Hirdetés

2019. szeptember 17., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) LosBlancosrm


LosBlancosrm
(őstag)

A fülesek tokja folyamatosan tölti őket? Pl ha hallgatom 1 órát, akkor ha nem akarom, hogy rátöltsön, akkor nem rakhatom bele a tokba? Vagy ha egy hétig nem használom, akkor is folyamatosan rátölt? Aksit nem vágja haza?

(#2) Bossyy


Bossyy
(tag)

Nekem is van hasonló fülesem (ennél olcsóbb típus, de ilyen True Wireless) és ezeknek a típusoknak tényleg az üzemidő a gyenge pontjuk. Egész egyszerűen túl kicsi aksi fér bele a házukba. Amúgy viszont nagyon kényelmes a zsinór nélküli élet, így én vettem még egy párat és így már bármilyen hosszú útra el merek ezekkel indulni :-) Amúgy az a baj, hogy az akkumlátoridőket jellemzően közepes hangerőre adják meg, ahogy gyakorlatilag senki sem hallgatja (otthon a szobában ahol csend van senki sem dugdos ilyesmit a fülébe), teljes hangerőnél pedig máris lehet felezni, harmadolni a megadott értékeket.

[ Szerkesztve ]

(#3) hajbel válasza LosBlancosrm (#1) üzenetére


hajbel
(őstag)

Addig tölt, amíg fel nem töltődik a füles, utána kikapcsol. Ez nem telefon, hogy folyton merüljön az akksi, tehát nem tölti folyamatosan.

The Verge professional PC building guide: "You'll need a Swiss Army knife that hopefully has a phillips head screwdriver."

(#4) ViSAS válasza LosBlancosrm (#1) üzenetére


ViSAS
(senior tag)

Elég valószínű, hogy rátölt ha nem 95%+. Engem is zavar. Laptopokon kívül sajnos nem igazán találkozni olyan akku menedzsmenttel, aminél be lehetne állítani töltéshatárértéket. Pedig jócskán ki lehetne tolni a termék életciklusát egy ilyen megoldással, így nem kéne a kukába dobni a terméket 3-4 év múlva a degradálódott akku miatt.

(#5) Bossyy válasza ViSAS (#4) üzenetére


Bossyy
(tag)

Haverom leragasztja fekete szigszalaggal a kis csatlakozókat (nem is látszik a művelet után a leragasztás) és csak akkor tölt (a szigszalag eltávolításával) amikor már sipákol az eszköz a fülében, hogy éhes. Addig csak hordozza a kis dobozban a füleseket, hogy ne legyenek szerteszét a zsebében :-)
Persze vannak már indukciós töltésűek, ott már nem játszik ez a kifinomult technika :-)

[ Szerkesztve ]

(#6) sifo996 válasza Bossyy (#2) üzenetére


sifo996
(újonc)

Nekem Jabra Elite Sport (v2.0) van ami papíron 4.5 órát bír, 1 éves lesz lassan és ugyan ezzel a technologiával van, hogy tokban van akkor tölti. De csak addig tölt míg fel nem töltött a füles, utána nyílván nem tölti. Az aksi semmit nem gyengült az elmúlt 11 hónap alatt, pedig heti 25-30 órát használom (eddzés, munka, telefonálás). Szóval teljesen jól meg van oldva az aksi része a kis fülesnek, kétlem, hogy az új modelnél ami busninessebb kategróia mint a Sport ott máshogy oldanák meg.

(#7) ollie


ollie
(MODERÁTOR)

Annyi pontosítás, hogy már majdnem 2 éve jelent meg az Elite 65t.

***

(#8) subset


subset
(aktív tag)

...na végre ;)

Használj Te is szabad szoftvert !

(#9) ollie válasza subset (#8) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Én csak azt nem értem, hogy miért nem tölthető már ez a ház vezetékmentesen.

***

(#10) LosBlancosrm válasza ollie (#9) üzenetére


LosBlancosrm
(őstag)

Hogy meg tudd majd venni külön a vezeték nélküli töltős tokot. :DDD Apple powa.

(#11) Skynet258


Skynet258
(veterán)

Elite 65t-t használok, igazából minden szép és jó ha a zenehallgatás részét nézzük, de a telefonálás az azért nem áll a helyzet magaslatán. Az utcán sétálva amíg nem megy el mellettem autó addig jó, de kicsit nagyobb forgalomban már nem értik mit mondok...

Android telefon/tablet/okosóra tesztek, játékok, programok, hírek: http://androtech.hu

(#12) Bennyboy


Bennyboy
(senior tag)

65t-m van és imádom.

GOA 604

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.