Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
pushalias
addikt
"De a Metro UI-ra váltás már nem. Ugyanannyi lett volna azt a szart megszoknom (ami ráadásul nem csak egyszerűen más elven működik, hanem szarabb, butább és visszalépés)"
Igen, jellemzően ezt szokták mondani azok, akik csak odáig jutnak, hogy fújszar, és általában egy óráig sem próbálják ki, nemhogy mondjuk egy hétig tesztelnék, hogy legalább minimális valódi tapasztalatuk legyen arról, mire is jó az a "szarabb, butább és visszalépés" amiről irdatlanul szélesvásznú arccal kimondják a szakértői véleményt. Aztán amikor az ilyen arcok konzumidiotizmusról írnak, meg hogy a szokásaikhoz görcsösen ragaszkodó buta júzerek ki sem próbálják a Linuxot, én mindig kajánul röhögök, mert hát alapvetően szemét vagyok.

-
pushalias
addikt
"Elvileg bármelyik Linux disztróra felrakhatod a sudo-t, pacman vagy a többi helyett, ahogy ablakkezelőből is szabad választásod van."
Ha már az a nagy fene szabadság, akkor forrásból tényleg azt pakolok fel, amit akarok, nem korlátoz, hogy a világ túlsó felén valaki mit tartott fontosnak befordítani és mit nem.
Most komolyan ... ezt te elmondanád egy XP-ről váltani szándékozó embernek? Ragozzuk itt totál feleslegesen az off topikot ...

-
sing1ep1ayer
őstag
Azért a hardvertámogatási példádon látszik, hogy ha Windowsban az adott esetet macerásabb is megoldani, mégsem lehetetlen. Sőt, igazából még csak nem is nehéz, maximum kényelmetlen. Ellenben például az én 2 VGA-val szerelt laposomat normálisan, az oprendszerből választható kártyákkal működésre bírni szinte lehetetlenség. De komolyan fizetek érte, ha valaki megcsinálja.
A disztró ajánlást köszönöm! Ki fogom próbálni.
-
quailstorm
félisten
Pause nagyon hamar átmegy stop-ba, nem úgy mint utorrentnél, nekem így a jobb.
Last active engem sose érdekelt, nem én tartom fenn az ncoret, átláthatatlan mennyiségű torrent nincs ráengedve az ADSL-re.
Placeholdert még nem tapasztaltam eddig, az elég érdekes bug, azóta nem javították véletlen?Mindenesetre jobban tetszik, mert még egyelőre tiszta, nem ad és malware. Webes felülete meg van.
Deluge úgyszint ilyen hibákkal rendelkezik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest