Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
waverider #43 üzenetére
Köszi az észrevételt. Idő közben megszűnt a cikk.
#44jalos
Egyet értek, viszont munka miatt nem tudtam tovább ott maradni, és különben is, nekem akkor pont annyi elég volt. Az utolsó napra valóban azt éreztem, hogy túl sok impulzus ért, és lehet ha tovább húzom, nem feltétlen tudtam volna annyira értékelni a látottakat, mint az elején. Jelenleg is azon dolgozom, hogy milyen minőségben menjek vissza, és nem is biztos feltétlen hogy turistaként. De ez még korai.JR Pass az tényleg brutálisan drágább lett, lehetséges hogy akinek nem játszik az autóbérlés (mint pl nekem) az jobban jár a regionális bérlettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest