Hirdetés

2020. szeptember 26., szombat

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Hozzászólások

(#18) Meggyi001

He lenne időm írni komolyan, és semmi mást nem csinálnék napi 8 órában, pár év után biztos kifinomulna az írói vénám teljesen, és tök jó író lehetnék. Ha lenne rá pár évem. Mondjuk így meló, "házimunka" és Apex Legends melett sok nincs :). Pedig, és most ezt nagyon komolyan mondom, (csak úgy magamnak) hogy mindent szívesen félre tennék, hogy író lehessek. Már kamaszkoromban is éreztem ezt a késztetést. Jó sok könyvet is olvastam. Taxis koromban pedig, mert nemcsak a főhős volt taxis "is" (ő rövid ideig), hanem én is, (én hosszabb ideig), szóval míg más kint cigizett az autó mellett vagy éppen aludt, én könyveket olvastam. Életem egyik legszebb korszaka volt pont ez miatt, hogy végre, az a sok sok könyv, amit kihagytam, most pótolhatom. És persze a sorozatokat is. :)

Más. Írás közben vettem észre, ami esetleg másnak magától értetődik olvasás közben, hogy mennyire oda kell figyelni a kis dolgokra, a részletekre. Gondolok itt a logikai és időbeli visszacsatolásokra, hogy bizonyos cselekményeknek és/vagy eseményeknek legyen előzményük/alapjuk. Valamint ha egy tárgyat/vagy bármit megemlítek például, akkor az valóban létezzen az adott tájegységben/kontinensen. Például az "ecetfa", vagy a "Remington 700 BDL", vagy a következő fejezetben majd megemlített "Jason Rotary Power 410X csillagászati távcső", hogy csak ezt a 3-at említsem. Szóval komoly gondolkozás, jó logika, és kutatómunka is kell egy regény megírásához.

[ Szerkesztve ]

Gémer gép az igényeid szerint... :https://hardverapro.hu/apro/200_000_alatt_uj_gep_amin_minden_jatek_megy_igen/friss.html

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.