy vinned kell magaddal/oda kell adni a kicsit sem kis mellű pincér csajocskáknak, akik hoznak neked frisset?
kedvenc beszólásom az üres korsóra: ez elromlott!!! -
Csapi007
veterán
Hello
Nagyon tetszett, jó lett.
Gratula."Csak úgy mondom"
-
divot
veterán
A menetrend a következő: Kérsz egy kriglit, kihozza a hölgy, ott helyben kifizeted neki. Aztán ha kiürült a literes korsó, akkor már jön is a hölgy, és kérdezi, hogy hozhatja-e a következőt, mert ha nem, akkor kitessékelnek a sátorból. Szigorúság van, ezért figyelni kell, hogy az első fenékig ürített krigli után tartalékoljon az ember.
-
ch4os.prof
csendes tag
Aki tervezi a kiutat és mondjuk nem autóval annak javaslom megtekintésre [link]
29euro bécs münchen 4 ora alatt kinn vagy.. sztem nagy üzlet csak persze el kell jutni Bécsbe, de mondjuk aki határ mellet lakik annak ez sem gond.
kieg: van budapest bécs akcio is 19euroért aszem meg lehet nézelödni bal oldalon a többi ország között is...
[Szerkesztve] -
ch4os.prof
csendes tag
válasz ch4os.prof #14 üzenetére
Kis kiegészítés én is csak ma bukkantam rá sajna, mint kiderült vonatonként 12 ilyen jegyet adnak el szóval annyira mégse nagyszerü.. időbe kell kapcsolni th...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ : EVGA RTX 3070 Ti FTW3 Ultra (08G-P5-3797-KL) videókártya
- HP 250 15.6 inch G9 Notebook PC, 15.6", Windows 11 968Z0ET 2 év garancia számla névre
- Kifogástalan IPhone 13 Pro Max 1 TB, Sierra Blue, 100%-os gyári akkumulátorral, függetlenül Eladó!
- Apple 20w adapter bontatlan gyári!!!
- Thinkpad T15 Gen2i 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen