Hirdetés

2020. szeptember 28., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Tigerclaw


Tigerclaw
(nagyúr)

Kár hogy ugyanazt a hangminőséget egy soundbar többszörös áron adja a hagyományos megoldásokhoz képest. A hype, a dizájnos kivitel miatt nagyon vastagon fog az árcédula. Ez olyan mint méregdrágán adni a 30 évvel ezelőtti akkori legolcsóbb tornacipőket, mert "retro". Átdefiniálják és máris sokszorosáért el lehet adni.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#2) Jesus_Shaves válasza Tigerclaw (#1) üzenetére


Jesus_Shaves
(tag)

Yep, erről szól a marketing. Minek fejleszteni, ha a régit is el lehet adni új csomagolásban?

(#3) Predatorr válasza Tigerclaw (#1) üzenetére


Predatorr
(aktív tag)

Hát én ezekre a „minőség” szót egyáltalán nem használnám.

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#4) ALBY


ALBY
(senior tag)

Sajnálom hogy a Meridian ilyenekhez adja a nevét és a tudását.

A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...

(#5) borg25 válasza Tigerclaw (#1) üzenetére


borg25
(senior tag)

Gondol bele régen, illetve most is az audiofil körökben semmi, ha van egy Rotel, Naim vagy bármi márkás erősítőd/előerősítőd, hozzá valami Magneplanar hangszoró, megfelelő kábel minden. Ez annyit tett, volt rá pénzed. Ha rosszul párosítottad, rosszul helyezted el őket, nem figyeltél az akusztikára egyből beégtél, hogy ehhez nem értesz, a barátok megmosolyogtak.
Mostmeg ha a barát nem képes felfogni mi fán terem a jó hang, egyáltalán nem is hallott még jó hangot, akkor elég ha a méreg drágra soundbaron rajtahagyod a címkét, a leégés kizárt.

(#6) forgonati


forgonati
(őstag)

Egy különálló hangfalpár bármilyen kommerszebb márkából (Tannoy, Teufel, mittudomén, olcsóbb belépőszintű cuccai) meg egy erősítő, és fele ennyiből teljesen másképp szól. Ja és nem 440W csak mondjuk 100... De hát erre is van igény úgy fest.

[ Szerkesztve ]

Keelah Se'lai!

(#7) Snoop-y válasza Tigerclaw (#1) üzenetére


Snoop-y
(addikt)

"ugyanazt a hangminőséget egy soundbar többszörös áron adja a hagyományos megoldásokhoz képest."

Meg ha ugyanazt adna de mindig sirok mikor a hangminoseget a soundbarral egy mondatban latom leirva :C

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#8) Duree


Duree
(veterán)

Hát ismét egy ilyen képződmény ami gyakorlatilag semmire sem jó, igaz az árát nem ismerem de gondolom közelit a 300 ezer forinthoz.

(#9) Peter13


Peter13
(senior tag)

Hmmm...ilyenkor mindig eszembe jut, hogy amikor megjelent az első soundbar, akkortájt láttam egy Yamaha modellt, ami negyvensok irányított (!) hangszórót tartalmazott, meg egy fejlett és direkt erre a célra kihegyezett audio proceszort, amivel a szobához lehetett (sőt kellett) kalibrálni az eszközt, egy nem rövid és nem annyira egyszerű módon. Egy vagyonba került (kb fél plazmatévé), és akkor azt írták róla, hogy nagyon szuper, és megdöbbentő hogy milyen hangképet teremt (a szakiknak is leesett az álla), de nem éri el egy jobb 5.1 minőségét (a mezei meg közepes szetteket viszont beelőzte)..

Nna, akkor ugorjunk egy kicsit (~20 év) az időben: ahelyett hogy ez a vonal fejlődne, boldog-boldogtalan dobálja ki az egyszerűsített "hanghasábjait" a piacra. Nem kétlem hogy ez is szépen szól, talán még sztereo hangképet is ad (ha beülök elé, mondjuk), de ezt versenyeztetni egy dedikált szettel...és főleg azok gyártását csökkenteni hogy ez obban előtérbe kerüljön...hát, nem vagy lenyűgözve.

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#10) borg25


borg25
(senior tag)

Csakis a legjobb hangfalat. Mondjuk egy Dominator MX-et elvégre mit számít, hogy "akkora mint egy szekrény, s úgy is szól, de ha meghalsz legalább abban fognak eltemetni..... Vagy na jó legyen egy kisebb hangfal, nem néz ki olyan ütősen, de a Hifi magazin szerint az év hangfala."

(#11) Rayyy válasza borg25 (#10) üzenetére


Rayyy
(senior tag)

:C

Feltétel nélkül.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.