Hirdetés

2020. január 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Wasp_HUN


Wasp_HUN
(tag)

"A kontrollerre szabott iteráció kevésbé tartalmas, és nem nyújt annyi lehetőséget, mint PC-s társa, irányítása, játékmenete sem annyira összetett. Ez nem azt jelenti, hogy valamiféle "butított" kiadással van dolgunk,"

Pedig pontosan ezt jelenti.

Amúgy vicces egy olyan platformon ingyenesen játszható játékokról beszélni, ahol a multiplayerért is havidíjat kell fizetni. De persze vannak hasonló idióta kifejezések még... ingyenes hitel, stb.

Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]

(#2) DummyBoy válasza Wasp_HUN (#1) üzenetére


DummyBoy
(senior tag)

Na mert aztán a WoT olyan hihetetlenül bonyolult egy játék :)

Minimális különbségek vannak a PC-s és a konzolos verzió között, de nem nevezném butítottnak. Csak más.

Mellesleg a játékok ingyenesek és ingyenesen játszhatóak, a Live az más kérdés, ott sem csak a multiért fizetünk.

Life is shor...

(#3) oriic válasza DummyBoy (#2) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

"Mellesleg a játékok ingyenesek és ingyenesen játszhatóak, a Live az más kérdés, ott sem csak a multiért fizetünk."

Plusz szerintem még mindig jobb mint a "híres" PSN.

Live-Die-Respawn

(#4) ldave válasza oriic (#3) üzenetére


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

PS3 és X360 esetében valóban jobb szolgáltatásnak lehet a Live-ot tekinteni, de szerintem PS4 esetében már felnőtt a rendszer a Live-hoz.

A Slime draws near! Command?

(#5) oriic válasza ldave (#4) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Lehet, de most megint lehalt Destiny bétánál. :D

Live-Die-Respawn

(#6) Döglött Róka válasza ldave (#4) üzenetére


Döglött Róka
(addikt)

Sosem fog felnoni a PSN a Live-hoz, nincs annyi penze a Sony-nak.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#7) .mf válasza DummyBoy (#2) üzenetére


.mf
(veterán)

"Na mert aztán a WoT olyan hihetetlenül bonyolult egy játék"

Messze összetettebb, mint bármelyik FPS. Hogy eredményes legyél, ismerned kell az ellenfél tankot, páncélvastagságát, szögeit, gyenge pontjait, moduljai elhelyezkedését; saját tankod páncélját, gyenge és erős pontjait; saját ágyúd pontosságát, átütését, újratöltését; a nagyobb távolságok miatt számolnod kell röppályával és repülési idővel; stb. Hogy lásd, nem a levegőbe beszélek: átlagosnál max. kicsit jobb FPS-es vagyok, ellenben amíg WoT-tal aktívabban játszottam, utolsó 10k meccsen 60% winrate-em és 2000 wn8-as hatékonyságom volt, pedig 95-97%-ban egyedül, szólóban nyomtam.
Aztán persze lehet ezekkel mind nem törődni, csak úgy játszani vele, mint "CS tankokkal", prém ammot tölteni és lőni auto-aimmel, aztán lenni 45% wr-es prémes piroska...

---

Továbbá, a cikkhez:

"Ez utóbbi nagyon fontos és ravaszul kitalált rendszer, mert azt jelenti, hogy egy teljesen kifejlesztett, úgynevezett elit tank csak akkor szolgálja a játékos előrehaladását, ha arra rendszeresen aranyat költenek. Vagyis lehet ingyen is játszani a World of Tanks-szel, de mégis mindig ott a nyomás, hogy kéne aranyat is venni, mert azzal minden mennyivel könnyebb és gyorsabb lenne. A kizárólag valódi pénzzel megvehető különleges lőszerről már nem is beszélve..."

Szerintem pont fordítva. A free xp és prémium lőszer leginkább a stock tank grindolásához kell. Amint már jól fel van szerelve és pöpec a legénysége, néhány különleges ágyút leszámítva (E100, Rbw, WTE100, SU152, KV2, stb) normál ammoval is hatékonyan lehet használni.

(#8) Louis válasza oriic (#3) üzenetére


Louis
(tag)

Vicces, hogy pont egy "gamepodder" kelti a feszkót egy ilyen cikknél. Most őszintén, szerinted miért kell még ide is keverni a psn vs. live. Sony vs. MS "lehalt a sony psn a destiny beta alatt" stb. flame -et? :( Tök szép és hasznos cikk született, legalább Ti cikkírók ne adjatok táptalajt a trolloknak.

A cikkhez meg annyit, hogy remekül összefoglaltad az ingyenes játékokat és örülök, hogy itt is olvashatlak. :)

[ Szerkesztve ]

''Nézd ott egy csikorgó nyom...''

(#9) Glenda válasza Louis (#8) üzenetére


Glenda
(addikt)

Azért, mert akire válaszolt minden MS cikkhez beír valami okosat.

from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r

(#10) oriic válasza Louis (#8) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Ő, feszkó? Ténymegállapítás. Meg miért is kelteném egyik rendszerrel sincs bajom, játszottam ps3-on, meg xbox-on is...

Live-Die-Respawn

(#11) vhw


vhw
(addikt)

Az x-boxos verzióban valós zsetont kell fizetni a premium lőszerért?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#12) Rage47


Rage47
(addikt)

World of Tanks a legjobb szerintem mind közül.

(#13) DummyBoy válasza vhw (#11) üzenetére


DummyBoy
(senior tag)

Nem, már nem.

Az Xbox-os verziót úgy kell elképzleni mint a PC-set a megjelenés után. folyamatosan jönnek ki újabb és újabb javítások.

Az elején pl: nem volt crew, goldért volt a prémium lőszer, stb. Kevesebb pálya, kevesebb tank. Szépen ahogy haladnak vele előre, úgy változik minden.

Ami jelentős különbség a PC-shez képest, az a fejlesztések menete, ugyanis itt nem minden alkatrészt kell külön kifejleszteni, hanem "csomagok" vannak. Ez egy szempontból azok száját tömné be, akik a történelmi hűséget helyezik előtérbe ... (lol) viszont cserébe lassabb miatta kicsit a fejlesztés, valamint előfordulhat olyan, hogy nem lehet "kimaxolni" egy tankot. (pl: A legjobb ágyú nem a legjobb motorral szerelt csomagban van...)

Ennek ellenére meglepően jókat lehet csatázni, valahogy kevésbé tűnik bughalmaznak mint a PC-s.

@.mf: Nos ... izé :) Van abban valami amit mondasz, de én a PC-s béta elején kezdtem a WoT-ot, és eddig kb. 3-szor adtam fel ...

Azért ahhoz a roppant komoly összetettséghez tegyük azt is hozzá, hogy ha ismered a tankokat, erős és gyenge pontjukat, szögeiket, a pontosságot, átütést és töltési időt, majd meglátod az enemyt, szépen végigszámolsz mindent, és lősz akkor bizony jön a randomisten ... Ugyanis ezek után vagy eltalálod, vagy nem, vagy átütöd, vagy nem, vagy sebzed, vagy nem, vagy kritikus sebzés, vagy nem ... (És akkor még az összeesküvéselméleteket nem is mondom ...)

Én imádom a tankokat, szeretem a WoT-ot is, minden hibája ellenére, de a WoT a világ legnagyobb és legdrágább véletlenszámgenerátora. Csak rittynetettek hozzá egy csecse UI-t.

És hogy ne csak a levegőbe beszéljek: 2 példa, mindkét oldalról egy.

- Először akkor töröltem le a WoT-ot, mikor ISU152 BL10-el 3!!!! azaz háromszor lőttem oldalba egy Hummelt (Ami akkor csak T5 volt ...) 50-100 méter távolságból, derékszögből ... Ebből 2 lepattant, 1 pedig "didnátgótrú", mire észrevett, rámfordult, és kipukkantott.

- T50/2 scouttal klánmeccsen 5!!! azaz öt enemy IS7 találat után 100% HP-val foglaltam be az enemy bázist. TS-en azon röhögtünk vajon mit anyázhatnak szegények.

[ Szerkesztve ]

Life is shor...

(#14) DummyBoy


DummyBoy
(senior tag)

Majd elfelejtettem :)

Köszönjük a cikket, hasznos írás volt :R

Amit még megemlítenék, az egy kicsit más kategória, de ha valakinek nagyon alacsony a vérnyomása, és gyorsan fel szeretné tornázni, esetleg családtaggal közösen, annak érdemes megnézni még a Crash Course 1-2-t :)

Ez olyasmi mint a Wipeout, split screenben lehet egymás ellen csapatni, jókat nevetni, és idegösszeroppanást kapni mikor 37-ére is ugyanott esik le az ember fia/lánya.

Life is shor...

(#15) .mf válasza DummyBoy (#13) üzenetére


.mf
(veterán)

Dettó, már nem emlékszem pontosan, hogy hogyan, vagy valakitől kaptam meghívót a zártba, vagy már a nyílt béta szakaszban kezdtem; és bár nem ragequit volt, de én is hanyagoltam többször időszakaszosan, volt pl., hogy egy évig, de most is 1-2 hónapja már nem játszottam vele. Így is asszem 18-19k meccset toltam benne, s hány éjszakát játszottam át úgy, hogy másnap munkában olyan voltam, mint akit felmostak.
Láttam már én is egy pár elég "random" esetet, de ezek is elég viccesek. Anyáztam én is eleget. De belátom azt is, hogy párszor, amikor ismerősökkel szakaszban játszottunk, és én közel voltam a lőtt tankhoz, ők meg anyáztak, hogy nem ment át, akkor többször tisztán láttam, hogy tényleg jogosan nem, mert vagy olyan szögben, vagy olyan helyen (spaced armor, lánctalp, üres hitbox, gun mantlet) találták el.

(#16) HuMarc


HuMarc
(addikt)

Az a Happy Wars engem egyértelműen a Fat Princessre emlékeztet (PS exkl.), mondjuk a Fat Princess-ért el is kérnek ~2500 Ft-ot. De a Fat Princessben legalább nem jut előnyhöz, aki fizetett :U

Szívesen olvasnék egy ilyen cikket a PS3-ról is :) (Ace combat, Dust 514 stb.), mondjuk ahogy nézem, ez a Spartacus Legends arra is megjelent.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.