Hirdetés

2020. szeptember 19., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) snecy20


snecy20
(veterán)

A mikrokódra vonatkozó javítás elhúzódik, így a vállalat inkább készített egy alternavít lehetőséget a játékosoknak.

Ha közmunka van, minden van! O.V.

(#2) Agyturbina válasza snecy20 (#1) üzenetére


Agyturbina
(aktív tag)
LOGOUT blog (1)

Minden problémára legalább egy megoldás létezik, de igen gyakori a kettő és több megoldás lehetősége is.

Tudom akkor mond ki a P hangot csukott szájjal, vagy szolgáltass hozza egy megoldást legalább, ami persze mar van, mert ha kimondod egyszer a P hangot majd felveszed, beteszel egy hangkeltő berendezést a szádba ami képes az előre felvett hangot visszajátszani, akkor maris meg van oldva :DDD

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradoxon módon nem szép.............,

(#3) csiby222


csiby222
(aktív tag)

Ez a Destiny 2 ilyen nagy név, hogy ha nem fut vagy rosszabbul fut akkor mindenki hanyat-homlok futva töri magát, hogy helyreálljon :F

Ha valaki fél a megfigyeléstől az használjon egy C64-t faraday kalitkában aggregátorról és hálózat nélkül. Ha nincs Nvidia Control Paneled itt leszedheted: https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

(#4) Clorf válasza csiby222 (#3) üzenetére


Clorf
(tag)

Erről nekem az "ős" P3-mas idők jutnak eszembe amikor az MDK nevü játék AMD cpu-val kifagyott a játék 1 pontján, míg intellel nem.

A "jófej" kiskeres meg még külön 2 gépet (amd és inteles) tartott hogy eme hibát demózza a kedves ügyfeleknek, hogy "Nevegyééé ájemdét mert hibásan futhatnak rajta a proogrammookkkk... nesze van itten jófajta pentium celeron jóáron"

Semmi sem változik.

"The Morru'Khan is not satisfied with your peformance"

(#5) snecy20 válasza snecy20 (#1) üzenetére


snecy20
(veterán)

Vagy lehet hogy jóra gondolt a költő, és Alter_NAVI-t. :)

Ha közmunka van, minden van! O.V.

(#6) heatsink


heatsink
(csendes tag)

Kozben kijott a Ryzen DRAM calculator X570/Zen 2 kompatibilis verzioja is \o/

(#7) Puma K


Puma K
(veterán)

"Maga a csomag egyébként egyébként magát a hibát nem javítja..."

Egyébként sok az egyébként.

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘// "2020 német pánvegán queer crossfitter a meggyőződésből maszk nélküli ember."

(#8) Turcsika


Turcsika
(junior tag)

Én kicsit össze vagyok zavarodva. Először jött egy hír, miszerint a Destiny 2-vel problémák vannak az új rzyen processzorokkal. A hírben írták hogy készül a javítás.

Közben kiderült hogy a processzor hibás, és bios frissítéssel javítják a hibát. Akkor honnan jött az az infó hogy a destiny 2 fejlesztője készül patch-el?
Össze lett dobva egy hír, próbálva mosdatni az amd-t, mindenféle információ (forrás) nélkül, hogy a szoftverkészítő készül a patchel, lévén nála a hiba aztán balszerencsére kiderült a probléma fő oka, vagy eleve tisztában volt az igazi okkal a cikk írója, csak bekockáztatott? Érdekes mindenképp.

(#9) Turcsika válasza csiby222 (#3) üzenetére


Turcsika
(junior tag)

Sokféle Linuxon sem fut, immár második hete, az gondolom érzékenyebb téma.

(#10) andy19770128


andy19770128
(aktív tag)

mi az a destiny 2?

(#11) Kansas válasza Turcsika (#9) üzenetére


Kansas
(őstag)

Linuxon akkora a felhasználóbázisa a játéknak?
Fura, azt ugyan nem tudom, hogy alakulnak az eladások, de kritikusoktól jót még nem hallottam róla...

I used to be a decent sysadmin, then I took an arrow in the knee... (BOFH)

(#12) csiby222 válasza Kansas (#11) üzenetére


csiby222
(aktív tag)

Jó hát az Otherworld Zolit ne vegyük már alapnak Ő konkrétan mit nem döngöl a földbe? Plusz az aranymazsin meg megválasztották valamilyen év játékának plusz amikor kijött az Anthem akkor meg a Destiny 2-vel példálózott hogy az mennyivel jobb. Számomra az az ember annyira hiteles mint a pap aki vizet prédikál és bort iszik.
Annyit azért hozzá tennék, hogy az alap Destiny 2 annyira mint Zoli beállítja nem rossz de a Forsaken kiegészítő rettenetesen sokat dob a játékon.

Ha valaki fél a megfigyeléstől az használjon egy C64-t faraday kalitkában aggregátorról és hálózat nélkül. Ha nincs Nvidia Control Paneled itt leszedheted: https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

(#13) worxland válasza andy19770128 (#10) üzenetére


worxland
(őstag)

nemtom, nincs enkóron. :DDD

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#14) Turcsika válasza Kansas (#11) üzenetére


Turcsika
(junior tag)

Maga a linux nem megy. :(

https://betanews.com/2019/07/13/amd-ryzen-3000-linux-problems/

(#15) Turcsika válasza andy19770128 (#10) üzenetére


Turcsika
(junior tag)

Mindegy mi lenne, akár GTA 6, a kérdés ugyan ez lenne nem? ;]

(#16) Noukoum válasza csiby222 (#12) üzenetére


Noukoum
(addikt)

Mondjuk az nem döngöli amiért fizetnek... Semmenyire mérvadó a személy sajnos.

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#17) bunfi


bunfi
(őstag)

(#12) csiby222
Ezt úgy hívják perspektíva. Amikor tesztelte, ez volt a legalja és tekintve, hogy képtelenek bármit, de szó szerint bármit normálisan megoldani az elmúlt két évben, tényleg kellett egy Anthem, hogy még ez is jónak tűnjön. De attól még nem az és attól még az alapfelvetés áll.

(#8) Turcsika
Én nem vagyok szakmabeli, csupán érintett, mivel ott van a polcon a 3600 a lapban, várva, hogy ez a jelenlegi frissítés megjelenjen. A probléma abból adódik, hogy a Bungie szerint a játékuk annyira igényli a teljesen, tiszta véletlenszám generálást, hogy RDRAND-ot használ. Konyhanyelven igen Sanyika, szeletelhetsz répát egy kétkezes karddal, de azért ne csodálkozz, ha megkérdezik, hogy tényleg ennyire hülye vagy. Na kb. ez a szitu. Szóval jogos a kérdés, hogy miért nem kezeli ezt a processzor, de inkább azt kérdezném, hogy mi a francért kellett ezt így lekódolni?

(#14) Turcsika
Ez így félrevezető, bizonyos újabb Linux disztribúciók, ahol tényleg problematikusabb, hogy nem megy az RDRAND, de mivel ezek konzumer termékek és az érintettség alacsony nem dramatizálnám túl.

(#16) Noukoum
Szerintem kevesebbet ártott a játékok színvonalának, mint a Kotaku, RPS vagy épp a Polygon. Legalább mer kritizálni, kritikusan gondolkdoni, nem pedig hajrá vegyed a legújabb codot vagy épp a 38. teljesen tök ugyanolyan sablon Ubi játékot, mint például a hamarosan megjelenő GR: Breakpoint.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18) Turcsika válasza bunfi (#17) üzenetére


Turcsika
(junior tag)

A játék esetében igen, felmerülhet ez a kérdés, de ugye az is, hogy melyik szoftver készítő gondol arra hogy hibás a processzor?

Több helyen olvastam már hogy a hibás véletlenszám generátor sebezhetőségre is lehetőséget nyújt, nem lennék meglepve ha hamarosan kiderülne még pár dolog ezzel kapcsolatosan.

[ Szerkesztve ]

(#19) bunfi válasza Turcsika (#18) üzenetére


bunfi
(őstag)

Sajnos ez az egyetlen játék, ami érintett, így alapvetően adja magát a kérdés, hogy miért kellett.

Más jellegű a probléma abben az esetben, leginkább az eredmények megjósolhatósága miatt nem ajánlják a szoftveres implementációt. Amit egy nyomorult looter-shooter esetében kevéssé tartok kizáró tényezőnek.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#20) Turcsika válasza bunfi (#19) üzenetére


Turcsika
(junior tag)

Érterm amit mondasz, és igazad is van, csak én meg azt mondom hogy nem a szoftverfejlesztőnek kellene azon diózni, mit használjon, feltételezve hogy nem e hibás a cpu.

(#21) Flashback válasza bunfi (#17) üzenetére


Flashback
(addikt)

Azért az RDRAND-ra sok jól optimaizált kód épül. Hasonló entropiájú kódot nem igazán tudnál írni ami megközelítí sebességben. Csupán azért alkalmazzák ritkán mert ekkora véletlenszám generálás nem sok helyre kell, és inkább kisebb szórással de gyorsabb generálást választják.

[ Szerkesztve ] Everything begins with an idea...

(#22) csiby222 válasza bunfi (#17) üzenetére


csiby222
(aktív tag)

Igen az, hogy az Anthem mellett Destiny 2 jobbnak tűnik elismerem. Viszont azon a tényen nem változtat, hogy a kritika megjelenése után Arany Mazsit kapott tőlük két kategóriában is Legjobb Akciójáték és Legjobb Multiplayer Játék címén is 2017-ben (az Athem megjelenése előtt jóval) és nem a közönség szavazata alapján hanem az Otherworld szerint akkor melyik vélemény a releváns? Amit először a kritikában mondott vagy amit az Arany Mazsi kiosztása után?

[ Szerkesztve ]

Ha valaki fél a megfigyeléstől az használjon egy C64-t faraday kalitkában aggregátorról és hálózat nélkül. Ha nincs Nvidia Control Paneled itt leszedheted: https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

(#23) zseko válasza Kansas (#11) üzenetére


zseko
(veterán)

Vicc ez a gyerek, nem 'kritikus' :DDD Három nap alatt is többet toltam bele, mint a BFV-be két hónap alatt, pedig az ilyen fejlesztgetős szarokat még a multinál is jobban utálom :D mégis gondolkozom a Forsaken megvételén.

(#24) Noukoum válasza bunfi (#17) üzenetére


Noukoum
(addikt)

Játéktesztekből nem sokat láttam mert vonz a dolog, de a hardvertesztek olyan hulladékok hogy csak na... Mind1 mi jön csak szponzor legyen.

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#25) bunfi válasza Flashback (#21) üzenetére


bunfi
(őstag)

Nem a hardveres véletlenszámgenerálás szükségességét vagy milyenségét vitattam, csak azt, hogy miért kell ez egy looter-shooterbe? Még a WoW vagy bármelyik másik valódi pénz szempontjából is érintett MMO sem használja, főleg nem kliens oldalon.

(#22) csiby222
Neked soha nem változott a véleményed a világ alakulásának függvényében? Én szeretem a kritikáit, nem mindet, de ahogy pl. Jim Sterling, JongYea, Laymen vagy épp AngryJoe kritikáival sem mindig értek egyet. De legalább őket érdekli a játékipar és a játékok, nem csak az a problémája épp, hogy nem vállja mindenki az ő kis szánalmas politikai agymenését, lásd. a lentebb felsoroltak.

(#24) Noukoum
Hát azok közül én egyetlen egyet sem láttam, mint ahogy pl. The VR-t sem nézek. LTT+GN+PH+TPU koktélból szoktam magamhoz venni a minőségi számítástechnikai szellemi táplálékot.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#26) csiby222 válasza bunfi (#25) üzenetére


csiby222
(aktív tag)

Ha valamiről kialakult már a véleményem nem szokott megváltozni.

Ha valaki fél a megfigyeléstől az használjon egy C64-t faraday kalitkában aggregátorról és hálózat nélkül. Ha nincs Nvidia Control Paneled itt leszedheted: https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

(#27) Lacika112 válasza Turcsika (#8) üzenetére


Lacika112
(aktív tag)

"Közben kiderült hogy a processzor hibás, és bios frissítéssel javítják a hibát."

Te most arról a tervezési hanyagságról beszélsz ami miatt 2 hetente új biztonsági rést kell szofteveresen foltozni? az hiba

Ez egy szimpla bios frissítés lesz, a hardver nem hibás mert ha az lenne nem oldaná meg egy bios update

:R

ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?

(#28) Noukoum válasza Lacika112 (#27) üzenetére


Noukoum
(addikt)

Nyilvánvaló hogy az írás mögött titkon a kék pártot képviseli.

[ Szerkesztve ]

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#29) munky válasza csiby222 (#12) üzenetére


munky
(őstag)

Az adott év többi játékmegjelenésének fényében a Destiny 2 utólag felértékelődött, mindössze ennyi történt. Emiatt nem érzem azt, hogy rögtön dugába dőlt volna a hitelesség.

A kritika egy eltűnőben lévő "műfaj", ennek szerintem több oka is van. Részben az, hogy rengeteg mai játékra úgy tekint maga a kiadó is, mint egy "szolgáltatásra". Emiatt simán előfordulhat, hogy a kiadás után fél évvel is csak egy pillanatképet rögzíthetsz a játék aktuális állapotáról, ami később simán változhat.

Másrészt manapság a kiadóknak egyszerűbb kiszórni pár kulcsot a nevesebb streamereknek, akik többségében aztán tényleg képesek ejakulálni bármitől, ha azzal nézettséget hajthatnak fel. A "tartalomgyártóknak" is könnyebb így, hiszen egy stream elkészítésénél olyan dolgokkal nem kell bajlódni, mint a vágás, szövegírás és hasonló időrabló tevékenységek.

Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen korszellemben, amikor mindenki a lájk és feliratkozó maximalizálásban érdekelt, kinek éri meg bármiről is állást foglalni? Még a végén megosztják a táborukat vagy megkérdőjelezik a hitelességüket...

Nem értek egyet feltétel nélkül mindenben Zolyval, de amit csinál az hiánypótló és nagyon sok dologban pontos játékiparral kapcsolatban megfogalmazott álláspontja.

[ Szerkesztve ]

(#30) csiby222 válasza munky (#29) üzenetére


csiby222
(aktív tag)

Arra hogy valamire szolgáltatásként tekintenek attól még az alapjáték nem változik a mechanikák nem változnak ha valami alapjában véve rossz az fél év múlva is rossz lesz csak még több lesz belőle. A Desntiny 2 szerintem alapjában véve is jó volt csak kevés és ezen változtatott a Forsaken. Még hogy hiánypótló az Otherworld? Ez viccnek is rossz volt vagy is de egy hiányt pótol nem volt még magyar játékokat és kiadókat rentelő csatorna most már van. :)

[ Szerkesztve ]

Ha valaki fél a megfigyeléstől az használjon egy C64-t faraday kalitkában aggregátorról és hálózat nélkül. Ha nincs Nvidia Control Paneled itt leszedheted: https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

(#31) Kansas válasza munky (#29) üzenetére


Kansas
(őstag)

Alapvetően bírom Zoly stílusát, de a videóiban baromira irritál néha, hogy láthatólag nincs barátságban az írásban jelöletlen hasonulás nyelvtani fogalmával.
Másrészt nagyítóval kell keresni olyan játékot az Otherworld bemutatói közt, ami az úriembernek tetszik - látszólag két kategória van nála: "nagyon szar"/ "kevésbé szar"

Harmadrészt: "nagyon sok dologban pontos játékiparral kapcsolatban megfogalmazott álláspontja" inkább csak néhány dologban. Nagyon sok dologban nagyon naiv álláspontokat fogalmaz meg, Phelan oltogatja is érte rendesen az Otherside beszélgetésekben - főleg az elején, de időről időre később is...

Ezzel együtt amit még sokkal jobban utálok a rant-eknél, az a kritikátlan ajnározás, amit nem ritkán játék-ismertetőként próbál eladni több online és offline "sajtótermék"(beleértve pár YouTubert is). Akkor már inkább hallgatom Zoly-t.

I used to be a decent sysadmin, then I took an arrow in the knee... (BOFH)

(#32) Egon válasza Lacika112 (#27) üzenetére


Egon
(nagyúr)

Meglehetősen tévedésben vagy: gyakorlatilag az összes processzor tartalmaz hibákat, amik egy része bios frissítéssel orvosolható.
Egyébként meg ha egy új Intel procival történt volna hasonló, mint most a Rájzennel, te hőbörögnél/fikáznál/kárörvendenél a legjobban a kapcsolódó topicban, most meg szimpla bios frissítésről beszélsz... :C

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#33) munky válasza csiby222 (#30) üzenetére


munky
(őstag)

Alap mechanikák talán nem, de rengeteg dolog változhat egy játékban a megjelenés után tartalmilag. Szóval igen, megjelenéskor kevés volt a Desntiny 2, ugyan azt állítjuk.

Tényleg nem kötekedésből, milyen magyar csatornákat ajánlasz, ahol még van játék kritika és nem csak gameplay?

(#34) bunfi válasza csiby222 (#30) üzenetére


bunfi
(őstag)

Ha arra akarod lebutítani, hogy menni kell és lőni, meg néha dolgokat csinálni, teljesen igazad van. Ha kicsit specifikálhatjuk, akkor oldalakat tudnék teleírni, hogy mi változott és értekezni arról, hogy mit okozott és az jó-e vagy sem. De amit az OW akkor megfogalmazott, annak nagy része áll most is. Persze könnyebb őket lehülyézni, ahogy tette azt mindig is az ember sok más esetben, aztán megváltozott ez-az és ma már teljesen természetes, hogy van pár naiv hülye, aki úgy van vele, hogy tök jó lenne megvédeni az embereket a mérgező ételektől, meg attól, hogy agyonbasszon az áram az elosztóval való fizikai kapcsolattól. Jelenleg ez még a digitális javaknál nincs meg és ahogy áll a dolog nem is nagyon lesz.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#35) csiby222 válasza bunfi (#34) üzenetére


csiby222
(aktív tag)

Fogalmazzunk úgyhogy ez nem kritika inkább egy habzó szájú ember fröcsögése pl.:

https://www.youtube.com/watch?v=jfRD93GET3o

ez pedig egy kritika pl.:

https://www.youtube.com/watch?v=mjp7bGc1Xc4

a kettő között remélem érzékelhető a minőségbeli különbség.

[ Szerkesztve ]

Ha valaki fél a megfigyeléstől az használjon egy C64-t faraday kalitkában aggregátorról és hálózat nélkül. Ha nincs Nvidia Control Paneled itt leszedheted: https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

(#36) bunfi válasza csiby222 (#35) üzenetére


bunfi
(őstag)

Sajnálom, hogy álomvilágban élsz. További jó önámítást a mainstream (le)fizetős portálok olvasásához.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#37) Kansas válasza csiby222 (#35) üzenetére


Kansas
(őstag)

A kérdés első körben az, hogy tényszerűen melyiknek nagyobb az igazságtartalma - a stílus csak utána jön.
Már ha információ-szerzésre szeretnéd használni a tesztet/kritikát.

Az IGN-nek épp nincs valami jó híre, gyakran éri el ilyen vagy olyan botrány szele... igaz, eddig nem a magyar, hanem a nemzetközi részleget, bár nem tudom, mennyire megy a parancsuralmi rendszer a "leányvállalatoknál"

[ Szerkesztve ]

I used to be a decent sysadmin, then I took an arrow in the knee... (BOFH)

(#38) csiby222 válasza bunfi (#36) üzenetére


csiby222
(aktív tag)

bunfi: Nem, nem élek álomvilágban, nem érdekel kinek mennyit fizetnek a kritikákért, itt nem is az a lényeg. Otherworld Zoli mindig őrjöngésbe csap át így fos úgy fos minden neki, ki van égve, a jót semmiben nem látja meg még akkor se ha van. Az Athem kritikája is egy fékevesztett őrjöngés amiben ráadásul még hülyeségeket is beszél itt ott. Az IGN kritikája pedig sokkal szolidabb értelmesen megfogalmazott cucc. Ne kezdjünk el szerintem személyeskedni, hogy ki él álomvilágban de, hogy Zolinak a kritikája egy talicska apró majmot nem ér az biztos mert a AAA-t élből lehúzza tök mindegy mi de újabban már az Indie-nek is nekiment attól, hogy néha Phelannal ül egy asztalnál még nem fog érteni a játék fejlesztéshez. Egy kiégett ember szavára meg nem adok. Te nyugodtan hallgass rá nem az Én dolgom.

Kansas: A magyar IGN-ről rosszat még nem hallottam a külföldit nem is nézem nem is olvasom. A stílus az előadás mód igen is számít mert nem szívesen hallgatok olyan embert aki csak úgy tudja kifejezni magát mint Zoli. Egyedül csak az Otherside miatt vagyok még rájuk feliratkozva mert az tud néha releváns lenni.

Ha valaki fél a megfigyeléstől az használjon egy C64-t faraday kalitkában aggregátorról és hálózat nélkül. Ha nincs Nvidia Control Paneled itt leszedheted: https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

(#39) Kansas válasza csiby222 (#38) üzenetére


Kansas
(őstag)

"Egyedül csak az Otherside miatt vagyok még rájuk feliratkozva mert az tud néha releváns lenni."

Dettó, de én abból is csak a Phelan-os részeket nézem, mert Sasával csak minimális vélemény és különösen nézőpont különbségük van, néha annyi se, olyan mintha egy monológot hallgatnék két hangon, ez az új filmes próbálkozás meg egyszerűen nem illik a formátumba.

I used to be a decent sysadmin, then I took an arrow in the knee... (BOFH)

(#40) csiby222 válasza Kansas (#39) üzenetére


csiby222
(aktív tag)

Én is csak Phelan miatt nézem dettó.

Ha valaki fél a megfigyeléstől az használjon egy C64-t faraday kalitkában aggregátorról és hálózat nélkül. Ha nincs Nvidia Control Paneled itt leszedheted: https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

(#41) Lacika112 válasza Egon (#32) üzenetére


Lacika112
(aktív tag)

Persze hogy tartalmaz ezt senki nem vitatja. de egy programmal való inkompatibilitást szétekézni miközben egy MINDEN programmal, os el való biztonsági rések tömkelegét elbagatelizál..... Igen én vagyok a részre hajló 😂😂😂

ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?

(#42) bunfi válasza csiby222 (#38) üzenetére


bunfi
(őstag)

Nem az a baj, hogy konkrétan hazudnak az egekig magasztalt hivatalos sajtóorgánumok, hanem az a baj, hogy fröcsög OW-Zoly? Nem gondolod, hogy súlyos problémák lehetnek ott, ahol 40-60% különbség van a sajtó és a vásárlók értékeléseinek átlaga között? Te megvennél <írj ide bármit> ha a felhasználói értékelések ebayen/amazonon/aliexpressen 75%-a negatív?

Egyébként tényleg kiégett. Pont amiatt, hogy sokaknak a bab is hús, de persze én vagyok a köcsög, hogy ez speciel rettentően zavar.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#43) csiby222 válasza bunfi (#42) üzenetére


csiby222
(aktív tag)

Még mindig nem érted mi bajom van OW-Zolival. Szerintem ez egy meddő vita részemről lezártnak tekintem.
Egyébként pont az Athemet előrendeltem, az Ironman életérzést megkaptam tőle árát tekintve annyira nem jártam rosszul mert 40 órát szórakoztam vele, vettem Én már drágábban PS4 játékot amiben csak 8 óra kontent volt és azt is élveztem. Nem szoktam csak a kritikákra hagyatkozni szeretem a magam véleményét kialakítani a dolgokról. De a magyar IGN sokkal higgadtabb és értelmesebb kritikákat csinál, mint Zoli nekem nem kell, hogy valaki végig üvöltse a kritikát feleslegesen.

Ha valaki fél a megfigyeléstől az használjon egy C64-t faraday kalitkában aggregátorról és hálózat nélkül. Ha nincs Nvidia Control Paneled itt leszedheted: https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

(#44) bunfi válasza csiby222 (#43) üzenetére


bunfi
(őstag)

A stílusa a bajod, az, hogy nem csomagolja be azt szépen, ha valami rossz, vagy kritikán aluli, és tálalja enyhe jelzőkkel, egy-egy ejnye-bejnyével megfűszerezve és ad rá egy hetest. Ez eddig is világos volt. Meg az is, hogy nem szereted a kritikát, főleg akkor, hogyha valami számodra szimpatikusat kritizálnak.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#45) zseko válasza bunfi (#44) üzenetére


zseko
(veterán)

A kurvaanyázást nem tartom kritikának.

(#46) csiby222 válasza bunfi (#44) üzenetére


csiby222
(aktív tag)

Veled vitázni olyan, mint a falra hányt borsó. Az Athemet azért linkeltem be, hogy kontrasztba helyezzem Zoli ripacskodását, hogy lehet másként is rosszat mondani bármire. De maradjunk az Athemnél jó pár sületlenséget is beszél, ami nem is úgy történik a játékban vagy csak részben igaz és saját maga felé ferdíti a dolgokat.
Az meg végképp nem igaz, hogy ha lehúzzák a játékot/filmet amit megvettem vagy megnéztem az fájna. Ha tetszett nekem valami és az a véleményem róla, hogy márpedig jó akkor az nekem ugyan úgy fog tetszeni továbbra is és kiállok mellette annak ellenére, hogy más mást mondott róla mert kialakult róla a saját véleményem, tudom, hogy könnyebb egy kritikus véleményét visszhangozni, mint egy saját mellett kiállni ez tiszta sor. Legyen bármelyik kritikusnak ellenvéleménye bánja a frász csak ne olyan előadásmódban tegye azt ahogy Zoli teszi mert hallgatni is rossz ahogyan beszél bármiről néha pedig fogalma nincs arról mit is állított.

Ha valaki fél a megfigyeléstől az használjon egy C64-t faraday kalitkában aggregátorról és hálózat nélkül. Ha nincs Nvidia Control Paneled itt leszedheted: https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

(#47) bunfi válasza csiby222 (#46) üzenetére


bunfi
(őstag)

Én tökéletesen ugyanígy érzek. Hallgatni is rossz a feltételes mondatokat, a mismásolást, a magasztaló mondatok közé, a lényegtelenség árnyékába ledobott problémafelvetéseket. Már az is nevetséges, hogy két héttel a megjelenés után tesztelték, hiszen az már nem elvárható, hogy ha már kifizettem, működjön.

A jövőbe vetett vak bizalom pedig a szakmaiatlanság netovábbja, főleg annak tekintetében, hogy a hasonló live-service játékok milyen kanosszajárást folytatnak, legyen az akár a Destiny, a Division. Köszönöm, de nem fél vagy egy év után szeretnék játszható játékot játszani. De ez a felemlegetett Anthemnek még mindig nem sikerült: [link]. Talán azért mert mivel nem lett átütő siker, lehúzták a WC-n? Hiszen eddig ilyen soha nem történt... khmm... Andromeda... Khm.. Quake Champions...

A legutóbb megjelent Wolfenstein Young Blood is szépet és jót kapott a sajtótól, meg azoktól akik kaptak ajándékba kulcsot a Bethesdától, mindenki mástól meg... [link].

Szóval röviden: inkább a ripacskodás, ami valós dolgokra hívja fel a figyelmet, mintsem a kultúrált hazugság és (le)fiezetett ömlengés.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#48) csiby222 válasza bunfi (#47) üzenetére


csiby222
(aktív tag)

Szerintem ízlésekről vitázunk, amiről felesleges. Lábjegyzetben jegyezném meg, hogy éltem első előrendelése volt az Anthem és mivel haverommal együtt játszottuk Én nem bántam meg. Igaz a max szint elérése után kifogy a lába alól a talaj de talán egyszer orvosolják ha meg nem hát akkor így jártam többet nem rendelek elő. Egyébként a te általad hazug és megfizetett sajtó pl: IGN igen csak alápirított a Wolfeinstennek de biztos neked van igazad és Zoli egy fillért nem kap a ripacskodásért biztos a két szép szemért kapta a felszerelést is amivel dolgozik meg kenyeret a boltba :)

Ha valaki fél a megfigyeléstől az használjon egy C64-t faraday kalitkában aggregátorról és hálózat nélkül. Ha nincs Nvidia Control Paneled itt leszedheted: https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

(#49) bunfi válasza csiby222 (#48) üzenetére


bunfi
(őstag)

Nem ízlésekről vitázunk véleményem szerint. Az én kedvenc játékom a STALKER, ami egy bugos, optimalizálatlan szar. Aki mást állít hazudik. De a kedvenc játékom. Nem azzal védem meg, hogy ft/perc alapon megérte. Nem védem meg.

Szőrszálhasogatás, tudom, de a legmagasabb pontszámot a spanyol IGN-től kapta. Emellett, ahogy leírtátok, Zoly divathater és nála csak szar játék van és kevésbé szar. Nem hinném, hogy emiatt valaki fizetne neki. De lehet, hogy én gondolkodom rosszul.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#50) Turcsika válasza Lacika112 (#41) üzenetére


Turcsika
(junior tag)

Érdekes olvasni tőled az "egy programmal való inkompatibilitást" és "elbagatelizál" szót egy mondatban.

Ugyanis nem csak a játékkal van gond, hanem egy csomó újabb linux-al és mindennel, ami a véletlenszám generátorra alapoz. Vagyis ki bagatelizál el mit? :U

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.