Hirdetés

2020. augusztus 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) DarkByte


DarkByte
(addikt)

Számból vetted ki a szót. Tegnap gondolkodtam hogy indítani kellene egy ilyen bejegyzést, amiben fel lehetne sorolni az ötleteket. A csillagozási rendszert nagyon hasznosnak vélem!

Amit én még szívesen látnék: az egyes bejegyzéseknek előzményeket lehetne megadni, hasonlóan a ''nagy cikkek''hez, így ha a bejegyzés valami folytatása, könnyebb a navigálás. Esetleg még az sem lenne rossz, ha oldalakra lehetne törni a dolgot, bár ez már csak a könnyebb olvashatóság végett lenne hasznos. :U

(#2) dabadab


dabadab
(titán)

Vannak regota letezo kozossegi oldalak, ahonnan otleteket lehetne kolcsonozni. Ilyesmi pl a www.kuro5hin.org, amit az utobbi evekben mar nem igazan figyeltem, de akkoriban volt nekik egy viszonylag jol mukodo rendszeruk, ahol az uj cikkek eloszor belekerultek egy szerkesztoi sorba, ott egyreszt lehetett szerkesztoi megjegyzeseket tenni, masreszt lehetett rajuk szavazni, es az ertekeles alapjan kerultek a cimlapra vagy csak valamelyik rovatba vagy a kukaba (maga a rendszer viszonylag komplex volt, raadasul nem tudom, hogy hova fejlodott azota).

DRM is theft

(#3) cousin333


cousin333
(addikt)

Az ötlet teljesen jó, annyit tennék hozzá, hogy a pontozás csak bizonyos számú (pl. 5-10) szavazat után jelenjen meg, hogy elkerüljük az egy szavazatos, 5 csillagos cikkeket.

Ráadásul kellene a címlapra egy ''A hét legjobb cikkei'', vagy hasonló stílusú rovat (archívummal), lehetőleg témánként, mert lehet, hogy valaki ír egy olyan történetet, hogy mindenki halálra röhögi magát rajta, de azt szakmailag nem lehet 5-ösre értékelni, legfeljebb a humor kategóriában.

[Szerkesztve]

"We spared no expense"

(#4) Parci válasza DarkByte (#1) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

az előzményezés készül. értékelés pedig lesz, de nem lehet mindent egyszerre, egyelőre örülünk, hogy megy az oldal :)

"azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"

(#5) DarkByte válasza Parci (#4) üzenetére


DarkByte
(addikt)

Jaj, félre ne érts! Csupán említetted a bevezetőben hogy javaslatokat vártok, erre fel mertem írni ezeket :B Az előzményezést pedig már birtokba is vettük :R

(#6) Rover623


Rover623
(nagyúr)

Én meg nem tartom hasznosnak...:DDD
Ha vki exhibicionista, írjon blogot...de hogy ''szakmai'' cikkek fognak születni orrba-szájba...:F
Eddig is rettentő sok ''okosság'' keringett a PH!-n, de most aztán szabadjára lettek engedve a lovak...;]
Éljenek az önjelölt cikkírók...:C

primus inter pares

(#7) Wolverine válasza Rover623 (#6) üzenetére


Wolverine
(félisten)

Sajna ez benne van; de eleddig inkább a hasznos infók kerültek ki :P

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#8) naraku válasza Rover623 (#6) üzenetére


naraku
(aktív tag)

:DDD :DDD

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.