Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hummertime
csendes tag
Nem azt mondtam, hogy csúcsgrafika. Egy 96-os Build engine nem igazán ad erre lehetőséget. De van azon a szinten így HRP-vel meg 3D-s modellekkel, hogy a legújabbakhoz szokottak sem fognak csalódni. Nincs ebben semmi tréfa. De ha mégis megsértettelek vele, kegyes bocsánatodért esedezem.
-
-
hummertime
csendes tag
A Wanton Destructiont töltsd le a proasm.com-ról, és használd a JFSW (JonoF Shadow Warrior) program mellé. Na az nagyon ütött nálam. Egy hibája van, hogy néhány BOSS nem jelenik meg benne csak 3-as szinten (Who Wants Some Wang), erre érdemes figyelni. De olyan pályák vannak benne, mint egy repülőgépen utazás, esőerdő, Tokyo felhőkarcolói... Lehet, hogy végig is viszem, amíg kijön a Gettó.

-
hummertime
csendes tag
Ide nézz fel. Rengeteg Duke3d pálya, epizód megtalálható itt. Egyik nagy kedvencem a WGRealms, egy unrealra hajazó epizód sok új grafikával. De van számtalan más.
A többi game-hez kevesebb van. Az biztos, hogy a Shadow Warriorhoz van egy kiegészítő, a Wanton Destruction, a proasm.com-ról letölthető. Ezzel együtt sem a Blood, sem az SW, sem a Redneck nem kaptak kiemelt figyelmet, talán mert eleve egyfajta Duke kiegészítőként vannak számontartva.

-
hummertime
csendes tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Á, szerintem tisztelni kéne őt, hogy igényesen szórakozik. Mi is inkább néznénk a Spektrumon a matyóhímzés kultúrális örökségének portréfilmjét Jackie Chan főszereplésével.

-
hummertime
csendes tag
Fene se tudja, én arról éreztem kicsit, hogy primitív volt. Mármint az ok, hogy adott esetben elszólja magát, de amikor nem tudott bazdmeg, kurva stb. szavak nélkül megszólalni, elég fárasztóvá vált rövid idő alatt. Az eredeti Duke pl. baromira nem káromkodós, ahogy az eredeti Shadow Warrior sem. Egyszer mondta Duke, hogy motherf*cker, az is ki lett sípolva.
-
hummertime
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Fene se tudja. Néhány beszólást én is erőltetettnek érzek, mint a "felkpatam mint a szocpolt" stb, de a megjelenése nagyon jó. Panelházak, jó öreg MÁV szerelvények, belvárosi hangulat, Anettka a tv-ben.
Sztem egy próbát meg fog érni, legalábbis nekem tuti. -
hummertime
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
És konkrétan miért? Túl elavult, vagy túl "szabadszájú"? Csak úgy érdekel.
-
hummertime
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Már úgy általában a műfaj, vagy kimondottan ez?
-
hummertime
csendes tag
válasz
drizzt1666
üzenetére
Háát.. nem az irodalomórák nyelvezetében íródott, ha erre gondolsz.

-
hummertime
csendes tag
Közben van itt egy hivatalos intro is:
Epizódok:
Őszi vergődés
Téli rothadás
Nyári szünet
Elveszve a tanyán![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fedora Linux
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)