Hirdetés

2019. szeptember 20., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Tigerclaw


Tigerclaw
(veterán)

Ha nem árusították volna ki a márkanevet, még lenne is értelme minőségról beszélni. Most ki tudja ki tervezi, hol gyártják épp...

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#2) Vikthor válasza Tigerclaw (#1) üzenetére


Vikthor
(veterán)

65"??? OMFG, FullHD korában azt mondanám, remek méret....

[ Szerkesztve ]

~ B & B & L | Suomi Finland Perkele ~

(#3) MMSZoli válasza Tigerclaw (#1) üzenetére


MMSZoli
(tag)

Szerintem baromi jól néz ki., 65", OLED, külön hangszóró panel...

Akinek kicsi a 4K 65", üljön közelebb :-)

(#4) Sinesol válasza Tigerclaw (#1) üzenetére


Sinesol
(addikt)

Nem tudom az emlitett dolgoknak mi közük egymáshoz, simán lehet prémium minőség, csak mert eladták a márkanevet. Az is tökmindegy hogy kik tervezik, vagy hol gyártják, szerintem lényegében az sem nagyon érdekel senkit, hogy egy LG-t vagy Samut hol és kik terveznek, a lényeg a termék minősége.
De ha már gyártás, hát nyilván LG OLED lehet benne, mivel jelenleg kb. mindenkinek ők gyártanak.

(#5) Luck Dragon válasza Tigerclaw (#1) üzenetére


Luck Dragon
(veterán)
LOGOUT blog

TpVision van mögötte.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. iPad Pro LTE & iPad 2018 ,Android One.

(#6) Vikthor válasza MMSZoli (#3) üzenetére


Vikthor
(veterán)

hogy elérje az ember a monitorhatást és bukja a rendes surround hangzást? kösz inkább lógok a fáról...

[ Szerkesztve ]

~ B & B & L | Suomi Finland Perkele ~

(#7) Tigerclaw válasza Sinesol (#4) üzenetére


Tigerclaw
(veterán)

Amennyire tudom, a felvásárlás után komolyan visszaesett a tévéik minősége. Sajnos a tipikus kínai hozzáállás ott is előjött. Majd eladja a márkanév a szart is. Aztán gondolom 2-3 év után rájöttek, hogy a könnyebb elveszíteni a bizalmat mint megszerezni és muszáj valamit mutatni. Szerintem az a busz már elment. Most dolgozhatnak még vagy 10 évet keményen, hogy oda eljussanak a márka elfogadottságát tekintve, ahol voltak a felvásárlás idején.

A boltokban kétféle vásárló van. Az egyik jellemzően az olcsóbbat veszi egy ismert márkából, a másik meg célzottan pár márka közül választ és ha kell kiad érte több pénzt is. A Philips sajna kiesett a menő márkák rövid listájáról. Ott csak az LG, Samsung, Sony és Panasonic maradt meg. Olcsó tévét el tudnak adni, de az ilyen prémium szint nem nekik való még. A minőség meg a fejlesztések helyett csak a különböző ambilight megoldásoktól várták a csodát. Az az egy húzó feature-jük maradt a listán. Ha OLED tévét vennék nálam csak az LG, Sony, Pana jöhetne a képbe. A Philipsben egyszerűen már nem bízok és ez az ő hibájuk. Nézd meg hogy hány márkanév tűnt el a süllyesztőben, csak a tévé piacon amint kínai kézbe került.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#8) Duree válasza Tigerclaw (#7) üzenetére


Duree
(veterán)

A kínai TP Vision vette meg a Philips márkanév használati jogát, ők tervezik és készítik a tévéket természetesen kínai panellal, ebböl ugye kivétel az Oled. A TP Vision saját név alatt is forgalmaz illetve gyárt Lcd tévét, ami majd nem ugyan az mint a Philips csak jóval olcsóbb.

Notebook javítás alaplap szinten, csatlakozók , chipset , smd csere. Kijelző és káva javítás, csere

(#9) GeryFlash válasza Vikthor (#2) üzenetére


GeryFlash
(addikt)

Jaja 165 centis egérmozi :U

Több mindent, kevesebb semmit!

(#10) lorinser válasza Tigerclaw (#7) üzenetére


lorinser
(senior tag)

Nekem volt Philips TV-m a TPVison előtt és után is, amiből már a 2. Philipsemet nyúzom. Egyikkel sem volt semmi bajom. Nem igaz, hogy zuhant a minőség. De ha megnézed, a Sony-nál is panaszkodnak az utóbbi időben rendesen.
A Philips TV-k fejlesztése, gyártása egyébként továbbra is ugyan ott történik ahol korábban (Hollandia, Lengyelország). A mérnökök is hollandok maradtak.

Xiaomi M8 Lite, Philips 55PUS8303

(#11) tng


tng
(tag)

A tavalyi oled széria kegyetlen gyenge képet adott SD tartalmon. Inkább azon kéne javítani. Egy LG 55c8-at és az 55ös 903-as philips oledet meccseltettük m1-en egy media marktban, azonos beállításoknál, és brutális különbség volt. A philipsen teljesen életetlen, pixeles volt a kép, ha megmozdult az ember, szétesett az arca, az LG-n egyik sem vol jellemző. Sőt. Meglepően jó volt. Inkább erre kéne koncentrálnia a philipsnek. Az android meg tele van hibával, ha egyet megfoltoznak, másik 2 jön elő. Azt is el kéne felejteni.

Mert csak.

(#12) cudarz válasza tng (#11) üzenetére


cudarz
(tag)

Ez valami jó béna teszt lehetett, nekem volt Philips OLED 803-am és LG C8-am is, és a Philipsnek jobb a képe, sokkal élesebb TV tartalom esetén, a mozgásmegjelenítése is jobb. Nehogymár egy Mediamarktos teszt alapján alkoss véleményt.

TV tartalmon kívül pedig nagyjából ugyanolyan a kettő, talán egy hajszálnyival szebb az LG, de a legtöbb ember észre sem venné, csak azért tudom mondani, mert nekem mindkettő volt/van.

(#13) tng válasza cudarz (#12) üzenetére


tng
(tag)

Ott dolgoztam akkoriban, volt időm rendesen körbejárni a témát, azonos és megfelelő körülményeket kreálni. A philps kegyetlenül elvérzett TV adáson.

Mert csak.

(#14) Duree válasza lorinser (#10) üzenetére


Duree
(veterán)

Sajnos ebben erősen tévedsz.

Notebook javítás alaplap szinten, csatlakozók , chipset , smd csere. Kijelző és káva javítás, csere

(#15) lorinser válasza Duree (#14) üzenetére


lorinser
(senior tag)

Miben?

Xiaomi M8 Lite, Philips 55PUS8303

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.