Új hozzászólás Aktív témák
-
ch4os.prof
csendes tag
válasz ch4os.prof #14 üzenetére
Kis kiegészítés én is csak ma bukkantam rá sajna, mint kiderült vonatonként 12 ilyen jegyet adnak el szóval annyira mégse nagyszerü.. időbe kell kapcsolni th...
-
ch4os.prof
csendes tag
Aki tervezi a kiutat és mondjuk nem autóval annak javaslom megtekintésre [link]
29euro bécs münchen 4 ora alatt kinn vagy.. sztem nagy üzlet csak persze el kell jutni Bécsbe, de mondjuk aki határ mellet lakik annak ez sem gond.
kieg: van budapest bécs akcio is 19euroért aszem meg lehet nézelödni bal oldalon a többi ország között is...
[Szerkesztve] -
divot
veterán
A menetrend a következő: Kérsz egy kriglit, kihozza a hölgy, ott helyben kifizeted neki. Aztán ha kiürült a literes korsó, akkor már jön is a hölgy, és kérdezi, hogy hozhatja-e a következőt, mert ha nem, akkor kitessékelnek a sátorból. Szigorúság van, ezért figyelni kell, hogy az első fenékig ürített krigli után tartalékoljon az ember.
-
Csapi007
veterán
Hello
Nagyon tetszett, jó lett.
Gratula."Csak úgy mondom"
-
ALI_G
veterán
wihihihi
Idén lehet én is kitudok nézni nagyon szeretnénk már a haverokkal és idén 2 haver kimegy erasmus ösztöndíjjal a közelbe egy fél évre, mi meg odatanyázunk egy kocsinnyival
Az árban ugye a korsó ára is benne van? Minden csapolásnál új kriglit adnak, vagy vinned kell magaddal/oda kell adni a kicsit sem kis mellű pincér csajocskáknak, akik hoznak neked frisset?
kedvenc beszólásom az üres korsóra: ez elromlott!!! -
sanyixXx
senior tag
nekem úgy rémlik, hogy régen ott volt a vizelős vájú a pad alatt. a bajor gatya is olyan, hogy ki tudod lógatni a brét belőle. de javítson ki valaki bajor (és nem az imre ), ha tévedek.
hogy manapság hogy megy, azt majd ősszel megmondomRumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Jofi81
őstag
Az a rengeteg ember hova tud menni pisilini? Gondolom, ha literszámra isszák a sört, elég gyakran kell nekik...
-
sanyixXx
senior tag
nagyon tetszik az írás
idén tervezem a kiutazást ill. egy ottani korsó megszerzését.Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
divot
veterán
Azért annyira nem vészes a helyzet, mert odakint is seregnyi sörcsap vár (sőt, egy helyen valami bögyös bajor szőke unszolására bort is ittam ), csak persze odabent az igazi a hangulat.
Első nap nem szabad odamenni, mert akkor egész München kimegy vedelni - a polgármester veri csapra az első hordót. A hét vége felé már lanyhul a lelkesedés. -
divot
veterán
Bevallom őszintén, hogy nem emélkszem tisztán , ami egyrészt az elfogyasztott mennyiségnek, másrészt meg annak köszönhető, hogy nem a saját kontómra kellett vedelni.
De valami olyasmi volt, 5-7 euró között, amit a liter, kizárólag a fesztiválra főzött sörért - mert csak olyat csapolnak - igazán nem sok píz. -
Blaise
veterán
jó írás...a lényeg azt hiszem átjött
Hogyhogy nem szolgálnak ki álló vendégeket ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten