Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
longitudinális hullámok miatt aggódok
Hát, pedig a zene márcsak ilyen
-
bkercso
nagyúr
Mean time between failures
És vajon hányszor javítják meg őket?
A legjobb amúgy egy jobb kapcsüzemű, megszűrve LRC-szűrővel (100uH+4700uF||(2,2uF fólia), a nagy kondival sorba 0,33R/2W ; tekercs ~1,5x-es áramra méretezve). Jobb, mint a zajosdiódás, lassúregulátoros analógok (a többségük ilyen)!
-
IO.sys
őstag
A Mean time between failures pontosan azt jelenti, amit mondasz, csak kicsit máshogy.

Az adatlapon azt írják, hogy minden paraméter 230Vac input mellett, névleges terhelésnél, 25°C-on és 70% relatív páratartalom mellett lett meghatározva.
A zaj és a hálózat oldali szabályzás nekem elég relevánsak, ha valós adatok.
Jó lenne megmérni egy eggyel "rosszabb" tápot tőlük, majd talán eljön az is, ha kelleni fog.(#4): A hatásfoknak ezzel a részével tisztában voltam, már csak az a kérdés, hogy melyik lenne a jobb választás a feszültség minőségére nézve.
Építek majd lassan én is egy egyszerű lineáris labortápot, úgyhogy lesz mit méricskélni.
-
bkercso
nagyúr
MTBF: Mean Time Before Failure, vagyis élettartam, nem meghibásodások közt (?) eltelt idő...
Másnéven B50, vagyis ennyi idő alatt romlik el az adott típusú tápok fele. Felteszem, hogy max. üzemi hőmérsékleten és max. terhelésen...A kábelen lévő ferrit csak közös múdusban szűr, nagy gyakorlati jelentősége szerintem csak ritkán van. Természetes belül mindegyikben van szűrő; e nélkül nincs kapcsüzemű táp. A Meanwell-ek előnye, hogy nem dileetáns-kispórolós a megépítés, és ezt mindegyik tudja. Másként: nem hazudnak akkorát az adatlapon, mint mások.
Ezen kívül nem tudom, találtál-e releváns paramétert (szerintem nem
). -
kromatika
veterán
Köszi a tesztet.Hiány pótló.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gigabyte alaplap topik
- Íme az új Android Auto!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

).