Hirdetés

2021. június 17., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8) nemlehet


nemlehet
őstag

Nem a motorosokat akartam fikázni, mert mindenki úgy öli meg magát ahogy akarja :D Szóval alapjáraton semmi bajom velük, csak sajnos míg egy kocsiban többnyire "csak" anyagi kár lesz a vagánykodásból addig a motoron bizony az életük a tét.

(#6) SymbianOS

Az autósok sem tudják igazán kezelni ezt a motoros sávon belül előzhet dolgot, de 1-2 frusztrált "buzukis fatert" és tahó fekete kocsis kopaszt kivéve én úgy látom elég előzékenyek és hagynak helyet. Persze bamba majmok mindig vannak akik nem veszik észre hogy csalinkáznak a sávban, de a közlekedők kb 85%-nak azért megvan a jobbra tarts/jobbra húzódj dolog.

#5) Drenadar

Én régóta mondom, hogy szerintem biciklire is kéne alapszintű KRESZ vizsga. Kisgyerekeknél meg kötelező felnőtt felügyelet aki rendelkezik ilyen vizsgával. Amúgy ez az egyirányúba betekerés dolog szerintem sok tekintetben a média hibája, mert amikor bekerült a KRESZ-be, a "Biciklis egyirányú utcába behajthat" azt mindig lefelejtették, hogy "HA TÁBLA ENGEDI". Így mindenkinek csak az első fele van meg és őszintén mondom 10/8 ember azt hiszi ez így szabályos attól függetlenül, hogy bringás-e vagy sem.
De még említhetném, hogy sok helyen nem is tudsz másfelé menni.
Pl szentendrén is van egy szakasz ahol vagy behajtasz bringával az egyirányúba, , vagy mész a járdán, vagy mész a főúton, ahol tábla tiltja hogy eljuss a bicikli útra. Szóval a 3 szabálytalan dologból kell kiválasztanod azt amiért a legkevésbé vágnak meg.

#4) bagkri01

Én ennek az állatfajnak azon verzióját imádom amikor hajtasz fel pl egy autópályára vagy az M0-ra és a gyorsító sávon a mögötted jövő tuningswiftes kielőz, mert nem bír 1 mp-et várni amíg besorolsz. De mivel amúgy az 1.0-ás kocsija azért annyira nem megy mire elhalad neked elfogy a sávod és fékezned kell. Ezt gyakran akkor is eljátszák amikor már indexelsz és elkezdtél besorolni. Konkrétan egyszer össze is értem (nem lett baleset, de látszódott a karc és éreztem is, hogy összeért a két kocsi) valakivel aki ezt csinálta és annyira felbasztam magam, hogy amikor kiállt a következő pihenőnél utána mentem és olyat lebasztam neki, hogy elterült.

[ Szerkesztve ]

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.