Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barthezz2
üzenetére
majd akkor, amikor a kormány bebünteti őket (ami sanszos, akkor is, ha sem szakmai, sem jogi alapjuk nincs rá, mert nem szeretik, ha valaki ellentmond nekik, és ennek kifejezésére nem válogatnak az eszközökben).
@Vladi: elég elvont képzavarban kell ahhoz szenvedni, hogy ezt az sms-t bárki is segítségként értelmezze.
-
madgie
titán
válasz
Barthezz2
üzenetére
"Inkább mondanánk köszönetet az önzetlenül kint segítő, pénzt, energiát, időt nem sajnáló embereknek."

Tegnap az egyik jó barátom ezt posztolta a FB-ra:
"Akik ebben a helyzetben sem képesek az "embert" látni, azokat, akik bajban vannak, azokat, akik szolgálatot teljesítenek, vagy azokat - mert nagyon sokan vannak ilyenek - akik segítenek, hanem most is a politikán pörögnek (mintha nem ugyanaz történne mindig, minden helyzetben és minden oldalon), egész nyugodtan töröljék magukat az ismerőseim közül, mert nincs miről beszélnünk."
-
madgie
titán
válasz
Barthezz2
üzenetére
Ja hogy te most eldöntötted, hogy én mit gondoltam, sőt, hogyan állok a hozzá a dolgokhoz.
Nem, nem az asszonyt baszogatta a tiszti főorvos, hogy ki kéne menni 50 km-re a munkahelyéhez egy szar hűtőtáskával, mert a védőoltások az áramkimaradások miatt megromolhatnak (nem volt egy perc áramkimaradás sem arrafelé). És nem, nem emiatt volt káosz, mert csak az asszonynál és a takarítónőnél van kulcs (ő a másik irányban lakik odébb), a polg hivatalban meg nincs (!) (én csak azon filóztam, hogy tűz esetén mit csinálnak?). Az út sem volt takarítva, nem is ajánlotta senki, hogy elinduljunk, igazából nem is megkésve kéne odafönt pattogni és mindenkit berendelni. A takarítónő Voda használó, tehát nem tudtuk elérni, a polgi dettó, össze-vissza kalimpált az ember, mire meg tudta oldani a dolgot valamennyire.
Tudom, ez ezzel együtt jár, de te szimplán eldöntötted az előbb, hogy én a hátsó szándékot keresem mindenben, meg köcsögmagyarhülyegyerek vagyok és miattam tart ott az ország, ahol. Hát ne haragudj, de #$đТ`Ł.
Tizenkilenc éves korom óta (tehát tizenhárom éve) folyamatosan fehéren dolgozom, még táppénzen sem voltam, fizetem az adót, tankolok, blabla... biztos miattam tart ott az ország, ahol.Úgy kompletten kimoderálhatod az egész hozzászólást, nem bánom. De ahhoz előbb el kell olvasnod.
szerk: egyébként én szimplán azon csodálkoztam ,hogy a mikro net ment. Nem hittem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest