Mosmá érdekel nagyon mikor jön ez a teszt.
A core 2 meg a ddr1 hogy fér össze??milyne visszaosztások vannak asrockba????Mert ugye 1:1be nem mehet mert 533as ddr1 elég ritka
...vagy netán arra gondolnak hogy 600as vitestát rak bele mindneki egy asrock lapba???-....áhhhh akinek 600as vitestára van aaz nem fog hibrid core 2 rendszert építeni.
Hát nem toma hiba akkor nálam van, 1024be max. grafika hl2 szaggat, FC 1.4 szaggat, BF2..LOLL...nem szaggat hanem szinte áll, az nfs mw szintén, 4xAA*18AF-fel nem tom hogy ment nektek 42 fps-sel.
..16AF megöli a 7600at...És ahogy látom mai viszonylatban olyna hatalmas konfig nem volt alatta, jó 1 éve a 2.4es x2 nagyon jónak számított gondolom, a ram nekem is 1 giga jó nem 2-2-2-5tel
...Ja és gondolomaz utcso tuningos tesztet kivéve az összes alapon mért fps, míg nekem folyamatos 610/1550en fut.
...legujabb dx 91.47es driver.
Ezta tesztet milliószor átnéztem irtó hazsnos kedvencekben benne van ha valaki kéri
...és ez alapján arra jutottam core 2 a felsőkat.os vga-k hoz kell, ehhez képest ehhez a 7600gt-hez ezek szeirnt irtó kevésneknek tünik a 3.4es p4, jó s478as ősrégi, de az lga775ös mondjuk 650es is max. 2 mb cacheben jobb, másban nem....de akkor mégis miért nem elég???
A 6600 GT teszt meg tényleg okés, igaz én elég régen vettem a 6600gt-t de azaokhoz a gémekhez visszatérve amik ebbena tesztben voltak azok tényleg jól mentek, de valljuk be a 6600gtnek irtó hosszú volt az életpályája és még a feléig megjelenő gémekkel sem birkózott meg....A 6600gtvel jobban megvoltma elégedve, mint a7600gtvel, mert az eredmények alapján sokkal jobb teljesítményt kéne hoznia, mosmár tényleg piszkál egy agp-s asrock lap meg egy 4300 hogy ott mennyivel lenne jobb???netán 2giga ddr1 segítene a dolgon? 
Vagy netán pl:a tduhoz 1024be maxhoz milyen vga kellene????
mert nagyon határon bírja csak ez a 7600gt (4xAA+8AF 1024 high, hát nagyon függő a dolog, reboot utáni induláskor meg 35-40körül, de ha mellényomok, jetaudiot+dc++, meg msn nyitva van akkro lehal, pláne ha lerakosgatoma térképezés miatt asztaléra mikro viszatolom minimum 5 fps-t elvesztek valami rejtélyes oknál fogva)
u.i.
ényleg agp lap vs 4300 teszt lesz???mert irtó érdekel, de sehol nem találók ilyet, mondjuk az asrock agp-seiben egy core 4300as tuningban mit bír???..mert ugye 300as fsb-ig oké a 865pe chipset, és akkor ugye a 4300as 2.7en menne kb
...amiért azért elég odaüt....és akkor a ddr1 talán mardhatna. vagy nem???
..és a vga is, lap olcsó, csak a proc lenne nagyobb költség...aminek az ára nagyon nem akar leszállíngózni. 
[Szerkesztve]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014