Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Nekem van nagyjából 500 képem a telefonon amit vele készítettem + ~50 hozzá tartozó videó. Van egy iGO EU ami 3.x GB, 4-5 album pár számmal. Ezeket összeadva most járok ~10Gb-nál. Jelenleg a telefonomban lévő tárhellyel együtt van 42Gb-om felhasználható, amiből szabad 27Gb. Igaz pár napja takarítottam ki néhány régi Backup-ot.
És akkor én nem raktam rá száz és száz zeneszámot, nem nézek filmeket rajta, és 1db játékot nem telepítettem.
Ha nagyon akarnám elférnék 16gb-on is, de szűkösen, folyton lementve ezt-azt. 8Giga édes kevés, főleg úgy hogy a rendszer miatt az kb 6Gb csupán. -
Romvr
őstag
Az 5c-n csak abban az esetben gondolkodnék el ha 60-ért adnák függetlenül... na jó, legyen 80, a 16Gb-os változat és persze fekete színben (tudom hogy nincs). Ismerősömnek van (zöld) és kölcsön adta. Koránt sem a várt érzések töltötték el a lelkem a szerkezettel kapcsolatban. Az 5s vagy az 5 az igen, azon érzem hogy minőséget vettem.
Az Apple az nem ugyanolyan mint régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Synology NAS
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest