Hirdetés

2022. december 3., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34) Bog válasza WhiteWalker (#30) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

Np.
Az van, hogy a Speedshop ultra jó fej volt velünk, mert amikor már látszott, hogy home office lesz erősen, akkor végignyálaztam a kínálatukat és összeírtam egy listát olyan termékekről, amelyeket tudunk tesztelni az előttünk álló időszakban. És ezeket el is küldték első szóra, sőt, direkt szóltak, hogy van egy ilyen sterilizáló dobozuk is, ami pont kapóra jött, mert akartunk írni amúgy is egy anyagot a telefonok tisztításáról. Szóval szerintem az a minimum, hogy feltüntetjük, hogy honnét érkezett a motyó.

Most egyébként sem könnyű összevadászni a tesztcuccokat, de volt pár cég, akik hajlandóak voltak előre elküldeni olyan termékeket is, amelyeket csak majd a közeljövőben jelentenek be hivatalosan, hogy mi már tudjunk ezekkel is foglalkozni. És ez nekünk nagy segítség, most csak annyi a dolgunk, hogy hetente egy alkalommal lemegy valaki az irodába és megcsinálja a fotózást meg a fénymérést, aztán otthonról meg lehet oldani a többit.

Egyébként a fent említett cégek között van például egy kínai webshop is, ahol a Lengyelországban dolgozó srác is full korrekten áll a dologhoz, oda is összeírtam egy listát olyan okosságokkal, mint a telefonos appal működő horkolásgátló maszk, meg az összecsukható e-roller, szóval tényleg igyekszünk felkészülni arra, hogy a következő X hónapban nem megyünk személyesen sehová cuccokat szerezni és barátkozni. Több lesz mostanság a non-telefon téma, mert az új készülékek rendre csúszásban vannak (például Nokia 6.2-t sehonnan nem tudunk keríteni, ahogyan Note 10 Lite-ot sem), de a cél az, hogy akármi is a kinti helyzet, tudjunk csinálni tartalmat, most úgy is többen interneteznek, tehát van rá igény.

[ Szerkesztve ]

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.