- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
Te is konkrétan leostobáztál mást... Illetve nem tartottál valakit intelligensnek, kb ugyanaz... :-) De téged nem lehet? Láthatod helyesen a dolgokat, de áruld már el, egy ilyen témában ki látja helyesen a dolgokat? Mi az az objektív mérce, ami alapján el lehetne dönteni, hogy ki látja jól a dolgokat? Vagy senki, vagy mindenki...
-
Fr0z3n
őstag
"Három Apple-szabadalom esetében sértett törvényt a Samsung, a gépelt szöveg linkké alakítása, a slide-to-unlock módszer (bizonyos telefonoknál), valamint az autocorrecttel összefüggő szabadalomnál állapítottak meg lenyúlást. A fontosabb szabadalmak (általános kereső, adatszinkronizáció) esetében a Samsungot nem találták bűnösnek.
Viszont a koreai cég ellenkeresetéből is volt, amit megítéltek: az Apple megsértette a Samsung egyik szabadalmát a digitális képek és hang felvételének és tárolásának módjával"
Tessék
-
Robertoq
őstag
Ha az apple kiadja az s-pent....fújj de ratttyii,kullog mindenki után,hisz x,y nál már rég volt...
Nem azzal van a baj, hogy kiadja (esetleg) Sőt adja is ki, mert az a usereknek jó, azaz nekünk. Itt azzal van a baj, hogy ha egy cég perre megy és telefonokat próbál meg kitiltatni, mert használ olyan szoftveres megoldásokat ami már létezett (bounce scroll) akkor igencsak ellenszenves, hogy ők is ugyanezt csinálják. Bort isznak, de vizet prédikálnak.
-
Fr0z3n
őstag
Tisztelt fórumtárs!
Véleményt nyílvánítottam semmi egyéb. Éljen a szólásszabadság.
Gondoltam, valaki nálam jártasabb elmegyarázza, hogy mivel jobb ez mint az.
Ellenszenves az apple, nem tagadom. De minden érdekel ami telekommunikáció, így ez is. Volt már, hogy az ios is mutatott olyat, amire azt mondtam, hogy a többi rendszerbe is szivesen látnám. Félre értés ne essék, nem flémelni akartam a hangulatot, csak kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest