Hirdetés

2019. augusztus 25., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Szakmai LOGOUT  »  [Re:] Gariztatás?

Hozzászólások

(#1) bLL^


bLL^
(senior tag)

Képzeld el azt a 30 alaplapot, ha csak minden másodiknak ugyanúgy hiányzott a gépe mekkora drámák történnek meg nap mint nap a nagykerek miatt. ;] Amúgy nekem is volt gariztatva 1 éve alaplapom, szintén három és fél hetes meghurcolás volt. :(((

[Szerkesztve]

(#2) Goose-T


Goose-T
(veterán)

Egy biztos nagyon csalódott vagyok, mert még lett volna nyáron 1 hónapom élvezni az új gépemet, ehhelyett meg itthon unatkoztam, ill. meghosszabbítottam a nyári melót, mert nem tudtam mit csinálni.

Legalább valami hasznosat is csináltál. ;]

Rockzenénk: https://fb.me/scharlotterhodes

(#3) Yushchenko válasza bLL^ (#1) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

Ne is mond. Ha visszagondolok... :( :W :O

(#4) Yushchenko válasza Goose-T (#2) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

Nagyon gonosz vagy. Addig csak 1 hetet nyaraltam, amúgy végig dolgoztam :(

(#5) Blaise


Blaise
(veterán)

A gyártói garancia a legszarabb a világon....nekem 3 hónapig tarott az Asus alaplapom gariztatása :(((

(#6) Yushchenko válasza Blaise (#5) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

Lehet hogy nekem is addig tartott volna, hogyha nem baxogatom őket minden nap :)

(#7) blueMerle


blueMerle
(veterán)

Ne haragudj, de szoktál kijárni? Bulizni? Haverok? Esetleg csajok? Na jó, engem is leköt a pc de azért mindenre találok idöt, ha pedig nem lenne pc egy ideig, akkor találnék más elfoglaltságot, pl. többet lennék a párommal /bár igyis sulve-föve egyutt vagyunk :DDD /

No mindegy, csak számomra fura hogy csak a pc csak az és semmi más nem létezik....Kiábrándító ez a 21. század :(

Samsung A50

(#8) Yushchenko válasza blueMerle (#7) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

1 hetet bírok még internet kávézóba, így mentem nyaralni is :) A bulizás elveimbe ütközik, bár dec 31-én tradícionálisan mindig CSzünk. Az év első heccsátja pl. az enyém :DDD Vannak barátaim, 150 ember van fent msn-en. Csajok: ukrajnába
mod: off, of course


[Szerkesztve]

(#9) Blaise válasza Yushchenko (#6) üzenetére


Blaise
(veterán)

Na ja azt tettem, volt fogyasztóvédelem...vásárlók könyve....szokásos körök.
De mivel kiküldték a nemzetközi központba Londonba, onnan meg a gyárhoz Tajvanra :DDD
Onnan meg vissza hozzám 3 hónap múlva :W

(#10) Yushchenko válasza Blaise (#9) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

pffff... haverom áemdéjét taiwanba küldték ki, de az megvolt 1 hónap alatt :)

(#11) -kdM-


-kdM-
(senior tag)

en durvan 1 honapja gariztattam a lapot (ami elkepzelheto h az en hibambol pukkant meg)...bevittem azt mondtak 3-4 munkanap, ezutan visszamentem azt mondtak nem tudjak megcsinalni es adtak 1 ujat...ezt csak azert irom le h legyen pozitiv pelda is :)

Be not afraid. Be terrified. The dark days are here.

(#12) athomi


athomi
(veterán)

Na igen.... Én már külön olyan helyről veszek cuccot ahol nem tesztelgetnek. Megkérdik mi a baja én meg úgy elmondom, hogy azonnali csere.
Összerakva nem szabad a leginkább gépet venni. Azt mondják, hogy a garis elsőbbséget élvez és javítják azonnal. Persze min. 3hét, mivel a garisért nem kapnak pénzt, míg amit odavisznek javíttatni csak úgy azért meg igen. Szal felborul a sorrend. Ennyi meg egy bambi.

(#13) athomi válasza athomi (#12) üzenetére


athomi
(veterán)

Ja az én alaplapom szinte kerek egy hónapig cserélték újra. Nevetséges!
1 hónap alatt elavul a gépem! :D

(#14) tts válasza athomi (#12) üzenetére


tts
(addikt)

akkor nem túl sok helyről vásárolhatsz...

(#15) szicsu


szicsu
(őstag)

HI!
Sztem nagyban függ a hiba típusától, és hogy melyik nagykerből származik a termék:
-ha égésnyom van hw-akkor az esetek nagy részében a nagykerből irány a gyár (3hó)
Vannak egyes nagykerek, ahol a gariztatás 1-2 nap lemegy, de van olyan, ahol a legkissebb hiba is 2-3hetes munka :U
Tehát a gariztatás általában nem a kiskeren múlik......


Vannak olyan kiskerek, ahol a gépet nem csak összedobálják, hanem össze is tesztelik......

''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''

(#16) Szten Márs


Szten Márs
(nagyúr)

Milyen táp volt, ami nem bírta a strapát, és milyen rendszer alatt?

Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die... come watch TV!

(#17) Yushchenko válasza Szten Márs (#16) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

-kdM-: Grat :)

athomi: Együttérzek, amúgy csak a lapot vettem abba a boltba, körbejártam Bp-et, és megvettem mindenhol a legolcsóbbat.

tts: Hát igen, bennem is megfogalmazódott a kérdés, hogy van-e ilyen bolt?

szicsu: Ahhogy mondtam, mindent külön vetem meg, bár vannak kiskerek, akiknek van saját szervizük. De pl. megvettem a kingmax 667-es RAMot az idegenbe, és mikor visszavittem, minden gond, tesztelés nélkül kicserélték GEIL 800-ra, persze ráfizetéssel. Pedig akkor em is a RAMmal volt a baj, csak nem volt kompatibilis :S

Szten Márs:
Ez érdekes, tulajdonképpen nem a táppal volt a baj(Macron 400W), hanem egy pár fénycsővel, ami iszonyatosan leterhelte a rendszert, ki is dobtam. Amúgy revoltec volt, tehát nem is szar:S Igazából én sem értem teljesen, de amikor kivettem, minden ment szépen, olyan mintha a HDD-nek kevéss áram jutott volna és ezért belassul. Érdekes dolog. Az is lehet hogy a táp volt a hibás, bár azóta is szépen megy. Tehát ezt nem tudom eldönteni. Az volt a mondanivalóban a lényeg, hogy a memória kezelés az ő hibájuk(ill. az alaplapé, mert 2 teljesen más memória sem ment(kingmax 667, geil 800) a ds4-embe, de másoknak ment még F2-es BIOSszal is :S), a rendszer lassulás meg az én hibám volt.

(#18) ALI_G


ALI_G
(veterán)

nekem 1 hónapig volt bent a lap, majd visszaadták a pénzem. Ráadásul tavaj pont olyan időszakban került erre sor, amikor kötprogot kellett írjak. Késtem is ezért vele,szerencsére megértő volt a tanár. Mostmár van egy laptop is a családban, szóval legközelebb nem fogom sajnálni behajítani az épen maradt gépházzal bezúzni a kirakatukat 1 hónap után.

(#19) Yushchenko válasza ALI_G (#18) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

omg :Y

(#20) bozont


bozont
(veterán)

Ahogy olvasom eddig én vezetek, nekem 6 hónapig gariztatták a barton procimat. azt utolsó darabok egyike volt amikor vettem, 3 hónappal később elkezdett fagyogatni a gép, meg folyamatosan kéhalál, húzva sem volt vagy ilyesmi. Visszavittem,azt mondták le van sarkazva, ez elég váratlanul ért, mivel ellenőriztem otthon és nem találtam sérülés nyomát, mozgat va sem volt a dolog, na meg ha lesarkaztam volna az nemhiszem hogy 3hónap múlva jönne elő :((( Elvileg nekem is elküldték a beszállítóhoz, ő meg azt mondta 6 hónappal később h hibátlan a proci, akkor mondtam ott a bo9ltban h teszteljék már le itt előttem és akkkor majd meglátjuk. Erre azt felelték h ők is megnézték, náluk is jelentkezett a hiba, de a beszállítót nem bírálhatják felül :((( Többekközt a garanciális ügyek is botrányosak itt nálunk :(

(#21) Yushchenko válasza bozont (#20) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

Hallod... Itt már én tömeggyilkosságot végeztem volna :(

(#22) bozont válasza Yushchenko (#21) üzenetére


bozont
(veterán)

Hidd el, én is közel voltam hozzá, az vol a szerencséjük hogy nem vagyok az a balhézós típus, de ennyire még sehol nem ordibáltam mint akkor. :) Az a 21k meg nem ért meg egy bírósági ügyet.

mod.: Pontosítva, az a 21k ikább 30felé hajlik, mivel félúton meguntam a dolgot, meg ott volt az éretsségi is, inkább vettem egy A64 procit meg lapot.

[Szerkesztve]

(#23) Yushchenko válasza bozont (#22) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

Hát igen, de képzeld el, hogyha nincs zséd új procira. Amúgy én sem vagyok balhézós, de valamibne nem hagyom magam. :D

(#24) bozont válasza Yushchenko (#23) üzenetére


bozont
(veterán)

Nekem se lett volna, ha nem halasztom 1héttel későbbre a vga vásárlást, utána meg inkább kivártam mi lesz a garis ügyből. Azóta másik cégnél vásárlok, és szerencsére elég megbízhatóak, már gariztattam náluk és eddig nem volt gond. :)

(#25) Yushchenko válasza bozont (#24) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

akkor dobre :)

(#26) Keem1


Keem1
(addikt)

Nem véletlenül szigorúbbak a gariztatási szabályok.
Tudom, hogy most sokan nem hisznek nekem, de nem a vásárlók bosszantására találták ezeket ki, bár kétségtelen, hogy vannak szemét kis/nagykerek.
Van egy ismerősöm, aki régebben szervizben dolgozott, mesélt egy-két dolgot.
Pl. halomban álltak a garis cuccok, mert minden hülyeségre visszavitte a csákó. És a 30 alaplapot ne úgy értsétek, hogy 30 lap és kész. Hanem 30 alaplap, 40 proci, 18 ram, 10 router, 30 videokártya, stb.
És van rá átlag 2 ember. A haver mesélte, h visszavitt egy pattanásos, 15 éves gyerek egy procit, mennyre-földre esküdözött, h magától döglött be. A mag alatt elszenesedett a PCB, és a magról furcsa, égett bakelithez hasonló szag áradt. Ha nem szigorítanák, a szervizeseknek a munkája 90%-ban az ilyenek miatt lenne felesleges. Egyébként a gyártók is szigorítottak, nem fognak mindenre visszavenni dolgokat. És gondoljatok bele, a nagyker kicseréli pl. 3 hét alatt, ő visszaküldi a lapot, mondjuk az Asus-nak. Az Asus szintén vizsgálja, és jobb esetben 1-3 hón belül, rosszabb esetben meg 4-8 hónapon belül cseréli a nagyker/importőrnek.

És nem kiszúrásból vannak ezek az idők, hanem a vizsgálandó cuccok mennyisége miatt. Mert még mindig vannak, akik kompatibilitási, hozzá nem értésből fakadó gondok miatt viszik vissza a cuccaikat.

Samsung Galaxy S7 edge | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://goo.gl/6rOnTn | OneDrive reg: https://goo.gl/7VH7RU ... Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.

(#27) Yushchenko válasza Keem1 (#26) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

Erre csak azt tudom mondani hogy és?

Szerintem a alkalmazzon több embert a nagyker, és kész. Nem hiszem el hogy nem engedheti meg magának a nagyker. Ha tényleg 2 ember dolgozik, akkor vegyenek fel még 2-t és akkor gyorsabb lesz a dolog. Hatalmas nagy kiadás lenne a nagykernek. Jah, hogy így a főnöknek jobban megéri? Vesz majd még 1 mercit. Szerintem meg kifejezetten arra megy ki a dolog, hogy a vásárlókat megszopassák. A másik meg, egy égett procin már nincs mit tesztelni, eldöntik hogy ki baxta el és kész. Ha értenek a dologhoz 10 perc és mehet vissza a 15 éves gyerekhez.

A másik problémám az, hogy én nem a nagykertől vettem cuccot. Mert ha ott veszek(amit ugye nem tehetek meg), akkor még ok. De akkor az ár is kicsit más lenne. Így senkit nem tudok baxogatni, mert a kisker azt mondja, hogy sry a nagyker hibája.

Szerintem nyugodtan visszahozhatnák a 15 napos határidőt, senkinek nem lenne roszabb, max. a nagyker extra haszonából lemegy egy kicsi, de én valahogy nem féltem, hogy bármelyik e miatt menne csődbe.

(#28) athomi válasza bozont (#22) üzenetére


athomi
(veterán)

Téged csúnyán leráztak, te meg hagytad magad, de azt nem mondom, hogy megérdemled, mert nem!!!
A lényeg, ha nem te tettél valamit tönkre, akkor nyugodtan érvényesísd jogaidat. Kicsit rámenősebbnek kell lenni az ilyenekkel. Nem lett volna abból semmiféle bíróság. Ha hagyod magad ilyen könnyen lerázni, akkor az életbe még sokszor meg fogod szívni.
Kicsit erősködni kell, meg fenyegetőzni, és ha lehet hívjál egy felnőttet is. Meglátod nem akarnak ők sem találkozni semmilyen szervel. :D

(#29) Blaise válasza Keem1 (#26) üzenetére


Blaise
(veterán)

Na ja, de nehogy már nekem kelljen hálásnak lennem azért, hogy egyátalán legariztatják a cuccot :U

(#30) kneedeep válasza Yushchenko (#27) üzenetére


kneedeep
(tag)

''A másik meg, egy égett procin már nincs mit tesztelni, eldöntik hogy ki baxta el és kész''

HA bármilyen égési sérülés vagy külsérelmi nyom van a cuccokon, azokat a gyártók nem szokták elfogadni, és visszadobják őket... ezért van az hogy ilyen esetekben, hosszabb ideig is eltarthat a gariztatási idő. A kiskerek szeretik lepasszolni a felelősséget, a nagyker felé, pedig nem kellene... Neked kell olyan kiskert kivállasztani aki ügyfélbarát, hogy ne legyenek hosszú garis problémáid, de az emberek inkább megvesznek valamit 100 ft-al olcsóbban a noname sarki pincés kiskerben, mint egy országos hálózattal rendelkező ''multi'' kiskernél..
''Szerintem nyugodtan visszahozhatnák a 15 napos határidőt, senkinek nem lenne roszabb, max. a nagyker extra haszonából lemegy egy kicsi, de én valahogy nem féltem, hogy bármelyik e miatt menne csődbe''

Vannak olyan nagykerek, amelyek ügyfélbarátok, és betartják a 14 napot...

Aki pedig macron tápot vesz az megérdemli:C Respect

(#31) bozont válasza athomi (#28) üzenetére


bozont
(veterán)

Dehogy hagytam magam, nem is tudom hányszor mentem visza és ütöttem az asztalt h mi van már, aztán mikor visszajött csaptam szép kis balhét, mondtam a srácnak, aki éppen ott volt, h akkor én hívom is a fogyi védelmet meg minden. Erre ő ''csak tessék''. De elég sok embernek volt ilyen gondja a céggel, van egy saját topicja is. Volt aki bírósági ügyre vitte a dolgot, végzést kapott h vissza kell kapnia a pénzt, de alig akartak fizetni, elég sokat kellett b****gatni őket.
NA meg 18 évesen már elég felnőttnek néztem ki, legalábbis külsőleg. :DDD

(#32) Yushchenko válasza kneedeep (#30) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

Kezdjük a végén. A Macron jó táp. Haverom Chieftec tápjáról tudnék mesélni.. na mind1

Másik. A sarki noname bolt nálkunk igen korrekt, de az áraik nem a legjobbak. És gondolom a 100ft-oz képőletesen értetted, mert vagy 20k-val jött így ki jobban, hogy mindent a legjobb helyen próbáltam megvenni. És hogy egy nagy multi kisker jobb lenne? Röhög a vakbelem. Általában ott alkalmaznak brutálisan hozzáértő embereket, akiknek aztán semmi közük a számítástechnikához(tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek).

(#33) bozont válasza kneedeep (#30) üzenetére


bozont
(veterán)

Érdekes, én direkt azér utaztam 50km-t h egy országos hálózattal rendelkező ''multi'' kiskernél vásároljak, hát jól be is fürödtem. :U

(#34) kneedeep válasza Yushchenko (#32) üzenetére


kneedeep
(tag)

A macron az jó, csak ne köss rá fénycsövet:)
össze sem lehet hasonlítani egy chieftec és egy macron tápot, ég és föld a különbség..
Szerintem előbb olvasgass kicsit a tápokról is..:)

A sarki noname boltnak szerinted miért jobb az ára?? mert a sarki noname nagykertől vásárol, ahol 2 en dolgoznak, és nincs egy ddr2 ramjuk teszteléshez...
überlol :)


''Általában ott alkalmaznak brutálisan hozzáértő embereket, akiknek aztán semmi közük a számítástechnikához(tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek).''

Lehet azok el tudták volna mondani neked, hogy ne vegyél macron tápot, mer meg fogod szívni, de az olcsó noname sarki bolt, igazi szakértői megkíméltek téged ettől az információtol, és a felelősséget is áthárítják a nagykerükre... REMEK cég:) :C


(#35) Yushchenko válasza kneedeep (#34) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

Látom ismét egy szakértőhöz van szerencsém. Gondolom még életedbe nem hallottál sirtec beles chieftecről? 410W-os chieftec? Haverom 420W-osa melegedet mint atom. Ha egy kicsit értenél a dologhoz nem oltanál. Neked kéne olvasgatnod a topicot.
Nem a táppal volt a baj, hanem a fénycsővel.

Másik, hogy tanulj meg olvasni barátom. A sarki noname boltnak szar árai vannak, ezt írtam. Rendes boltba vettem a lapot.

És el kell mondanom, hogy a nagy boltokba vannak ''nagy szakértők'', kb. olyanok mint amilyen te vagy. Néhányszor már törtem ki röhögésbe szervízbe, amikor pl. bátran ajánlgatta a csávó a 915-ös laphoz a core 2 procit.

(#36) Yushchenko válasza Yushchenko (#35) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

kieg: Félre ne értsen senkisem, ha most tápot kéne venne Chieftecet vennék, mrt az újak már delta belesek. De a sirtec bele szériával rengeteg gond volt :(

(#37) bozont válasza kneedeep (#34) üzenetére


bozont
(veterán)

Multiláncolatok vs noname kiskerekről sztem értelmetlen vitázni, mind2 között vannak jók, megbízhatók és olyanok is ahova a kicsit is hozzáértő ember 1x vagy még annyiszor sem megy be.
Van egy pár nagycég aminek elég rossz hírneve van, és többnyire én is hozzánemértő vagy bunkó emberekkel találkoztam némelyikben. Felénk, a vidéki kiskerekben pl hozzáértő emberek dolgoznak, és náluk az a cél h visszatérjen a vásárló. Persze kivételek mindig vannak, nem vitatom. De az hogy multicég még nem garancia semmire.

(#38) kneedeep válasza Yushchenko (#35) üzenetére


kneedeep
(tag)

Én építő jelleggel, jó szándékkal próbáltam meg némi infót szolglátatni részedre, de úgy látom csak leoltást kapok.

''És el kell mondanom, hogy a nagy boltokba vannak ''nagy szakértők'', kb. olyanok mint amilyen te vagy. Néhányszor már törtem ki röhögésbe szervízbe, amikor pl. bátran ajánlgatta a csávó a 915-ös laphoz a core 2 procit.''

Ez kifejezetten sértő számomra, no komment... nem ismersz, nem tudsz rólam semmit és sértegetsz..

Ezek után csak azt kívánom neked, legyél a számítástechnika világában olyan sikeres és nagytudású, mint amilyen most vagy!
Remélem egyszer a telefon végén sírni, könyörögni fogsz, én meg csak annyit fogok mondani, te vagy a macronos gyerek??? 6-9 hónap, elküldöm a gyártónak :)

(#39) Yushchenko válasza kneedeep (#38) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

Bocs, de az építő jellegű hozzászólásaid, inkább úgy jöttek le, hogy most végre jól leoltasz valakit. Nekem se volt szándékomba megsérteni téged, de te is ezt tetted néhány hsz-eddel előbb. Azért vettem macron tápot anno, mert nem volt pénzem delta bele chieftecre, és utánanéztem és korrektnek mondták. Szerintem jobb mint egy kodegány.

mod: helyesírás

[Szerkesztve]

(#40) Yushchenko válasza kneedeep (#38) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

mod: megírhatnád privibe hol dolgozol, nagyon érdekelne :P

(#41) athomi válasza bozont (#31) üzenetére


athomi
(veterán)

Sajnos a 18 az nagyon kevés. Én ennél több vagyok egy pár évvel, de még ez is kevés. Néha apámat hívom, na ő aztán úgy kiveri a balhét és elég komolyan is szokták venni.
Mondhatnám besz...arnak!!! Ja, és egyáltalán nem szégyen botrányosan viselkedni az ilyen köcsögökkel szemben. Ez a világ már csak ilyen. Őseinktől sokat lehet tanulni!!!

(#42) Vamp


Vamp
(senior tag)

Amúgy ez a szó honnan jön hogy ''oltani''? Anno az ''égetni'' volt a divat gyerekek, mi van itt, fejlődik a világ?

Annyi erővel meg amennyivel netcafés tulajok seggét hízlaltad, vehettél volna iziben egy új lapot és/vagy tápot.

Fénycsőröl meg csak annyit, hogy a monitort vagy a csövet nézegeted ha gép előtt ülsz?

(#43) Yushchenko válasza Vamp (#42) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

lol

Kb. 20 alkalmat voltam netcafeeba. 1 óra 300huf, szal 6k-t otthagytam. Ha belegondolok hogy egy asrock olyan 15k, akkor még talán jobban is megúszhattam volna.

A fénycsövet meg csak azért raktam be, hogy lanpartyn kitünjek a tömegből :DDD Most az lenne a legjobb, hogyha nem is lenne házam, csak kipakolnám magam mellé a gépet, csak nincs hely :(

(#44) Vamp válasza Yushchenko (#43) üzenetére


Vamp
(senior tag)

Elfoglalják a rossz fénycsövek az aszfalt? :D

Jah, végülis LANpartin is a csöveket kell nézni :D

(#45) Yushchenko válasza Vamp (#44) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

nem;) a nyomtato a scanner és a CRT :D :D :D monitor foglal sokat

(#46) bozont válasza athomi (#41) üzenetére


bozont
(veterán)

Pedig nekem azt mondták a haverok, h hosszú hajjal és bundás pofával elég ijesztő vagyok :DDD Nálunk anyum a balhésabb, apu elég nyugodt ember(asszem ebben inkább rá ütöttem), vittem őt is,de nem nagyon használt még az sem ha ketten támadtunk egyszerre.

(#47) Keem1


Keem1
(addikt)

Sok esetben a multi-kiskerek a saját raktárkészletükből intézik a cserét, aztán miután az elégedett vevő elment, a háttérben indul a rendes gariztatási procedúra.
A kisebbeknek nincs akkora készletük/tőkéjük, hogy élből bevállalják a fent említett dolgokat. De ettől ők még nem rosszabbak. És általánosan érvényes, hogy sokszor barátságosabbak, vevő-orientáltak az ilyen kisebb boltok alkalmazottai. Attól, mert a kötelező szabályokat betartják (semmi többet, csak a kötelezőt), még nem lesznek rossz kiskerek.
Ráadásul általában nem ''100 FT''-al olcsóbbak a multiknál, hanem akár(!) pl. egy 15-25 ezres termék esetében 3-5 ezer Ft-al is, ami azért nem elhanyagolható. A fenti számokat bárki leellenőrizheti, ha pár bolt árait összeveti (kiskerarak.hu, egy a sok hasonlító oldal közül).
Ezzel nem azt mondom, hogy ne válasszátok a biztonságosabbnak tűnő, nagyobb multikat. Válasszátok... De érdemes körülnézni. Egyébként a nagyok és a kicsik között is vannak jó boltok, és vannak rosszak is. Aki meg eléggé benne van a témában, egyszerűen kiszűri az elkerülendő helyeket. A tapasztalat rengeteget segít.


Ne értsetek félre, nem megosztani akartam a nézeteket, igyekeztem pártatlanul, de ésszerűen fogalmazni, megbántani senkit nem állt szándékomban :)

Samsung Galaxy S7 edge | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://goo.gl/6rOnTn | OneDrive reg: https://goo.gl/7VH7RU ... Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.

(#48) Picco


Picco
(addikt)

gariztatasi problemam egyszer volt, a gyerek 3 het utan kiszolt a pultbol onelegult keppel h: nyugi ocsi fel even belul kicsereljuk, ugy is kezdesz kockulni.
hmm, a srac 40kg volt en 19 evesen 80 (nincs rajtam sok folosleg:) ) es kiszedtem a sracot a pult mogul h csak ugy lesett, nem bantottam csak raszoltam h nem kene ekkora parasztnak lenni, utana 3 napon belul hivtak h megjott az uj lapom:)
jah 2-3 honnappal kesobb a hihetetlenul embör orientalt marketing tanarom is vasarolt (volna) valamit csak enyhenszolva flegma volt a gyerek, hat nem tom mitkaphatott a tanaromtol (60eves nenike) de azota mintakereskedo. :DDD :DDD :DDD
kivancsi vagyok h megverte e? :Y :C

Love doesn't show up on X-Ray...but it's there!

(#49) Yushchenko válasza Picco (#48) üzenetére


Yushchenko
(őstag)

Ez de [kép]

(#50) athomi válasza bozont (#46) üzenetére


athomi
(veterán)

Akkor inkább anyut kellett volna vinni hátha ''kikaparja a szemüket''.
Én nagyon nyugodt ember vagyok, de ha valami nagyon nagy igazságtalanság töténik velem, akkor hülyeségekbe is képes vagyok belemenni (pl.: amikor visszavittem a deszkámat a szervízbe és nehezen akarták visszavenni, akkor már néztem mit lehet lenyúlni :U (épp egy telefon volt a szemem előtt)). Ha kell akkor csapok is pedig nem vagyok egyáltalán egy nagy darab ember, inkább csak magas. Semmit nem kelett tennem szerencsére, mert a csúnya szó is meggyőzte a szervizest.

Útvonal

Fórumok  »  Szakmai LOGOUT  »  [Re:] Gariztatás?
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.