- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #22 üzenetére
De pl, ha látod, hogy jött valami viber üzenet, akkor szerintem full screenbe teszed és úgy válaszolsz, nem? Mert amúgy a viber üzenet teljesen jól olvashatóan megjelenik most is egy felső sávba, elég ideig ahhoz, hogy ha rákattintasz, válaszolni is tudj, majd megnyomod a home gombot 2x és máris visszamész előző alkalmazásra... Vagy nem tudom, mindenki máshogy használja a dolgokat...
Egyébként nyilván van mit nyúlni androidtól, meg fordítva, örök vita lesz, megoldás nélkül. Kb a 2 rendszerből lehetne valami nagyon jót gyúrni... Jelenleg iPhonet használok, korábban végig HTC-im voltak. Mind2 rendszert szeretem, de egyik sem tökéletes... Talán valamivel az Android közelebb áll hozzám, de leginkább azért, mert nem akarja megszabni nekem, hogy mobilnettel pl hány megás programot tölthetek le, vagy youtubeot mobilnettel milyen minőségben nézhetek... Ez a funkció viszont nekem nem hiányzik, és tableten sem hiányozna, még csak pc-n sem nagyon felezek le programokat. Azrán majd az idő eldönti :-) Zavarni nem hiszem, hogy zavarna bárkit is a lehetősége, max nem lesz kihasználva mindenki által :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest