Karácsonyi trafók!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [fererencz89:] Nem állhatok meg a saját házam előtt autóval??
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Lalikiraly:] Amazfit bip 3 okosóra. (Nagyot csalódtam)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Jack Hunter:] Van veszélyesebb a büntetőfékezésnél? Van.
- [Re:] [Mr Dini:] Ha szeretnéd rootolni az LG Smart TV-d, tedd meg most!
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [hcl:] Opel Astra F TID kijelző modding
- [Re:] [hcl:] Nem létező 128x64-es LCD meghajtása Arduinoval
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
A half bridge-hez odírhatnád, hogy ott az R a fogyasztó (ha jól értem?), mert mire rájöttem, hogy jobbról jön a vezérlés a két tranyóra, nem a bázison akar kimenni a delej...
A full bridge meg akkor egy H híd, ha jól értem? Az önmegsemmisítésből kezdett gyanús lenni...
De különben a franc, egy kicsatoló trafó mindenhol el kéne, hogy férjen... Kisebb teljesítményeken meg már annyira csak nem lenne nehéz...
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

törölt tag
Köszönöm
Remélem ez már elég részletes, hogy egy amatőr is megértse, úgy ahogy.
Most olvastam át, és rájöttem, védelmet kifejtettem belőle.
Hiba volt egy évig ülni rajta.... Nem lett jobb tőle
Bakker! Ha már a "szerkesztők" (Kalandor?) hónapokig tudnak ülni egy-egy íráson, túl nagy kérés lenne, hogy tényleges szerkesztés is történjék? Hiányzó ékezetek, elgépelések, téves nagybetűk, felesleges sortörések stb. stb. Kár a cikk tartalmáért.
A tej élet, erő, egészség.

gliskard
senior tag
köszi a cikket!
(én csak lelkes érdeklődő vagyok)

törölt tag
Amit nem értettem meg a rajzokból, annak utána kellett néztem. Jól esett az agytorna.
Engem érdekelne hogy elég-e a transzformátort 50Hz-re tervezni és megbocsátja a DC tartalmat, vagy kell valami speciális transzformátor ami nem mágneseződik fel és nem kell foglalkozni a lemágnesezéssel?

totron
őstag
Az lesz az... Köszi! Mikor megláttam a címet, tudtam, hogy te követted el, ígéretedhez híven.

törölt tag
Legjobb tudomásom szerint nincs külön DC-re méretezve.
Hiszen attól függetlenül, az AC úgy működik mint egy lemágnesező készülék(Fémmegmunkáló helyeken van egy sima elektromágnes ami AC-rol megy az oldja meg a tárgyasztalról levett munkadarabbon, hogy ne legyen remanens mágnesesség)

törölt tag
Nagyon szívesen!
Lassan jön a következő is, csak éppen tető csere, és veranda csere volt.

törölt tag
A lemágnesezéshez folyamatosan változtatni kell az áram irányát és csökkenteni az erősségét. Itt ilyen 1xxA-el lép be/ki és gondolom az áram mérő tekercs csak a csúcsáramot korlátozza?!

törölt tag
Amikor élesztettem ezeket, az első dolog, csökkentett kapcsolási frekvencián megnézni hogy 0VDC a transzformátoron a feszültség.
A CT(áram transzformátor/áram mérő) analóg módon működik, így tudják a a fázis szöget is mérni.
Vagyis nem csak a csúcsáram ami korlátozott, mert 3 teljesítmény szint van, túlterhelés esetére.(megkeresem a beállításokat és leírom)
A legtöbb esetben az LEM által gyártott Hall alapú árammérő megoldást alkalmazzák.

törölt tag
A beállítások:
STP23__Power_Limit_-_60s=15369
STP24__Power_Limit_-_30s=21741
STP25__Power_Limit_-_5s=25023
Ez VA-ban van kifejezve egy 10kVA inverter eseten, és ott a max időtartam is.
Es a leírás mi is történik:
23 Power_Limit_-_60s
Overload power level at which the inverter is allowed to operate for 60 seconds before shutting down.
0 – Full Scale AC Amps * Full Scale AC Volts
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Apple iPhone 11Pro 64GB Ezüst/Normál állapotban/83%-os akkumulátorral/1 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Piros / Normál állapotban /2023.08.15-ig Apple garnaciával
- Honor 20 Lite 128GB Fekete / 3 hónap garancia / Normál állapotban
- HP ProLiant DL380p Gen8 2x E5-2696v2 12x3.3 GHz 192GB RAM 8x240GB SSD P420i RAID
- Xiaomi Mi Note 10 128GB Zöld / 3 hónap garanciával / Normál állapotban