Hirdetés
- Jack Hunter: Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem. Igazából, ahogy írtam is még az előző bejegyzésben, nem nagyon tudtam rákívánni más autóra. Erre a BMW-re is azért kértem már ajánlatot, mert vmit kellett csinálnom a lelkem megnyugtatására, mert már annyira frusztrált, hogy folyton halogatják az Alfa gyártását. De úgy igazából belül tudtam, hogy nem akarok én ilyet. Több felesleges kört meg nem akartam futni más gyártóknál.
Egyébként brutál, hogy mi megy most az új autóknál. Durva áremelkedések, igazi inflációs hatás. A BMW is épp akkor emelt árat, mikor ajánlatot kértem. Néztem, hogy a konfigurátorban nekem több, mint egy millióval alacsonyabb a listaár, mint amit az ajánlaton feltüntettek. Kérdeztem is, hogy ez mi? Akkor mondták, hogy ja a konfigurátor még nincs frissítve, de azóta már drágább...
Alfánál is ez van. Amikor én rendeltem a kocsit, a konfigurációm 32 014 000 HUF volt listaáron. Ez érvényes volt egész március végéig. Azóta kétszer emeltek árat, most a konfigom listáron 33 885 000 HUF...
És ezen felül csökkentik az adható kedvezményt is. Most már sztem csak egy számjegyű. Az ajánlott ár sztem most vagy 3M-val több lenne a kocsimra, mint fél éve...Nagyon nagyra nyílt az olló a nyugati árak és a magyar között, meg hát eleve most brutál költségek vannak az autóiparra terhelve, természetesen a végfelhasználó fizet, mint mindig. Most pedig zárkóznak fel nálunk is erősen az árak. Mondjuk az a durva, hogy a Giulia Q még így sem drága a versenytársakhoz képest, ha lehet így fogalmazni egy ilyen értékű autónál.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szóval, az előző bejegyzésben, melyben leírtam a Giulia leszállításának történetét, említettem, hogy egy ponton már...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 64GB, Akku: 93%, Megímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Yettel-es, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest