Hirdetés

2022. augusztus 12., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34) MasterDeeJay


MasterDeeJay
veterán

Azért az átlagfogyasztás számítását lehet inkább kézzel kellene számolni nem a fedélzetit alapul venni. Nekem nem volt még olyan autóm ami ne csalt volna ide oda. Kb olyan mint amikor biosban megnézed a tápfeszeket. :DDD Ajánlom a spritmonitor.de oldalt számításra meg amúgy én ott vezetem a szervízeket is. Nekem 8.7L az átlag 2gen Avensis 2.0 benzin automatával amit nem igazán lehet lejjebb venni a sok város miatt de inkább a benzinre fizetek mint a szervizesnek (habár ebbe E5 100-as kell ami most 620-640ft/l). [link]
Amúgy kóreaival nehéz mellélőni, megvesznek mindenféle bevállt technikát és abból építkeznek. Anyámnak volt Hyundai Accent amivel meg voltunk elégedve. Faternak van Kia Carens 2.0 benzines automata igazából a fogyasztása az ami gáz 9-10l de útjának több mint felét városban teszi meg tehát lehet más jármű is ennyit enne.
Nekem az álmom a tengeren túlról azaz egy amerikai Toyota Camry lett volna ami a mostani Avensisem nagytesója de aztán letettem róla. Ott kint az is népautó, itthon nem is értem miért nem volt piacon az akkori modell. Az igaz hogy annak a 2.4-es motorja nem annyira megbízható mint az abból butított 2.0-ás.

[ Szerkesztve ]

The Glorious Xeon Gaming Master Race :) Master of chinese x79/x99

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.