Hirdetés

2020. szeptember 26., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#41) Meggyi001 válasza Zoli_2010 (#33) üzenetére

Helló, druszám, örülök, hogy valaki figyel is ;]

1: "1. kicsit könnyen kijutott a főhős a városból, nem életszerű... (de ez semmiség)"

Nem Budapest méretű városról beszélünk, kisebbről. És a külvárosi részén laktak, plusz jó sofőr, sok tapasztalat, így könnyen kijutottak. Ezt a 3 mondatot még beleírhattam volna. (hibáztam)

2: "2. az erdő szélétől még két óra volt az út -- de akkor még autóval voltak! (3 órányira van a ház, kb. 1 órája autóztak már, de írod is, hogy még két óra...) aztán leáll az autó, és mégis gyalog odaértek. -- ???"

Igen az erdő szélénél robbantak le, ott: "Bár még világos van, fél óra múlva lemegy a nap" Mivel (ezt sem írtam le) erdőben voltak, rossz út körülmények között, kocsival is csak lassan tudtak volna haladni, csak hangyányival gyorsabban, mint gyalog. "Már jó sötét van, az erdőben meg főleg, még szerencse, hogy telehold van, és látunk valamelyest." A fél óra múlva lemegy a naptól - a jó sötétig eltelt kb 2 óra, addig gyalogoltak. Így megvan a hiányzó 2 óra, és az összesen 3 óra :P :P De, itt egyértelműen hibáztam, az idővel kicsit jobban is játszhattam volna, vagy szintén több infót írhattam volna le.

3: "3. miért ámerikában játszódik?"

Nem Amerika (az Usa-ra gondolsz vagy a kontinensre?), Kanada alsó része, közel a határhoz. (Gondolkoztam erősen a 8. kerületen, na oda aztán gyühettek volna az ufokok, sírni...)

Örülök az pozitív kritikának, így tanul meg az ember írni. A folytatás, ahogy BomiBoogie írta is, korrektúra alatt van. Én is várom amúgy :).

És most bánd meg bűneidet, hogy beszóltál, és kritizáltál, ezzel a bűnbánó videó megnézésével: [link]

(#38) BomiBoogie: "gyíkemberek"? :Y :)

(#40) e-newsee:
(#39) haxiboy:
Lesz is, na majd csak figyuzzatok ;] :P ;) :K :)

[ Szerkesztve ]

Gémer gép az igényeid szerint... :https://hardverapro.hu/apro/200_000_alatt_uj_gep_amin_minden_jatek_megy_igen/friss.html

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.