Hirdetés

2020. január 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) atike


atike
(nagyúr)

"a műsorok előtt és alatt is reklámokat kell megnéznie a felhasználónak, amiket értelemszerűen nem pörgethet tovább, vagy nem kapcsolhat el róluk"

Gigasiker lesz... :)

Kuka. Ez szerintem minden lesz, csak nem Netflix (vagy bárki más) rivális... :)

[ Szerkesztve ]

(#2) temerole


temerole
(csendes tag)

Amíg szól a reklám, max csinálok mást a másik monitoron, problem solved :DD
Az adatgyűjtést más cég is csinálja, max redundáns lesz a dolog :)

"Az élet egy játék, eléggé zord, de a grafikája nagyon ott van :D"

(#3) enginev3.0


enginev3.0
(nagyúr)
LOGOUT blog

Még jó hogy a sima plexben nincs reklám (és meglepő is hogy nincs)

És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Nem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue

(#4) Magnat válasza atike (#1) üzenetére


Magnat
(veterán)

Olyan lesz mint egy kereskedelmi adó, csak te választhatsz, h mit nézel, sztem teljesen jó annak aki most is néz tv-ben filmet és azért ilyenek sokan vannak. Inkább az a kérdés az itthoni elterjedés kapcsán, h magyar felirat v szinkron mennyire lesz hozzá.

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#5) atike válasza Magnat (#4) üzenetére


atike
(nagyúr)

Választhatsz, hogy mit akarsz nézni, de ha reklám jön nem tudsz elkapcsolni. Szerintem ez előtt nem lesz nagy jövő...

Főleg, ha azt vesszük, hogy tényleg nem nagy befektetéssel ott vannak a nem ingyenes szolgáltatók (Netflix akár a példa kedvéért). A tévéért azért elég sokan fizetnek is (azaz nem csak az ingyenes pár adót nézik) akkor ahhoz képest már csak egy kisebb lépés a digitális szolgáltató. Azaz akkor már nem a tévéért, hanem a tartalomért fog fizetni.

Érdekes, hogy anno pont én voltam (az egy a sok közül :) ) aki nem sok jövőt jósolt a Netflixnek itthon a lokalizáció hiánya miatt - erre mára már tényleg komoly tényezők lettek (és folyamatosan bővül a lokális tartalom is). :U

Szóval a lényeg, hogy életképesebbnek gondolom a fizetős koncepciót. :)

(#6) Madwe


Madwe
(veterán)

Plex előfizetőknek remélem nem nyomnak reklámot, nem illenék :D

(#7) AxBattler


AxBattler
(nagyúr)

"...a műsorok előtt és alatt is reklámokat kell megnéznünk, amiket nem pörgethetünk át, és nem is kapcsolhatunk el róluk."
Ezt hívjuk sima TV-nek, nem?

"...a tartalomfogyasztási szokásokkal kapcsolatos adatokat eljuttatja a partnereinek, a szolgáltatás igénybe vételéhez pedig ehhez is hozzá kell járulnunk. Egyszóval az emberek nem pénzzel, hanem idejükkel, és adataikkal fizetnek a filmekért, sorozatokért és videókért."
Ezt meg... inkább nem is írom le. :U

Amikor havi 5k HUF-ból bőven kijön a HBOGO+Netflix... háááát.

Cable management is for the weak!

(#8) Madwe válasza atike (#5) üzenetére


Madwe
(veterán)

Én látok benne potenciált, merthogy így is rengetegen használják a plexet, ha valami saját tárolt tartalmat akarnak nézni. Azaz már eleve van egy nagy bázisuk, akik akár nap mint nap itt kezdik a folyamatot, ha néznének valamit, már csak ügyesen át kell csatornázzál az on prem részről a streaming felületük felé a usereket, s lehetőleg nem kikergetni a világból őket a reklámok mennyiségével. Aztán majd az idő eldönti... Az biztos h engem annyira nem érdekel, ha lesz 1-2 exklúzív akkor megnézem itt, ha már amúgy is van, de egyébként ha elérhető máshol is, akkor kétszer is megfontolom :D

(#9) atike válasza Madwe (#8) üzenetére


atike
(nagyúr)

"merthogy így is rengetegen használják a plexet"

:F

Mi számít rengetegnek...? Főleg kis hazánkban....?

(#10) a2d2 válasza atike (#1) üzenetére


a2d2
(őstag)

Szerintem meg teljesen jó konstrukció.
Nekem kb 10 éve nincs TV előfizetésem, csak internet. Nem vagyok hajlandó olyan csatornákért fizetni amik utána negyed óránként az arcomba tolják a reklámot. Ráadásul ők döntitek el mit sugároznak nem is én választok. Magyarországon az emberek 80%-a (hasamra ütöttem a rokonságban látottak alapján) jelenleg ezt csinálja.
Ennél ez mindenképp jobb (ingyenes + te választasz mit néznél).
Szerencsére már nem is próbálja rám erőltetni a szaros csomagját az UPC, az elején még párszor próbálkoztak vele. Most csak közlöm hogy HBO Go és Netflix mellett döntöttem és feladják.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#11) atike válasza a2d2 (#10) üzenetére


atike
(nagyúr)

A tévénél zavar a reklám, itt meg nem fog...? ;)

Igen, ők döntik el, hogy mit sugároznak te meg azt választhatod ki, hogy melyik csatornát nézed (feltéve, ha van olyan műsor épp, ami érdekel is... :) ).

(#12) Landro


Landro
(tag)

Nekem tetszik az ötlet, ha nem is ez lesz a legjobb ajánlat mindenkinek, de legalább nőnek a választási lehetőségek a streaming esetében, szerintem ez mindenkinek csak jó. A modell életképességét meghatározza, hogy mennyi reklám lesz pl egy-egy film esetében. Ha kevesebb, mint a tv-ben, akkor még jó is lehet a dolog. Ha meg zavar a reklám, akkor meg fizetsz, másik szolgáltatónál.

(#13) Madwe válasza atike (#9) üzenetére


Madwe
(veterán)

Aki saját felhőt használ filmekhez, aki nast használ, az kb mind plexet használ backendnek? s ilyenek kis hazánkban is vannak elegen? Pl synology topik lakóinak is nagyja rendre plexet használ, nem a gyári video stationt. De qnapon is ez a jellemző. S windows share-eknél is általában plex a backend. Frontend gyakran kodi, infuse, stb, de backend rendre plex.

(#14) a2d2 válasza atike (#11) üzenetére


a2d2
(őstag)

Olvasd el még egyszer amit írtam.
Engem az zavarna ha fizetnem is kellene és a reklámot is néznem kellene.
Most fizetek és reklámmentes vagyok.
Viszont ezzel a jövőben lesz egy olyan opció is hogy ingyenes de reklámos.
Ráadásul én választom ki mit és MIKOR nézek és mikor folytatom, ...
Ez sem egyenlő a csatornaváltásokkal.
Százszor inkább ezt választanám mint egy reklámos TV előfizetés csomagot.
Szóval szerintem sokkal inkább azoknak vannak megszámlálva a napjai.

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#15) atike válasza a2d2 (#14) üzenetére


atike
(nagyúr)

Jogos, kicsit félreértettelek az előbb... :) :B

(#16) atike válasza Madwe (#13) üzenetére


atike
(nagyúr)

Értem, persze, nem kérdés, hogy kik használják / használhatják...

Csak annyit akartam kérdezni, hogy mennyi felhasználót jelenthet vajon itthon a Plex felhasználói bázisa... Hogy az "sok"-e, vajon "megéri-e " a lokalizált tartalmakra rámenniük... :U

Amúgy az én ismerőseim a nasról nem Video Station és nem is Plex segítségével filmeznek, hanem direktbe a tévén DLNA-n át... :)

(#17) tomazin


tomazin
(addikt)

Nekem fenntartásaim vannak hogyan válhatna ez be.
Azok a népek, akik ma a tv-t választják nem szeretik azt a pluszt belerakni, hogy mit nézzenek. Leülnek és menjen valami. Ha reklám az se baj. Úgyhogy az ilyen szintű tudatosság, mint az én választok és reklám van...

(#18) satz18


satz18
(őstag)

Én eddig tökre azt hittem, hogy az online streamingnek pont az a lényege, hogy ne kelljen reklámokat nézegetni. De úgy tűnik hogy eddig tévedésben éltem.

Asus GL502VS, Lenovo x60, Xiaomi Mi 9T, PS 3

(#19) Startup


Startup
(tag)

Hát, több embernek is válaszolnék, de nagyjából ugyanazt, úh. csak így.

Sokan félreértik itt a TV-t. A TV nem arra van, hogy az ember leüljön elé filmnézési szándékkal. Amikor még nem volt más, csak TV, akkor így volt, de ma már akinek TV előfizetése van, az csak arra használja, hogy szóljon valami, mikor süt, főz, takarít, eszik a család, vagy vendégek vannak, stb. Ilyen felhasználásnál viszont nem hogy nem gond, hogy nem te választod, mit nézel, de kifejezetten előny, hogy nem kell gondolkodnod, mit akarsz "háttérzajnak", csak nézed, ami megy. Max. ha nem tetszik, átváltasz másik csatornára. Azon kívül ilyen felhasználásnál a reklámok sem okoznak problémát.

Ha viszont kifejezetten azzal a szándékkal ül le valaki, hogy ő most megnéz egy konkrét filmet, vagy sorozatot, abba viszont baromira nem férnek bele a reklámok. Jó minőségűnek, és reklámmentesnek kell lennie, még akkor is, ha ezért fizetni kell.

Na most az előző kettővel lefedtünk minden igényt. Akkor adódik a nyilvánvaló kérdés, hogy ki ennek a fosnak a célközönsége? Merthogy egyik felhasználási módhoz sem illik. Ez most pont olyan, mint mikor a Microsoft görcsösen össze akarta hozni az asztali, és mobilos oprendszerüket, aztán egy hatalmas bukta lett, mert egyikre sem volt jó. (Igen, akinek nem esett le, a windows 8 első, nyers változatáról beszélek). Vagy olyan ez, mintha valaki egy tablettel akarná kielégíteni a PC-s, meg a mobilos igényeit is. Azt hinné az ember, hogy mindkettőre jó, közben meg egyikre sem. Nem lesz ez így ebben a formában hosszú életü.

(#20) Fred23


Fred23
(veterán)

Meglepő lesz, ha profitábilissá tud válni! TV-t se nézek sok éve, ha néha valahol megy a háttérben, nagyokat nézek, hogy ennyi reklám mellett valaki ezért még fizetni is hajlandó...

Készülékem azért van, hogy pendrive-ról nézhessem reklámok nélkül, ami érdekel.

(#21) --ka


--ka
(aktív tag)

Remélem, egy hónap alatt megbuknak! Utálatos az egész koncepció! :(
...azt is tudom, hogy nem így lesz, mert míg lószar van, addig veréb is van.

(#22) futo001


futo001
(senior tag)

Jó lesz az a Netflix 10 Euróért továbbra is. Inkább ennyi mint a reklámok.
A reklámok miatt nincs TV előfizum már 2006 óta, biztos nem most fogom elkezdeni nézni őket, és gondolom ezzel sokan lesznek így. Akinek nincs Netflix-sze annak viszont jó kiegészítés filmek nézéséhez hiszen nincs extra költség, reklám ugyanúgy megy, csak egy rakás film közül választhat pluszba.
Szóval ez nem rivális, csak egy szűk piaci rést céloz be.

¯\_(ツ)_/¯

(#23) Madwe válasza atike (#16) üzenetére


Madwe
(veterán)

De az fapad :D Csak akkor jó, ha csak egy készüléken nézed, s nem érdekel hol tartasz stb, de amint érdekel pl h adott sorozat hanyadik évad hanyadik részénél jársz vagy melyik filmet hol hagytad abba, ráadásul mindezt különböző eszközökön folytatod s syncronban akarod ezt tartani, máris kell egy plex vagy hasonló backend. A mellékes metainfo trailer stb dolgok nyilván jönnek még pluszba, de elsődlegesen ezt célzottak megoldani... Nomeg távoli elérést, dlnaval az sem megoldható, max vpnen, de az meg felesleges overhead s lassítja a stream sebességét elég durván, még 720p se nagyon menne azon akadás nélkül.
+ akkor már transcode-oljonis on the fly, ami dlnanál megint problémás. + akkor már rendes kodek támogatás hangra videora és feliratra, ami dlnanál megint problémás + akkor automatikus feliratletöltés, hang, feliratsáv választás s napestig sorolhatnám még :D

[ Szerkesztve ]

(#24) atike válasza Madwe (#23) üzenetére


atike
(nagyúr)

:DDD :DDD

Ennyi.

De ha "csak" annyi az igény, hogy néha--néha leüljön az ember fia és vagy lánya megnézni egy filmet arra tökéletesen elég. És amúgy a tévék beépített lejátszói is tudják folytatni a ,korábbi lejátszás félbehagyott pontjától a filmet, szóval... :) ;)

(#25) h_143570


h_143570
(addikt)

99%, hogy lesz egy fizetos opcio a reklam mentesegre.

(#26) Madwe válasza h_143570 (#25) üzenetére


Madwe
(veterán)

Plex pass már most is van, remélem ahhoz csapják hozzá, különben rohadjanakmeg! :D

(#27) h_143570 válasza Madwe (#26) üzenetére


h_143570
(addikt)

Jo lenne, de mivel abbol van Lifetime verzio igy nem zarom ki, hogy mas megoldast fognak talalni.

(#28) arelim válasza Startup (#19) üzenetére


arelim
(tag)

a háttérzajnak használt tévé mentális igénytelenségre vall.

[ Szerkesztve ]

(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻

(#29) Startup válasza arelim (#28) üzenetére


Startup
(tag)

Miért is?
Miért baj az, ha valaki nem síri csendben végzi a házimunkát?

(#30) arelim válasza Startup (#29) üzenetére


arelim
(tag)

mert fölöslegesen szennyezi az audiális és vizuális tered. akkor már inkább hallgass csak rádiót, ha nem tudsz odafigyelni.

(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻

(#31) Madwe válasza arelim (#30) üzenetére


Madwe
(veterán)

miben jobb egy rádiót nem hallgatni mint egy tv adást, ha csak háttérzaj kell? ne már... :W

(#32) jozefgucci1 válasza arelim (#30) üzenetére


jozefgucci1
(őstag)

+1 Ezt én sem értettem , pedig tényleg elég sokan mindenhová raknak tv-t , hogy valami körülvegye őket. Amennyiben visszakérdeznél , hogy adott napon mi ment mikor éppen "főzött valamit , tuti fogalma nem lenne róla . :W Nálunk a rádió megy és a tv-t csak Netflix miatt kapcsolom be . A 13 éves gyerekem vagy két éve szólt , hogy nincs szüksége tv-re , mert amit kar neten eléri , így el is adtam .

WOT Nick .: wlele , Origin :jozefgucci1980 , Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

(#33) lócitrom


lócitrom
(őstag)

azért ha bőven lehet válogatni a tartalmak közül marhára nem olyan lesz, mint egy tévé. értem, hogy reklám, de más úgy leülni elé, hogy amúgy kínlódva néz meg az ember valamit, hogy csak puszta háttérzaj meg más az, amikor valami konkrétan megér némi várakozást, mert tényleg érdekel.

„the cake is a lie” - mi band 3 fordítás: https://bit.ly/miband3hu - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu

(#34) leviske


leviske
(veterán)

(#35) Duree


Duree
(veterán)

Éppen elég reklám zúdul ránk, az éppen elég, nem kell több.

Notebook javítás alaplap szinten, csatlakozók , chipset , smd csere. Kijelző és káva javítás, csere

(#36) joey04


joey04
(félisten)

ez így kuka.

(#37) Victoryus94


Victoryus94
(őstag)

Amint lesz normális tartalom (nem 200 filmből lehet választani), egyből jön majd a reklámmentes premium opció, nem kell aggódni. :)

[ Szerkesztve ]

(#38) vzozo válasza Madwe (#23) üzenetére


vzozo
(aktív tag)

Én ezt a "hol tartasz a sorozatban" dolgot sosem értettem. Milyen szappanoperákat néztek ti, hogy nem lehet fejben tartani mi láttatok utoljára???

Nomeg távoli elérést, dlnaval az sem megoldható

Az meg hova kellene? Ha kimozdulok a lakásból, akkor vagy a családdal sétálok, pihenek (nem akarok médiatartalmat fogyasztani), vagy autót vezetek (nem tudok filmet nézni, zenére-podcastra meg ott a kocsi USB-s és/vagy BT-s mp3 playere), vagy repülök (offline kontent játszik csak).

Persze el tudom képzelni valakinek fontos a 24/7 connectivity, lelkük rajta, én szeretek néha "kikapcsolni."

(#39) LiVeGa


LiVeGa
(junior tag)

Semmi nincs ingyen a mai vilagban. Inkabb letoltok egy filmet netrol azt nincs reklam es meg az adatom sem gyujtottek be.
Ilyen szolgaltatast inkabb kihagyom.

"Things change, people don't"

(#40) atike válasza Madwe (#23) üzenetére


atike
(nagyúr)

Amúgy 4K h265 HDR filmeket Atmos hanggal és felirattal együtt gond nélkül játssza a tévé DLNA-n át... :) Akadás nélkül. És a fene nem akarja távoli elérésen át nézni... :DDD És igen, csak a tévén megy a film. És ha leülünk elé filmet nézni akkor többnyire meg is nézzük. :DDD

(#41) Madwe válasza vzozo (#38) üzenetére


Madwe
(veterán)

Karácsonykor, síeléskor, utazáskor netkapcsolattal, vagy akár offline előre letöltve majd kapcsolat esetén progresst visszatöltve? nyaraláskor lefekvés elött pl egy 20 perces sorozatot megnézni? Barátnőnél vendégségben közösen nézni? munkaidőben holtszezonban ;] ? rengeteg alkalommal jól tud jönni, még ha ritkán is él vele az ember, biztos akkor is találna 1-2 alkalmat arra h jól jöjjön..
Nem tudom te mennyi sorozatot s milyen gyakran nézel, de ha jellemzően nem bindge watchol az ember s nem naprakész mindennel, akkor nem feltétlen tudja, h hol tart, néha még az évad is kérdéses nekem pl :D
Kényelmi funkciók, amik neked nem kellenek, s elképzelhetetlen számodra, h másnak kéne, grat :D

(#40) atike Az atmos hang a tévé lejátszójáról kapásból nem atmosként fog kijönni. A jelenleg elérhető hdmi 2.1-es eARC, abban a pár idei ritka tévében amiben már van, abban se megy át, mert nincs 100% lefedettség rá. Persze ha külső lejátszóval nézed s azzal használod a dlna-t akkor nem szóltam.
És mégegyszer: nyilván onnan indult az érvelés, h plex s hasonló backend társai arra a problémára ad megoldást, ha nem egy darab eszközön nézi CSAK az ember a tartalmat s ne adj isten még távolról is elérné...

[ Szerkesztve ]

(#42) Rozisoft_Bp válasza vzozo (#38) üzenetére


Rozisoft_Bp
(csendes tag)

"Én ezt a "hol tartasz a sorozatban" dolgot sosem értettem. Milyen szappanoperákat néztek ti, hogy nem lehet fejben tartani mi láttatok utoljára???"
Mert esetleg több sorozatot is néz párhuzamosan?

"Az meg hova kellene? Ha kimozdulok a lakásból, akkor vagy a családdal sétálok, pihenek (nem akarok médiatartalmat fogyasztani), vagy autót vezetek (nem tudok filmet nézni, zenére-podcastra meg ott a kocsi USB-s és/vagy BT-s mp3 playere), vagy repülök (offline kontent játszik csak)."
Pl aki tömegközlekedéssel ingázik nap 1,5-2 órát...

(#43) akaido válasza atike (#1) üzenetére


akaido
(őstag)

:K pl. RTL klub műsorvisszanézés - upc-Voda előfizu- nem tekerhetek előre mondjuk az Autogram műsornál, mert ez a funkció nem támogatott, azaz nézetem a sok reklámot-kénytelen kelletlenül, mert pontosan sosem indul, plusz a műsörközi adv sem tekerhető tovább.... Egy idő után idegesítő.

Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.🚗

(#44) Solten válasza Magnat (#4) üzenetére


Solten
(őstag)

Es egy masfel oras film meg lesz szakitva 20x reklammal, vegul is 3 oras film lesz belole mint a kereskedelmi tv-nel?

Saor Alba

(#45) vzozo válasza Rozisoft_Bp (#42) üzenetére


vzozo
(aktív tag)

+#41-re is

Nem mondom, hogy elképzelhetetlen, tud lenni fantáziám - inkább csak direkte challengeltem itt a nagyérdeműt, hogy mégis mire kell...

Oké, az emberi lustaság határtalan, ha kell a könyvjelző, hát kell a könyvjelző.

Az meg tényleg mindenkinek a magánügye, hogy mihez kezd magával, miután kimozdult otthonról. Én biztos nem azzal kezdeném, hogy egyből fellépek az otthoni hálóra filmet nézni, de hát mások vagyunk. :) Peace.

(#46) Madwe válasza vzozo (#45) üzenetére


Madwe
(veterán)

En sem azzal kezdem, sot. De evente 1-2 alkalommal legalabb elofordul h jol jon, s mar csak amiatt megeri, s ilyen biztos vagyok h mindenki eleteben elofordul. Manapsag pl gyakran megyek ceges ugyekben stockholmba es maltara, olyankor a hotelben este is jol jon, uh iden eleg sokszor jott jol ;)

(#47) Startup válasza jozefgucci1 (#32) üzenetére


Startup
(tag)

Háttérzajnak a rádió dettó ugyanaz, mint a TV. A különbség az, hogy a TV-ben még mennek olyan dolgok, amik érdekelnek annyira, hogy fél füllel hallgatom (nézem), a rádióban meg nincsenek.

Bekapcsolok egy ismeretterjesztő csatornát, vagy valamit, amin vígjáték sorozatok mennek, mint a Jóbarátok, két pasi, meg egy kicsi, stb.
Annyira egyik sem érdekel, hogy direkt azért leüljek, hogy mint egy rendes sorit, elkezdjem végignézni, de annak, hogy valami szóljon a háttérben, pont jó.

Nem tudom, mit nem lehet ezen érteni?!

Mondjuk kétlem, hogy valaki leül a TV elé azzal a céllal, hogy ő most a koalák párzási szokásairól tanuljon. De ha csinálod a napi dolgaidat, és közben érdekes dolgokat hallasz, akkor miért ne?

Persze, megtehetném, hogy stream-ről, vagy offline teszek be valamit, és akkor nem kell TV előfizetést fizetni, de itt pont az a lényeg, hogy nem kell azon agyalni, mit is nézzek. Beteszek valamit, és had szóljon.

Mondjuk azt azért hozzá kell tenni, hogy a TV másra viszont teljesen alkalmatlan. Én el nem tudnám képzelni, hogy teljes odafigyeléssel nézek egy filmet, ami a TV-ben megy. Felb...na a sok reklám. Ha anyámék néznek valamit, én meglátom, és kedvet kapok hozzá, nem ülök oda, hanem leszedem magamnál, és megnézem offline.

[ Szerkesztve ]

(#48) tomazin válasza Startup (#47) üzenetére


tomazin
(addikt)

de itt pont az a lényeg, hogy nem kell azon agyalni, mit is nézzek. Beteszek valamit, és had szóljon.

Kicsit ellentmondasosnak erzem ezt meg a miert nem #28ra adott valaszt, de mindegy.

De osszefoglalva: azert fizetsz a tv adasert,h hallgasd a reklamokat.

(#49) Williamgrant válasza atike (#16) üzenetére


Williamgrant
(veterán)

"Csak annyit akartam kérdezni, hogy mennyi felhasználót jelenthet vajon itthon a Plex felhasználói bázisa..."
Sokat vagy keveset. De ugye eddig csak az használt Plexet, aki DLNA playert vagy távoli streaming alkalmazást akart használni. Az én ismerősi körömben 12-nél többen használnak ilyet, de ez nem jelenti azt hogy ne használnák később sokkal többen ha tartalommal nem nekik kell feltölteni.

"Amúgy az én ismerőseim a nasról nem Video Station és nem is Plex segítségével filmeznek, hanem direktbe a tévén DLNA-n át..."
Aha és a DLNA szerver meg csak úgy magától van mi? :N Légy erős, a Plex is egy dlna streaming szoftver, ami ugye kell ha a tévén "direktbe" nézik az anyagot.
Aki pedig már telepít DLNA szerót, 2 bittel több agysejttel akár olyat is telepíthet, amivel távolról sávszél függetlenül tudja a képeit és filmjeit megnézni.
Szerintem az van, hogy nem ismered a Plex képességeit, majd ha ez változik érdemes a véleményed terjeszteni. :R

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#50) Williamgrant válasza vzozo (#38) üzenetére


Williamgrant
(veterán)

Nem fogod elhinni, de másmilyen tartalom fogyasztási szokások is léteznek.
- Pl. van X db videóanyagod, ami oktatás, és párhuzamosan tanulsz belőle (pl. Cisco vagy Juniper oktató anyagok). A melóhelyeden délután nézed őket, majd ha hazaérsz onnan folytatod.
- Van aki több hely között mozog, pl. elvált, a gyerekei hol az asszony hol az ő lakásában vannak. Ugyanazokat az anyagokat éri el (Pl. családi fótóalbum, videók stb).

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.