Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Egyáltalán nem raktam össze rólad semmit, csak leírtam a véleményemet. Nem a gépeken múlik a jó mod, ezt az általam felsorolt srácok is bizonyítják, akik kb. a semmiből indulva, fokozatosan értek el kiváló eredményeket hazai és nemzetközi szinten is, ezzel valamennyire megnyitották maguk előtt a szponzorálási (értst ingyen hardver) lehetőségeket, amik mindenki előtt nyiva vannak, csak megfelelően kell akarni őket. Ezt most nehogy magadra próbáld venn: akinek ez több mod után sem sikerül, az vagy adja fel, vagy gondolkozzon el rajta, hogy mit csinál nem jól, vagy türelmesen fejlődön tovább, de alapetően, semmiképp se siránkozzon, mert az végképp nem vezet sehová.
És még egy dolog: alapvető hiba, ha valaki úgy indul el egy versenyen, hogy ő ott nyerni akar és/vagy azért nem indul el egy versenyen, mert szinte kizárt, hogy nyerjen.
-
rudi
nagyúr
Rossz a hozzáállásod az egész dologhoz... bari, moddingboy, blauc, soccer, Engineer086, csabi112 mind-mind olyan emberkék, akiket nem vet fel a pénz (nagyon nem), elkezdték, ez a hobbijuk, ennek élnek, rászánták a sok-sok időt, lett eredménye a dolognak, nem is akármilyen. A nálunk gazdagabb országok moddereinek munkanaplóit olvasva is látszik, hogy nem mindenki indul végtelen pénz kóddal és senki nem úgy szerezte a szponzorait, hogy az ölébe hullottak, megdolgozott érte. Nyilván nem egyformák a lehetőségek, (welcome to the real world) de az akarás sem egyforma. Lehet siránkozni, lehet heti 1-2 órát moddolni, lehet fél napokat azzal tölteni, lehet a kimaradó mellékest rákölteni, lehet külföldi nyaralás, kocsi, menő telefon árát moddingba beleverni. Persze, ez nem csak a moddingra igaz, hanem kb. bármilyen tevékenységre.
-
feco72
Modder
Ennek egyik ékes ellenpédája (bár ritka) Andrew_31 gépe. Nekem ha lenne cnc-m meg vákuumprésem, valószínűleg nem tudnám használni vagy ha igen akkor se olyan szinten. És az ő gépe se duzzadt a hardverektől. Mindnek megvan/lehet a maga szépsége, mert egy több millás gépet is meglehet ócskán csinálni. Az viszont igaz, hogy nyerési esélye sokkal több egy olyan cuccnak, ahol a kétkörös vízhűtés is benn tekereg esztétikusan, mint ahol az ide-t vezetgeted. Ilyenekre van félrerakva egy G4 ház, ha majd lesz bele valami, akkor megpróbálom. Viszont az a lézervágós cucc kicsit tényleg elveszi az ember kedvét.
-
KAMELOT
titán
Szóval a beléfektetett rengeteg pénz + idő nem egyenlő a nyereménnyel. Talán az összes nyereményt odaadhatnák, akkor teszi ki a moddingba ölt összes energiát pénzel együtt.
Mert ha azt mondanák megfejtetted, hogy mitől is van erő a sötétségben és azért kapsz elismerést az ok, mert akkor megváltod a világot. MAx ihletet tudok meríteni a moddingokból, amit átületetek a saját gépembe. -
feco72
Modder
. Oké nekem is van félautomata zseblámpás reszelőm, de az a cucc. Egen, nem mondom, hogy a pénz dönt, de most egy p3-as konfigom van itthon, amit át tudnék alakítani és ennyi. A veletech-re is kell tartalékolni. igazából ezek a cuccok könnyebséget és pontosságot jelentenek. Sok plusz idő. Ezt azóta tudom, hogy két szerszámmal bővült a készletem és sokkal több időm van a moddingon ötletelni, nem azon, hogyan oldjam meg ezt vagy azt a kivágást. Reméljük azért 1-2 hazai versenyző is ringbe tud szállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Oké nekem is van félautomata zseblámpás reszelőm, de az a cucc. Egen, nem mondom, hogy a pénz dönt, de most egy p3-as konfigom van itthon, amit át tudnék alakítani és ennyi. A veletech-re is kell tartalékolni. igazából ezek a cuccok könnyebséget és pontosságot jelentenek. Sok plusz idő. Ezt azóta tudom, hogy két szerszámmal bővült a készletem és sokkal több időm van a moddingon ötletelni, nem azon, hogyan oldjam meg ezt vagy azt a kivágást. Reméljük azért 1-2 hazai versenyző is ringbe tud szállni.