Hirdetés

2020. március 30., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Csapoati


Csapoati
(nagyúr)

Nem teljesen értem, hogy miért jobb ez, mint mondjuk egy 128 gigás iPhone, vagy akármelyik microSD-vel bővíthető androidos telefon? Plusz egy kütyü menet közben, ráadásul a DAC sem hiszem, hogy jobb benne, mint a normálisabb új telefonokban. Szép meg minden, nekem is tetszett anno, de nekem ma már dinoszaurusznak hat.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#2) tuki2200 válasza Csapoati (#1) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

Nem biztos, hogy valaki tudja tölteni nap közben a telefonját, nekem a 6s igy is nehezen bír ki egy napot, vagy ha húzós nap van akkor simán lemerul a nap közepén, ha ehhez hozza adnám meg a zenehallgatást kb tolthetnem egy nap 3x-4x... arról nem is beszélve, hogy egy telefont azért felted, míg egy ilyen eszközt nyugodtan "dobalsz", bent hagyod az autóba az Audio rendszerre dugva és napokig nem kell hozza nyúlni se

(#3) Csapoati válasza tuki2200 (#2) üzenetére


Csapoati
(nagyúr)

A zenehallgatás pont elég keveset fogyaszt.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#4) bwoay válasza tuki2200 (#2) üzenetére


bwoay
(nagyúr)

pár gondolat a cikk elolvasása után:

iPod touchból jelenleg 128 GB-os a legnagyobb, de szerintem a korábbi max. 64 GB-os kapacitással beéri azon emberek túlnyomó többsége, akik 2017-ben még hajlandóak egy külön, dedikált zenehallatásra szánt eszközt használni. Ráadásul 64 GB-os modell már létezett a (szintén dock connectoros) 4-ik generációnál is, aminek elég alacsony a használtpiaci ára. Méretét tekintve közel áll az iPod Classichez, de alacsonyabb súlya és vékonysága által egy fokkal zsebbarátabb darab. Üzemidő terén (audio lejátszás) a 4-ik generációs modellek papíron túlszárnyalják a Classicet. nagyfelbontású (retina) kijelzőjük alkalmassá teszi őket böngészésre, a méretből adódó korlátokkal filmnézésre is. Használható velük wireless fejhallgató. Nem korlátozódnak 3 kétes élvezeti faktorú játékra, mivel bármilyen alkalmazás telepíthető rájuk. az oldalsó dedikált hangerőszabályzó pedig szerintem előny azon kábeles fej/fülhallgatóknál, amelyek nem rendelkeznek a kábelbe épített hangerő gombokkal.

zene streaming szolgáltatásokat milyen ok(okból) kifolyólag nem pártolod? szerintem jópár elvitathatatlan előnyük van.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#5) bwoay válasza bwoay (#4) üzenetére


bwoay
(nagyúr)

ja sorry, ezt mind a cikkírónak szántam :D

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#6) Muerte68 válasza tuki2200 (#2) üzenetére


Muerte68
(addikt)

A zene kb szinte semmit nem fogyaszt és amíg a telefon gyk mindenki zsebében ott van ez egy plusz kütyü amit még viszek-nézd meg a kompakt fényképezők halálát :K

Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/

(#7) Dr. 444Hertz válasza Csapoati (#1) üzenetére


Dr. 444Hertz
(őstag)

Én bennem is megjelent egy kérdőjel a DAC kapcsán.
A cikkből annyi derül ki, hogy ez a szerkentyű azért jó, mert nagy a memóriája és iPod.
Nem hinném, hogy kiválthatna egy mai felső-csúcskategóriás telefont zenei téren.

Soulworker JP <3

(#8) SkyLine3000


SkyLine3000
(addikt)

El kell fogadni, h az ilyen kütyüknek lassan nem lesz létjogosultsága. Bármelyik normálisabb teló tudja ezt. Rendszeresen futok, sétálok, bringázok. Mindig ott van nálam a teló. Van benne egy 64 gigás sd. Ha az összes zenémet rátolnám mp3-ban, akkor sem foglalnának el 4-5 gigánál többet. Akkor meg minek 64, vagy akár 128gb háttér? Vannak rajta még filmek, meg egy csomó fotó+videó. A kari fele így is üres...
Míg sportol az ember max 8-10 számot hallgat meg. Utazáshoz is (pl vonat, busz) tök fölösleges plusz eszköz egy ilyen ipod. És ahogy mások is írták, a zene minimálisan fogyaszt csak. Nekem is van mp3 lejátszóm. Bent porosodik a szekrényben... Pedig az ettől sokkal kisebb.
Ez kb ugyanaz, mint mondjuk a Sony Psp. Régebben akartam venni. Aztán rájöttem, h tök fölösleges... Ha akarok játszani néha, azt ugyanúgy meg tudom tenni a telefonnal.

(#9) hoffman_


hoffman_
(veterán)

én átérzem az örömöd, ez egy nagyon király kütyü mind a mai napig :)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#10) Dr. 444Hertz válasza SkyLine3000 (#8) üzenetére


Dr. 444Hertz
(őstag)

A PSP azért más élmény...
Ott a gombok nyomogatása a lényeg.
De való igaz, hogy a PPSSPP emulátor + kontroller teljes mértékben helyettesíti a PSP nyújtotta élvezetet :)

Soulworker JP <3

(#11) szami777


szami777
(őstag)

Ezek a kütyük jol birják, ekkora tárhellyyel még ma is van értelmük.
Nekem ipod nano 3-am volt anno, mai napig működik, csak sajna 4 gigás, igy már nem sokra jo.
De elképesztő strapabíró kis cuccok ezek, az enyémet egyszer bevittem magammal véletlenül fürdeni a balcsiba, 1 órán át ázott, és semmi baja nem lett. :D

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#12) Seirus


Seirus
(tag)

Használd egészséggel.

Nekem megszólalt a fejemben a LastWeekTonight-os hang "How is this still a thing?"

De ez a szép a világban, mindenki azt csinál (használ) amit akar :K

Telefonszám adatlapomon.

(#13) Silenzio


Silenzio
(addikt)

Egy kis pontosítás: a FAT32 nem a 4.5 GB-nál nagyobb file-okat nem kezeli, hanem a 4 GB-nál nagyobbakat. Amúgy 2-3 GB-ban simán lehet közepes/használható minőségben filmet enkódolni.

[ Szerkesztve ]

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#14) industrial


industrial
(tag)

Egy RockBox-ot esetleg érdemes lenne kipróbálnod, én 5.5-el használom, többet kilehet hozni az ipod-ból hangzásilag mint a gyári soft-al.

(#15) bwoay válasza industrial (#14) üzenetére


bwoay
(nagyúr)

5.5 felett viszont nincs rockbox.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#16) industrial válasza bwoay (#15) üzenetére


industrial
(tag)

Valóban....utánna járva a dolgoknak.

(#17) gb4400


gb4400
(őstag)

Nekem is ugyanilyen iPod Classic kütyüm van, szintén a 160 GB-os. Az összes zeném rajta van, óriási mennyiségű cucc fér rá. Nagyon jó a hangminősége. Én is már évek óta birtoklom, semmi gond nem volt vele eddig.

Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor az alma helyett a kígyót ették volna meg.

(#18) lugosi


lugosi
(félisten)

Nekem is ilyenem van, szürkében. Én arra használom, hogy erre felfér az összes cd-m losslessben, ami a szifonomra nem fér rá. Miután ekkora kapacitással rendelkező szifon az a 256 gigás (mivel azon más dolgokat is tart az ember, azt tudnám a 160 gigás zenekapacitáshoz hasonlítani), az 334 ezer Ft, így szerintem még elhasználgatom egy ideig az ipod-ot a lossless zenékhez.

Köszi, hogy írtad a teszteket a cikk elején, kipróbáltam az enyémen, megnyugodtam hogy annak a vinyó tesztjei is hibátlanok lettek. Nem is tudtam ezt a lehetőséget.

(#19) bwoay válasza lugosi (#18) üzenetére


bwoay
(nagyúr)

szerintem már nemigen van szükség arra, hogy az ember magával hordja az összes zenéjét. jól elfér az a felhőben is. és ha losslesshez ragaszkodik valaki, arra is van streaming szolgáltató.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#20) lugosi válasza bwoay (#19) üzenetére


lugosi
(félisten)

Biztosan, csak amikor még vettem a classicot, akkor még nem volt rá lehetőség, hogy losslessben streameljen az ember.
Meg hát ezek ugye már megvannak cd-n, illetve jópár albumom van, amit a Murfie-n vettem meg, és töltöttem le losslessben. Azokat is tárolni kell valahol, így nekem nagyon passzol az ipod classic.
Jók a streaming szolgáltatások, én is használok ilyet, de az ipod classic másra van. (Nálam.)

(#21) bwoay válasza lugosi (#20) üzenetére


bwoay
(nagyúr)

én sem arra gondoltam, hogy akkor most azonnal dobj el mindet, iPod-ot, CD-ket :D nekem is van szép kiterjedt zenei gyűjteményem, még kazettán is :D

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#22) vigzolti válasza Csapoati (#1) üzenetére


vigzolti
(csendes tag)

A 128 gb iPhone retek drága, így nem játszik. Az androidos teló + 128 gb SD sem játszik, mert az ios stabilitásának híve lettem.
A DAC-ja Wolfson volt az iPodoknak jó-ideig, ami nem egy sz*r darab :P Ebben már nem az van, de az összehasonlítások szerint hozza azt a szintet, sőt kicsit jobb is annál, tehát nem kell szégyenkeznie egy ,,normálisabb teló mellett" :P

(#23) vigzolti válasza bwoay (#4) üzenetére


vigzolti
(csendes tag)

Azért nem egy iPod Touchot választottam mert van egy iPhone 5s-em, és emiatt nem hiányzik a touch screenes interface. A másik pedig, hogy most röpke keresés után 40-50 ezer forintos egy 64 gb-os idézem ,, olcsóó" touchnak az ára, ami az iPod Classic-é felett van jóval.
Nekem tehát duplán fekete pontos egy iPod Touch.
A streamingre azért nem gondolok mint alternatívára, mert:
- szeretem a hdd-men birtokolni, ami az enyém ( hogy honnan azt ne firtassuk :P ;) )
- nincs mindig internet közelség főleg nem hozzá való korlátlan adatforgalom
- meg már amúgy is nagy zenetáram volt, így inkább ebbe az irányba mentem tovább. :)

(#24) vigzolti válasza SkyLine3000 (#8) üzenetére


vigzolti
(csendes tag)

Mindenki a saját nevében nyilatkozik.
Neked nincs létjogosultsága a kütyünek, a nagy tömegnek sincs, de van egy kis rész, (mi/ én) akinek ez egy király kütyü most, és még jó ideig. Nekem kb 131 gb zene van most az eszközön, akkor most ez szerinted fölösleges így is ? :P
Én napi 3 órát vonatozok, és jól jön az, hogy minden ad-hocra beugró zenét megtudok hallgatni bármikor, függetlenül attól, hogy van wifi, vagy hogy benne van e a top X gb kedvenc zenémbe amit éppen a telefonomon tárolok.

(#25) vigzolti válasza industrial (#14) üzenetére


vigzolti
(csendes tag)

Kösz az említést a RockBox-ról! Én is nézelődtem azon a tájékon, de nagyon eltántorított a csúnya kezelő felülete. Bár kitudja, egy moddingolhatnék napomon lehet hogy majd kipróbálom a dolgot :)

(#26) T_Stark


T_Stark
(őstag)

Nekem is van még egy Nano 4G, de mióta előfizettem Apple Music-ra, elég ritkán használom.
Annyiból jó, hogy mérete és súlya kb nincs is, szóval még futás közben is olyan, mintha semmi sem lenne nálam.

(#27) bwoay válasza vigzolti (#23) üzenetére


bwoay
(nagyúr)

már a hozzászólásom elején jelezném, hogy nem győzködni akarlak, csak beszélgetünk, és kellő alapossággal járjuk körbe a témát. ezt jobb előre tisztázni ;)

tehát: nem tudhatom, mennyiért sikerült hozzájutnod a lejátszóhoz, de az általam végzett gyors keresés a következő eredményt hozta a legalacsonyabb elérhető árak tekintetében:
iPod Touch (4. gen) 64 GB: 40'000 Ft
iPod Classicből (6. gen -rev2) 160 GB: 35'000
ezt semmiképpen nem nevezném nagyságrendbeli különbségnek. ha te történetesen kifogtál egy jó darabot mondjuk 20-ért, az jó vétel, gratulálok, használd egészséggel, de abban talán egyetértünk, hogy ez nem feltétlenül jó alap az összehasonlításhoz.

ezen a ponton pedig előre jelezném, hogy a streaminggel kapcsolatban nem agitálok, csak tapasztalatok alapján taglalnám pár előnyét. korábban nem tudtam mit kezdeni az ilyen jellegű szolgáltatásokkal, aztán használat közben fedeztem fel az előnyeit, amit megosztanék másokkal, hátha számukra is más megvilágításbe helyezi a dolgokat :)

tehát: a streaming szolgáltatáshoz nem kell állandó internet közelség: elég, ha egy alkalommal leszinkronizálod az összes általad kiválasztott dalt, albumot, playlistet, akármit - innentől ezek offline is elérhetőek a lejátszón. igaz, ennek havidíja van, de ez 5 és 1,3 EUR között mozog leleményességtől függően :D ezért cserébe viszont adott a hozzáférés egy olyan terjedelmes adatbázishoz, amilyen az ember magángyűjteménye sosem lesz, ugyanis ebben rengeteg olyan előadó/album/szám is szerepel, amikről még nem is tudod, hogy szereted :D viszont annak, hogy felfedezd, jelenleg szerintem ez az egyik legjobb módja.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#28) Dr. 444Hertz válasza bwoay (#27) üzenetére


Dr. 444Hertz
(őstag)

A stream dolog előnye mellett van hátránya is:
nem biztos, hogy a hatalmas netes bázisban megtalálom a két polcnyi CD gyűjteményem közül Várdai István Elgar-Janacek albumát, vagy Gautier Capuson 2009-es Dvorak felvételét...
Meg aztán ha van egy ilyen gyűjteményed, nem biztos, hogy külön akarsz fizetni egy netes szolgáltatásért.

[ Szerkesztve ]

Soulworker JP <3

(#29) hemaka


hemaka
(nagyúr)

Regen en is akartam egy ilyet, de eleg draga volt meg akkoriban. Szoval vettem egy olcsobbat, amit akkoriban megengedhetett a penztarcam. Szerintem mar vagy 5 eve elo sem volt veve, de meg mukodik.
2nd gen ipod nano 8GB :D

"Turn your face to the sun and the shadows fall behind you!"☀️

(#30) lugosi válasza bwoay (#27) üzenetére


lugosi
(félisten)

A streaming szolgáltatás nekem is egy nagyon jó eszköz volt arra nézve, hogy megismerjek új együtteseket, szerzőket, előadókat, sőt műfajokat is, olyanokat, akiket eddig még nem ismertem. Amellett hogy napi szinten használom az apple musicot a megjelenése óta, és élvezem az előnyeit, amiket te is leírtál, azért megjegyeznék néhány hátrányát is. Simán előfordult már velem, hogy olyan zene, ami fent volt az apple musicban, mint streamelhető album, egyszer csak nem lett streamelhető (fent van, de szürke). Ez, ha meglenne cd-n, most nem jelentene problémát, de így gond van. Nem tudom mi történik ilyenkor, valószínű hogy a jogdíjtulajdonos és az apple szerződést bontottak, vagy csak lejárt, vagy nem tudom, de sérül az "enyém a zene végleg" érzésem az ilyenektől. Ha be van rippelve a cd gyűjteményem losslessben, akkor ezt azért kiküszöböltem. És ismétlem, nem olyan jelenségről beszélek, amit a neten olvasott egy ismerősöm szomszédja, hanem ami konkrétan megtörtént velem, nem csak egy albumnál.

(#31) simonzé


simonzé
(addikt)

Kőkorszaki cucc. Még Jack aljzat van rajta, ami már annyira 2016...

I don't fit in. I fit out.

(#32) adise válasza lugosi (#30) üzenetére


adise
(őstag)

De ami ott nem streamelhető attól még letöltheted apple musicban.

(#33) llwynog


llwynog
(Ármester)

Nekem is van iPod-om, igaz, csak egy 4. gen. Shuffle, tetszett az a kis kütyü, aztán inkább csak telefonon hallgattam offline zenét, aztán már csak Spotify, meg azért van egy jópár FLAC albumom, de amióta nem utazok sokat, majdnem csak gépen hallgatok zenét, ott azért van egy kis dedikált hardver is hozzá :) (SB X-Fi HD USB + Takstar Pro80)

És szerintem aki szeretné, az használja nyugodtan ezeket az eszközöket, valakinek ez kényelmesebb és pont. (Személy szerint soha még egyszer olyan készülék, amit iTunes-al kell kezelni :DDD )

[ Szerkesztve ]

"Akárhol jársz, akármit látsz, nyomot hagy benned, jól vigyázz..."

(#34) janeszgol


janeszgol
(veterán)

Nekem egy Momom van. Klassz a hangja. Neha elokapom, ha zenet akarok hallgatni. Sajnos az iPod Touch-csaim nincsenek meg.
Viszont zenere jo egy regebbi butatelo is. Igaz minosegben mar az olcsobb telefonok is hozzak azt a szintet, mint amit egy iPod, Nokia Xpressmusic ad.

2020: búcsú a Samsung márkától (Galaxy M21/M31 vs A51, illetve Enynos miatt). | Huawei és Nokia marad. Kéne új márka a piacra.

(#35) bwoay válasza Dr. 444Hertz (#28) üzenetére


bwoay
(nagyúr)

erre is kitértem az eredeti postban, de kezdett túl nagy terjedelmű lenni, így végül kitöröltem :) megpróbálom felidézni, mit is írtam pontosan: való igaz, a terjedelemes adatbázis ellenére a user zenei stílusától és az adott szolgáltatástól függően néha, vagy gyakran bele futni olyasmibe, ami nem érhető el. én csak annyit állítok, hogy a magán gyűjtemény és a streaming egy killer kombó, kiválóan kiegészítik egymást. senki nem akadályoz meg abban, hogy azzal, amit a streaming által fedeztél fel, ne gyarapítsd végül a gyűjteményed. de alámerülni egy adott előadó munkásságába számomra ez a legjobb módszer. és havonta nem kerül másfél EUR-ba sem. most tényleg ezen spóroljak én, aki magát egyébként nagy zenerajongónak tartja? :)

lugosi:
részben a te postodra is reagáltam. Amit adise írt ezzel kapcsolatban, ahhoz nem tudok hozzászólni, Apple musicot nem használtam még. Most épp a Tidalt nézegetem a lossless opció miatt.

[ Szerkesztve ]

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#36) vigzolti


vigzolti
(csendes tag)

Na mint a cikk írója én is reagálok egy szép összegzést a kommentekre.
Ízlések és pofonok! Kinek a stream, kinek más :)
A spotify és társai tényleg tök jók új zene megismerésre, utána én inkább nagyon ,, kedvezményes áron megvásárolom" és utána offline tárolom ezen.
Nem mondom hogy van legjobb opció, csak hogy sok jó lehetőség van zenehallgatásra. Mindekit megtudok érteni, de a saját döntésemet tartom magamnak a legjobb választásnak.

(#37) UnA válasza SkyLine3000 (#8) üzenetére


UnA
(Korrektor)

Általában igaz, de sportoláshoz az egyik legjobb eszköz az iPod Shuffle: kicsi, könnyű és elpusztíthatatlan.

(#38) kovaszoskeny


kovaszoskeny
(aktív tag)

A komporumisszumok és mai okostelók melett nulla létjogsúltásga van..Eletro szemét.

Abe due dembella

(#39) Aweriot válasza kovaszoskeny (#38) üzenetére


Aweriot
(veterán)
LOGOUT blog

A te igényeid mellet nincs jogosultsága.

"mindenki egy kicsit neonak érzi magát amikor először végigpörög az orra előtt egy apt update/upgrade"

(#40) kovaszoskeny válasza Aweriot (#39) üzenetére


kovaszoskeny
(aktív tag)

ne erőltesd.Nézd meg mennyien használják mára ....Szóval igen legyen az én igényimnek meg azoknak a világon akik zenét halggatnak horodozható eszközön.
Segítek

100 ból-0-1 ember használja mára míg az okostelefont 100 ból 80.....

Mindig is élveztem a "donkihóték" harcait :))

[ Szerkesztve ]

Abe due dembella

(#41) Aweriot válasza kovaszoskeny (#40) üzenetére


Aweriot
(veterán)
LOGOUT blog

Kérlek, ezt a hatalmas nagy arcodat annak nyomasd aki vevő rá.....

A cikk írójának van rá igénye. Ahogy még sokan másoknak is a planétán.

"mindenki egy kicsit neonak érzi magát amikor először végigpörög az orra előtt egy apt update/upgrade"

(#42) Dr. 444Hertz válasza kovaszoskeny (#40) üzenetére


Dr. 444Hertz
(őstag)

Valaki csak úgy megszeret egy készüléket, ezzel semmi baj nincsen.
Lehet, hogy a cikkben szereplő iPod nem olyan jó hangzásban, mint egy aktuális Wolfson DAC-val felszerelt telefon, ami lehet a belső tárhelyével együtt bővítve 200GB szabad hellyel rendelkezik, és lehet, hogy külön kell azt hordozni, szemben a telóddal, de ettől még simán lehet egy tökéletes társ.
Igen, keveseknek kell manapság (én se tartok rá igényt), de vannak, akiknek ez bejön.

Soulworker JP <3

(#43) bwoay válasza kovaszoskeny (#40) üzenetére


bwoay
(nagyúr)

de ez az írás nem azt boncolgatja, hogy van-e az ilyen eszközöknek létjogosultsága, hanem arról szól, hogy a szerzőnek miért ez a legmegfelelőbb eszköz a zenehallgatásra.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#44) kovaszoskeny válasza Dr. 444Hertz (#42) üzenetére


kovaszoskeny
(aktív tag)

"Valaki csak úgy megszeret egy készüléket, ezzel semmi baj nincsen."
Így van egyetértek.
De magad irod le ,hogy mennyire nioncs ma értelme ma már :C

"Igen, keveseknek kell manapság (én se tartok rá igényt), de vannak, akiknek ez bejön."
-Ezzel is egyetértek nincs gond...
De az is amit én írtam alig kell valakinek totálisan tévút ma már ergo elektro szemét.Ez meg az én véleményem és a nagytöbbségé a világban mivel ha nem így lenne mindenki ilyennel futkározna...
Attól,hogy valaki vagy anyagi vagy szentimelista okok miatt nem tud vagy akar továbblépni és sérelmezi ha rávilágítunk arra,hogy bizony mára elhaladt felette az idő nem kell megsértődni

Az én gépem is 7 évig szolgált(pc )most cseréltem imádtam meg minden mai napi eelkegyegett volna de az a frány idő vasfoga...

Szóval utoljára .Aki akarja használja örömmel de én fentartom amit elsőnek írtam. :R

(#43) bwoay

Attól még szerintem rosszul gondolja.Ha nem akarja mások véleményét hallani nyugodtan tílthatja a hszeket.(vagy engem nem sértődök meg)

[ Szerkesztve ]

Abe due dembella

(#45) Luck Dragon


Luck Dragon
(veterán)

Át tudom érezni, én is média lejátszott használók, egy Sony NWZ A15 személyében. Az autó aux rendszerével párosítva van használva.

Külön az autó és Mp4 is lehet állítani a hangszín szabályzását, ezalatt kisebb türelemmel jó hangzást kaphatunk. :)

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. iPad Pro LTE & iPad 2018 ,Android One.

(#46) *Mukeey* válasza kovaszoskeny (#44) üzenetére


*Mukeey*
(őstag)

Rèteg termèk,kevesen használják ma már.De mèg mindig minősègi cucc,jó kèzbe venni,használni.Mèretre meg nem egy akkora darab,hogy ne lehetne okosteló mellett is magadnál tartani.

A cikk meg jó volt,köszi!!

OnePlus 7Pro 8/256

(#47) Mister_X válasza Dr. 444Hertz (#10) üzenetére


Mister_X
(nagyúr)

PSP annyiból is más, hogy az tudta 2005-ben azon funkciók többségét, amit ma elvárnak sokan egy telefontól: zenehallgatás, videók nézegetése, megannyi élvezetes játékkal megfűszerezve. Persze böngészni nem lehetett / kész rémálom volt vele és telefonálni se lehetett vele.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#48) niof válasza hoffman_ (#9) üzenetére


niof
(őstag)

Egyetértek! Én is kb 2010-11 óta nyúzom az én Classic-omat, csak az 6th gen..
Én is használtan vettem, 3 év után szállt el a vinyó benne, meg kapott egy 2000mAh-ás akksit is. Eredetileg 80GB-os volt, de kapott egy 160-as tárat is. :)) Ezért van az aláírásomban, hogy mod.. Valószínűleg csak akkor válok majd meg tőle, ha végképp feladja a harcot. Remélem, ez még nagyon sokára lesz! :D

[ Szerkesztve ]

"A zene a káoszból rendet teremt; a ritmus a széttartót egységbe fogja; a melódia a megszakítottat folytonossá varázsolja; a harmónia az össze nem illőket összeegyezteti. Yehudi Menuhin

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.