Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Három dolog miatt: Egyik az ár, ami a cikkben szerepel, másik a felbontás, ami csorbítaná az Apple minőségről és "nem lépünk vissza, csak előre" felfogásáról 30 év alatt kialakított képet, harmadik meg a cikk címe alapján, hogy "ez" a winnyócos tabletek ellenfelének készül(getne)
amiknek meg a célja a középkategóriás tömegtermékek piaca, nem a felső kategóriáé (persze lesz olyan is) Ez régi történet, MS. nem más az üzleti modellje, ők szoftvert fejlesztenek gépet meg nem, nekik az a cél, hogy minden sz@ron elfusson a windows és minél több gépen, annál jobb. Apple meg elsősorban gépeket fejleszt és gyárt(at) és persze a szolgáltatásokra (iTunes pl) fekszik rá. Nem tudom, mennyire lettem érthető
Egyébként már most is 110 körül megkapsz egy iPad 2-őt még itthon is, képzelheted odakint mennyi lehet.. A kisebb méretet nem tudom, nekem a 10-es is elég kicsike, de biztos van rá igény, ahány ember, annyi féle igény.
Sokkal olcsóbban, pusztán a mérete miatt nem tudnák adni, legalábbis iPad3-hoz mérhető minőségű kijelzővel, mert pl. az új iPad-ben is ott az A5x, meg az a rengeteg (asszem 3x-os) akksi, ami elviszi az új fícsörök miatt. Kivéve!! ha azt az új Sharpos kijelzőt vagy valami hasonlót bele tudnának tenni és olcsóbban tudná ugyanazt vagy jobb minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Futás, futópályák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Óra topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- Lenovo LOQ - Prémium Care Garancia - i7 13650HX / 16GB DDR5 / RTX4050 / 1.5TB SSD
- Lenovo 5-15IMH05H - Type 81Y6
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest