Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ.Gróf
aktív tag
-
dome911
tag

poén lelőve, no comment....
-
ktg3
őstag
húúúú
amennyiben nyélbe ütötted az embert mmint a diákmatricával
grat jó5let...
nagyon várom a folytatást!! -
Akheron
senior tag
Hát nem tudom, hogy ez tényleg ekkora probléma-e. Elvégre a világ egyes részein éheznek, meghalnak - sőt, néha még mi is meghalunk.

-
woodpaul
őstag
Telhetetlen voltam és megfizettem érte. Mondhatnám úgy is, hogy jókor jött a pofon, és mondhatni, kijózanító erejű volt. Elég nehéz szívvel gondolok vissza azokra a napokra. Azért is közlöm le ''láthatóbb'' helyen a történetemet, hogy más okuljon belőle, ne kövesse el azt a hibát, amit én.
Holnap következik a folytatás (úgy döntöttem, 3 részben adom le az írást, úgy biztos beférek a rendszer biztosította keretek közé
)...
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Hmm... Ezek a 9800-asok nem éppen olcsó kártyák igen jó teljesítménnyel (még talán ma is jónak számítanak). Nem értem miért akartad tuningolni? Miért vállaltál rizikót? Mindegy is, remélem tanulsz belőle, ha mást nem leülni a seggedre ha van egy jó kártyád. Az átverést persze sajnálom, és várom a folytatást.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Jó ha az ember otthon összedob egy egyszerű adásvételi szerződést, és nagyobb értékű biznisznél elég csak meglengetni a papírt, ha csaló, akkor egyből megremeg