Pár napja fejeztem be és nagyrészt egyetértek. A játékmenet normálon is kemény, amíg nem szokjuk meg hogy itt bizony használni kell a védekezést és a kitérést, addig sokszor fűbe harapunk. Ha egyszer ráérzünk, onnantól már jobban boldogulunk a karakterrel. De aki játszott Souls-al vagy BB-al annak nem lesz nagy kunszt.
Maga a kard viselkedése és kinézete nagyon tetszett. Bár azt nem értem miért kellett két külön gombra tenni a dupla pengés és a sima kard közötti váltást. Miért nem lett volna elég simán az X-el váltani egyikről a másikra?
És ha már sugárpallos, jó volt pepecselni a kinézetével de sajna csak a végén van lehetőség színt is választani a kék-zöld helyett.
Olvastam a gamekapocs tesztjét, ahogy negatívumnak írták a játék ronda, "egy generációval ezelőtti" kinézetét. Én konkrétan csak pislogtam hogy ez most vak, vagy teljesen mással játszik. A játék jól néz ki, Kashyyyk meg egyszerűen bámulatos. Ha elég magasra jutsz, a fákról elterülő kilátás az erdőre brutálisan megfogott.
Történet egy vállrándítással elintézhető, nem ez a legerősebb pontja.
Egy nagy hiányosság volt számomra az egészben, az a Fast Travel hiánya a Mantisra. Kicsit bosszantó volt a map egyik végéről visszacsörtetni a másikra úgy, hogy az összes enemy respawnolt a mentési ponton történő gyógyítás és poti újratöltés miatt.
Mondjuk azt nem értem neked miért volt bajos az enemy lock. Én csak egyszer használtam, amikor az elején kötelezően kérte. Sokkal szabadabban mozogsz nélküle és sohasem vétettem el ütést több enemy elleni harcban sem. Amit írtál példának, hogy távolabbról lövöldöző rohamosztagos, sokszor volt ez a helyzet, simán ráfordultam. Boss harcokban pedig legrosszabb dolog lett volna. Anélkül bárhová nézhetsz-futhatsz, nagyobb testű ellenfélnél pedig jobban belátni az egészet a szabad kamera miatt (Pl. hatalmas bagoly-denevér francu a Dathomiron).
[ Szerkesztve ]
"Kétségtelen, hogy kemény vagy. Amikor leérsz a terembe, megdöglenek a kismacskák és vér folyik a falból akkor is, ha lány vagy. Az edzést pedig nem neked kell bírni, hanem a gépeknek"