Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Így van. Tehát tisztázva a kérdést: az első és hátsó polarizátor szűrőrétegek egybe vannak ''gyógyítva'' a TFT panellal, és nem azonosak azokkal az általunk ''prizmásnak'' nevezett fóliákkal, amiket én mosogattam. Utóbbiak a kijelző alsó széle felől érkező fénynek a panelra merőleges irányba való térítését végzik, és a szakszerű magyar elnevezésüket egyelőre homály fedi

Lars: kár hogy a nyitott optikájára esett fényképező obiműtétjét anno épp a fényképező halála miatt nem tudtam megörökíteni, no meg akkor még Logout sem volt. De hogy sikerült, arra bizonyítékok ezek a tft-s képek
(Kár, hogy azóta a fénymérése megpusztult kicsit, azért is ilyen homályosak helyenként ezek is, össze-vissza kellett vacakolni vele...
)
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
És még szokott az elülső polarizátoron lenni egy antiglare réteg is, ami ugyancsak rá van ''ragasztva'' vagy nemtomhogy fel van rá víve... lásd DIY projektor készítés, mert ott néha le szokták nyúzni/áztatni
Az elülső polarizáló fólián van rajta az az antiglare réteg, ami a tükröződést hivatott meggátolni, tehát a nézett oldal felől, az esetek nagy részében két fólia van. A diy projinál csak az AG fóliát kell leszedni. ( Nem a polarizálót, mint ahogyan én tettem
)
Igen, a polarizáló fólia ragasztva van, mégpedig egy igencsak különleges rasztóval, a nitróhigító csak meglágyította, körömmel kellett lekaparni.
Racecam: Egy-két ilyen alamizsna panelt átvennék szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Kár, hogy azóta a fénymérése megpusztult kicsit, azért is ilyen homályosak helyenként ezek is, össze-vissza kellett vacakolni vele...
)
)