Ios-en? Nem húznám újra a telefonom emiatt. Más 5let?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Agyturbina:] Profi képek Ausztráliáról, ahogy eddig nem láthattad II. rész
- [Re:] Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- [Re:] Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
- [Re:] [sh4d0w:] Supply chain attack
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [8th:] Szakadjon rátok az ég!
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [EclipseGT:] Fénysebességgel halad a munka: Készítsünk Játékot #4
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
kefearman
tag

Dwatti
őstag
Szerintem elég az órán resetelni !

VANESSZA1
őstag
Az órát kell hard resetelni, a telefonon elég lesz a program és minden a programhoz tartozó személyes adat törlése. Majd restart és rakd fel újra.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD

INGJOKE
addikt
Nah múlthéten rendeltem még 2-t belőle a családnak, mindenkinek tetszik az óra.
Troll! Feed them!!! Mi mix 2s 6/128(EU dev) +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65

lfarkas
aktív tag
Fiuk, Lányok!
Kinek milyen időközönként kéri a töltő? Nekem 2-3 nap a folyamatos pulzusmeressel. Azé nyomkodom is még gazdagon.
Csak egészség legyen a többit megoldjuk

Dwatti
őstag
Pulzus mérés, sport tevékenység nélkül 7 nap.

sharp4
senior tag
Sziasztok!
Tegnap nekem is megérkezett az óra.
Jelenleg ez a rom van rajta: 1.3.5
Érdemes váltani másikra? A gyárin kívül másik kinézetet hogyan tudok hozzáadni?
Huawei P40 & Ipad Mini 4

TommyX_
őstag
Itt van leírva, hova kell rakni.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream

sharp4
senior tag
Köszi, custom rom?
Huawei P40 & Ipad Mini 4

Dwatti
őstag
Itt már több ezer számlap található ! WatchFace könyvtárba kell bemásolni az órára pc-n keresztül. nem kel hozzá semmilyen fiók vagy bejelentkezés. Kiválasztod a megfelelőt, letöltöd pc-re és átmásolod telefonnal össze szinkronizálod ennyi. (naponta kb 10 új van )
[ Szerkesztve ]

snakebait
aktív tag
Szia! Nekem 4nap. Minden nap egyszer pulzus mérés, egy sport aktivitás, kis nyomkodás. Ennyi.
Poco f2 pro +Huawei Watch Gt2

sharp4
senior tag
köszi.
Spotify vhogy szóra bírhatón az órával?
Huawei P40 & Ipad Mini 4

Dwatti
őstag

sharp4
senior tag
Én arra gondoltam, hogy telefon nélkül offline hallgatni a zenét.
Huawei P40 & Ipad Mini 4

INGJOKE
addikt
Megcsináltam amit írtál. Letöltöttem. Felmásoltam a watchface könyvtárba, nyomtam egy uploadot is, de se a telefonon se az órán nem találom az új óra képeket.
Troll! Feed them!!! Mi mix 2s 6/128(EU dev) +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65

sharp4
senior tag
Amazfit program watchfaces. Ott kell lennie!
Huawei P40 & Ipad Mini 4

INGJOKE
addikt
Hidd el még mindig 21 kép van össze vissza. A gyáriak. Igaz az órán lévő könyvtárban ahova másoltam nincs semmi.

kicsi007
tag
Sziasztok!
Tegnap délutántól az órán nem frissül az időjárás. "Can not get weather info" üzenetet dob. A lokáció jól van beállítva, csatlakozik az óra, mivel minden üzenet, hívás átjön, de az időjárás nem megy. Mi lehet a hiba?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi Box S/ Samsung Note 10 plus/ Samsung Watch 46mm

INGJOKE
addikt
Nah rossz könyvtárba másoltam eddig. Viszont amibe a többi van oda beraktam az újakat, de csak egy fájl van hozzá, pedig a gyáriakhoz két fájl van, szerintem ezért nem működik.

sharp4
senior tag
Ha a megfelelő helyre másolod, jónak kell lennie...
Huawei P40 & Ipad Mini 4

INGJOKE
addikt
az oldalon a kép alatt letöltöm (a letöltöm gombbal), majd bemásolom a többi mellé. Nyomok az órán egy uploadot és az amazfit alkalmazásban is húsok egyet lefelé, miután végigfut megnézem és csak a gyári 21 van benne.

kicsi007
tag
Megoldódott megától...

sharp4
senior tag
Nekem abban a mappa üres volt, mielőtt bemásoltam volna. Ennek ellenére a gyáriak rajta voltak!
Huawei P40 & Ipad Mini 4

INGJOKE
addikt

bjz68
csendes tag
Az általad létrehozott Watchface mappába kell másolni, nem a .Watchface-be -abban a gyáriak vannak és ha belemész tényleg üreset mutat...

Dwatti
őstag
Csak a létrehozott WatchFace könyvtárat használd, a gyári számlap abban nincs benne csak amit bemásolsz. Majd le választod az órát és egy restart után látszik. Első másolásnál nekem sem mutata. Utána már nem kellett restartolni.Telefonnal is bontsd a Bt kacsolatot!
[ Szerkesztve ]

sharp4
senior tag
Akkor ez érdekes, mert én hoztam létre mappát, és látom a képeket.
Huawei P40 & Ipad Mini 4

lfarkas
aktív tag
Szia. Nálam is ez a baj. Megoldódott? Hogy?

sharp4
senior tag
Nálam sem jó..
Huawei P40 & Ipad Mini 4

Dwatti
őstag
Időjárás alkalmazás, a telefonos watchface alkalmazás szinkront kérte. Nekem is ezt csinálta, kapcsolódás után jó lett.
[ Szerkesztve ]

kicsi007
tag
Passz...
Az alkalmazást a telefonon ki-be kapcsoltam, megadtam más várost az alkalmazásban, aztán ismét a pozíció alapján próbáltam,s működött. De most megint nem megy...

Yuri_1
tag
Úgy látszik ez általános probléma ! Örülök, hogy nem vagyok egyedül mert már szét...ott az ideg. legyalultam a telefon alkalmazását, az órát leválasztottam (ezzel persze elvesztek a szálapjaim
) de időjárást nem sikerült kreálnom. Akinek sikerül megoldania véglegesen, hálás lennék ha leírná, hogy sikerült.

kicsi007
tag
Én is várom a megoldást!

Dwatti
őstag
Nekem telefon szinkron után már 1 napja jó.

Yuri_1
tag
Van egy tippem! Szerintem besz@rt a szerverük és tojnak rá, így nincs honnan lekérdezni az adatokat, csak ezzel bennünket szivatnak, mert mi meg a készülékeinkbe keressük a problémát

Yuri_1
tag
Akkor passz ! De nagyon idegesít

Dwatti
őstag
Attól még lehet szerver hiba. Most éppen nincs nálam az óra de délelőtt még jó volt. (tegnap délután volt ez a hiba nálam)
[ Szerkesztve ]

kicsi007
tag
Én is szerver hibára gondoltam...

Macika66
őstag
Én azt vettem észre, hogy a nem gyári számlapokkal akár dupla annyit is fogyaszt az óra.
Most szépen beállt 7 nap 10-12 órára, jó ez így...

lfarkas
aktív tag
Van benne valami !

snakebait
aktív tag
Pedig én gyári számlappal használom, egy hetes az órám, mikor megkaptam full feltöltöttem, majd 4 nap bírta. Semmi különöset nem csináltam csak egyszer mértem egy gyaloglást GPS - el. Majd vasárnap estefelé ismét töltés, és itt van szerda és már 30%-on van. Valamiért gyorsan merül, még egy hetet sem bír nemhogy a gyárilag megadott 11 napot.
Ja, és ma az időjárás nekem sem jó, sehogyan nem bírom megjeleníteni.
[ Szerkesztve ]
Poco f2 pro +Huawei Watch Gt2

Dwatti
őstag
Sokat számít milyen fényerő van beállítva, nekem a 4 - es, és nem gyári számlap gps használat nélkül 6-7 nap. (fényerő ritkán van bekapcsolva) De lehet a legutóbbi frissítés óta valamivel jobban merül. Este 12 %on volt reggelre lemerült. Máskor kibirta. Pár nap múlva kiderül.
[ Szerkesztve ]

sharp4
senior tag
Nekem automatikusra a van állítva. Majd próbálgatom.
Huawei P40 & Ipad Mini 4

Dwatti
őstag
Haza értem nekem még mindig jó az időjárás

lfarkas
aktív tag
1612 v 1602 ?

Dwatti
őstag
A1612
Rom verzió 1.3.6d
[ Szerkesztve ]

lfarkas
aktív tag
És? Hova ertel haza? En BP. 14 ker es még semmi pozitív változás.

Dwatti
őstag
Balatonfüred
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Új Dell Precision 3541, 15.6" FHD IPS, i7-9850H, Quadro P620, 16GB, 1TB NVMe, gyári gar 2023.06.25
- Új Dell Precision 7550 (2020), FHD IPS, i9-10885H, Quadro T2000, 32GB, 1TB NVMe, WIFI 6, magyar, gar
- Huawei Mediapad M5 lite + pen
- Új Dell Precision 7540, FHD IPS, i9-9980HK (16 v.mag), Quadro T2000, 32GB, 1TB NVMe SSD, gar 2023
- Eladó 4G LTE WWAN kártyák / modemek